Fagforbundet Ung garanterer sprell på forbundets landsmøte

I forbundets øverste demoktratiske maktorgan, landsmøtet, vil forbundets unge blant annet kjempe for større innflytelse for nettopp forbundets unge i forbundets øvrige maktfora.

– Kroken på døra for mange studenter

Prisene og lønna øker, mens studiestøtta står stille. – Jeg er redd dette vil føre til at mange ikke har råd til å være studenter lenger, sier leder av Fagforbundet Ung, Victoria De Oliveira.

– Må ha god råd og bo i by for å kunne gå til tannlegen

Skyhøye priser på behandling og sterk sentralisering av tannleger, var bare noe av sakene som ble diskutert da Fagforbundet Ung, AP og SV inviterte til seminar om tannhelse.

Helsefagarbeider-lærling Marie (19) kan vinne VM-gull med stetoskop

Bare sommer-OL og fotball-VM er større internasjonale konkurranser: – Jeg har som mål å bli verdensmester, sier 19 år gamle Marie Helseth, som står klar med stetoskopet.

1. mai viktigere enn noen gang

Arbeidernes dag er både en festdag og en kampdag, og i år er den viktigere enn noen gang, skriver Victoria De Oliveira.

– I dag tar jeg på meg rødstrømpene

Fortsatt er det en vei igjen å gå til vi kan si at diskriminering og forskjellsbehandling av kjønn ikke eksisterer, skriver leder av Fagforbundet Ung, Victoria De Oliveira, på kvinnedagen.

Fagforbundet Ung gir 25 000 til Ukraina

– Vi oppfordrer på det sterkeste de andre ungdomsutvalgene i LO, i Norge og Europa til å gjøre det samme, sier leder av Fagforbundet Ung, Victoria De Oliveira.

Få informasjon om de viktigste sakene fra Fagforbundet Ung

Vi lover å ikke spamme deg, og du kan melde deg av nyhetsbrevet når som helst. Vi deler ikke opplysningene dine med noen andre.

Hei, jeg heter Frøya. Hva kan jeg hjelpe med?