Aktuelt fra Fagforbundet Ung

Aktuelt

Aron Hagos: Brennende engasjert i studentarbeid

26 år gamle Aron takka nei til å sitte i Fagforbundets sentrale ungdomsutvalg. Han vil mye heller jobbe videre med studentarbeid.

Kamp og håp om demokrati i Swaziland

Vi har møtt ungdom som kjemper for demokrati i Swaziland, der hverdagen er preget av brudd på både menneskerettigheter og folkerett.

Vervar studentar for harde livet

– Velkommen som medlemmer av Fagforbundet, seier Mette Nord til sosiologistudenten Ida Kjølsø (32) og Ole Martin Haug (24), som studerer global utvikling og samfunnsplanlegging. Fagforbundet driv omfattande verving på studiestader over heile landet og forbundslederen var med på å skaffe fleire nye medlemmer på Sørlandet.

Nå kan sommerpatruljen komme til din arbeidsplass

– Noen synes det er skummelt når vi kommer, men vi føler oss alltid velkomne, sier Mariell Karlsen i LOs sommerpatrulje. Hun er på en friksjonsfri patruljering gjennom kommunale arbeidsplasser i Fredrikstad.

Fem ting du må vite for å ikke bli utnytta i sommerjobben

Sommerjobb er mange unges første møte med arbeidslivet. Selv om det som oftest går bra, er det hvert år noen som blir utnytta. Her er sjekklista du trenger for at det ikke skal bli deg.

Det finnes bare ti som Jeanette (24) på LO-kongressen

Bare ti av LO-konferansens 315 delegater er under 30 år. Det får Jeanette Lea Romslo (24) fra Fagforbundet Ung til å reagere.

Fagforbundet støtter forslaget om å la deler av norsk olje bli liggende urørt

– Dere må lytte til oss som er unge fordi det er vi som skal arve framtidas arbeidsliv, sa Fagforbundets Victoria De Oliveira, som støttet forslaget om å la deler av norsk olje bli liggende urørt.

Få informasjon om de viktigste sakene fra Fagforbundet Ung

Vi lover å ikke spamme deg, og du kan melde deg av nyhetsbrevet når som helst. Vi deler ikke opplysningene dine med noen andre.

Hei, jeg heter Frøya. Hva kan jeg hjelpe med?