Fagforbundet er imot de nye smittevernreglene i barnehage, SFO og skole

– Vi har fått svært sterke reaksjoner på regjeringas nye smittevernregler fra våre medlemmer i barnehage, SFO og skole, sier Fagforbundets leder, Mette Nord.

Disse dagene får du ekstra godt betalt i jula

Å jobbe i jula kan gi mer på lønnskontoen. Hvis du jobber 2. juledag i år, vil du kunne få både tilleggene for helligdag og helg samtidig.

Funksjonshemmede diskrimineres fortsatt

3. desember markeres FNs internasjonale dag for funksjonshemmede – en gruppe som diskrimineres daglig.

Tannhelse: – Budsjettforliket med SV er et viktig skritt i riktig retning

Fagforbundet Ung har kjempet i mange år for en tannhelsereform. – SV og regjeringen har blitt enige om et viktig skritt i riktig retning. Nå blir jobben vår å passe på at de følger opp, sier ungdomstillitsvalgt Victoria De Oliveira.

Slik ble sykepleier Åse Kristin den yngste politikeren på Stortinget

Åse Kristin Ask Bakke (25) ble i høst valgt inn som den yngste på Stortinget. Fagbladet fulgte henne de to første ukene i ny jobb.

AUF og Fagforbundet Ung signerer samarbeidsavtale: – Det gir oss større politisk gjennomslag

De har hengt sammen i mange år, men nå er forholdet formelt. Mandag signerte Fagforbundet Ung samarbeidsavtale med AUF.

Rødgrønt statsbudsjett : – Regjeringa setter arbeidsfolk først

Regjeringas budsjettforslag reduserer forskjellene og setter arbeidsfolk først. – Dette viser at Norge får en ny kurs med den rødgrønne regjeringa, sier Fagforbundets leder Mette Nord.

Få informasjon om de viktigste sakene fra Fagforbundet Ung

Vi lover å ikke spamme deg, og du kan melde deg av nyhetsbrevet når som helst. Vi deler ikke opplysningene dine med noen andre.