Funksjonshemmede diskrimineres fortsatt

3. desember markeres FNs internasjonale dag for funksjonshemmede – en gruppe som diskrimineres daglig.

Tannhelse: – Budsjettforliket med SV er et viktig skritt i riktig retning

Fagforbundet Ung har kjempet i mange år for en tannhelsereform. – SV og regjeringen har blitt enige om et viktig skritt i riktig retning. Nå blir jobben vår å passe på at de følger opp, sier ungdomstillitsvalgt Victoria De Oliveira.

Slik ble sykepleier Åse Kristin den yngste politikeren på Stortinget

Åse Kristin Ask Bakke (25) ble i høst valgt inn som den yngste på Stortinget. Fagbladet fulgte henne de to første ukene i ny jobb.

AUF og Fagforbundet Ung signerer samarbeidsavtale: – Det gir oss større politisk gjennomslag

De har hengt sammen i mange år, men nå er forholdet formelt. Mandag signerte Fagforbundet Ung samarbeidsavtale med AUF.

Rødgrønt statsbudsjett : – Regjeringa setter arbeidsfolk først

Regjeringas budsjettforslag reduserer forskjellene og setter arbeidsfolk først. – Dette viser at Norge får en ny kurs med den rødgrønne regjeringa, sier Fagforbundets leder Mette Nord.

Regjeringen skroter nasjonale regler om karakterbasert opptak til videregående

Støre-regjeringen dropper Solberg-regjeringens vedtak om nasjonale regler for opptak til videregående skole

Ny regjering – her er våre krav!

Åtte års borgerlig styre er endelig forbi. Her er Fagforbundet Ungs krav til den nye rødgrønne regjeringa.

Få informasjon om de viktigste sakene fra Fagforbundet Ung

Vi lover å ikke spamme deg, og du kan melde deg av nyhetsbrevet når som helst. Vi deler ikke opplysningene dine med noen andre.