Webinar medlemmer teoLOgene kirkeordning torsdag 20 .mai

Viktig info fra arbeidsgruppa kirkeordning teoLOgene til medlemmer teoLOgene. Program webinar

digitalt kurs om arbeidsmiljø etc 7. juni kl 12-14

Som fagforening ser vi det som viktig at våre tillitsvalgte i avd 727 har kjennskap til tema om arbeidsmiljø etc, da alle tillitsvalgte vil komme i berøring med dette viktige tema før eller siden.

Ny handlingsplan Fagforbundet teoLOgene 21/22

Her er vedtatt handslingsplan på årsmøtet 28.april 21.

NYTT STYRE FAGFORBUNDET TEOLOGENE ETTER ÅRSMØTET 2021 OG ØVRIGE VALGTE.

Etter årsmøtet 2021 har Fagforbundet teoLOgene bla fått ny nestleder. Fullstendig liste styre og øvrige verv nedenfor

Årsmøte 28.04.2021 - Sakspapirer og dokumenter

Her vil du finne samlet oversikt over alle dokumenter og saksfremlegg til årsmøtet.

VALGKOMITEENS INNSTILLING TIL DIGITALT ÅRSMØTE OG BERETNING LEVERT

I dag 30.3 21 leverte valgkomiteen i teoLOgene sin innstilling av kandidater til styre i teoLOgene ifm valg det digitale årsmøtet 28 april. Sammen med innstillingen fulgte også en beretning for valgkomiteens arbeid. Disse dokumentene vil også bli sendt til møtedelegater sammen med resten av sakspapirene

En rekke særavtaler i KA er revidert

-Nå har vi nettopp reforhandlet seks sentrale særavtaler som berører TeoLOgenes medlemmer, forteller lederen i Fagforbundet TeoLOgene Thore Wiig Andersen.

Streiken er avblåst- streikende møter på jobb til vanlig tid

Alle streikende møte på arbeid til vanlig tid eller så snart så mulig ette det, i dag mandag 11.januar

"Jeg er prest i streik"

Intervju i forbindelse med streik. Sophie Panknin og Einar Løvø Østerhagen. Foto:Christie Østberg.

Streikende administrasjonsansatte bekymret for kirkens fremtid

Etter siste uttak i den pågående kirkestreiken er administrativt ansatte på alle kirkelige nivå, både lokalt i menighetene, på bispedømmekontorene og i Kirkerådet tatt ut i streik.

Mekling i kirkestreiken 10. januar

I en felles oppdatering skriver arbeidstakerorganisasjonene som er i streik i kirken at de har siden 30. desember hatt kontakt med riksmekleren, men hun har foreløpig ikke funnet grunnlag for å innkalle partene til ny mekling.

Bevegelse i kirkestreiken

Endelig har Kirkens arbeidsgiverforening, KA kommet med en invitasjon om å komme tilbake til forhandlingsbordet. Det har vi ventet på siden 12. desember.

Alle Fagforbundets medlemmer i KA er i konflikt uavhengig om uttak eller ikke

Den pågående streiken i kirken merkes av alle våre medlemmer i kirken, selv om Fagforbundet kun har tatt ut prester i streik. Grunnen til uttaket er enkel.

Praktisk info til våre medlemmer vedrørende streiken :

De medlemmer som er tatt ut i streik nå i Oslo (fem medlemmer første uttak) er varslet.

Kommenar til rapporten " Hvordan kan Den norske Kirke bli en mer attraktiv arbeidsgiver?"

Leder Thore Wiig Andersen har lest rapporten. Han mener det er en viktig rapport som omtaler en alvorlig rekrutteringssituasjon. Fagforbundet teoLOgene har pekt på dette over mange år

Leders kommentar til budsjettavtalen og konsekvenser for rettsubjektet DnK

Leder i Fagforbundet teoLOgene er lettet etter at Frp sitt utgangspunkt, som var å kutte i bevilgningen til Den norske kirke med 220 millioner, ikke blir en del av den endelige budsjettavtalen og forliket.

En førjulshilsen fra leder til våre medlemmer

En hilsen til kolleger og medlemmer etter dagens informasjonsmøte fra arbeidsgiver om smittevern og julas gudstjenester (oppdatert smittevernveileder)