Aktuelt

Det finnes bare ti som Jeanette (24) på LO-kongressen

Bare ti av LO-konferansens 315 delegater er under 30 år. Det får Jeanette Lea Romslo (24) fra Fagforbundet Ung til å reagere.

Fagforbundet støtter forslaget om å la deler av norsk olje bli liggende urørt

– Dere må lytte til oss som er unge fordi det er vi som skal arve framtidas arbeidsliv, sa Fagforbundets Victoria De Oliveira, som støttet forslaget om å la deler av norsk olje bli liggende urørt.

Seksuell trakassering: Unge i fagbevegelsen føler seg ikke trygge. Nå har de tatt grep

– Jeg har gjort dette på bakgrunn av tidligere hendelser og fordi unge medlemmer synes det kan være ukomfortabelt å omgås personer som har et frynsete rykte, sier Jeron Joseph.

Ragnhild (27) er medlem nummer 400.000 i Fagforbundet

Fagforbundet har vokst til utrolige 400.000 medlemmer. Leder Mette Nord gratulerer jubileumsmedlemmet og sikter seg inn mot en halv million.

Endelig samlet på sommerfestival!

Tre år etter forrige fysiske sommerfestival er ungdommen i Fagforbundet denne helga endelig samlet igjen.

Fagforbundet Ung garanterer sprell på forbundets landsmøte

I forbundets øverste demoktratiske maktorgan, landsmøtet, vil forbundets unge blant annet kjempe for større innflytelse for nettopp forbundets unge i forbundets øvrige maktfora.

– Kroken på døra for mange studenter

Prisene og lønna øker, mens studiestøtta står stille. – Jeg er redd dette vil føre til at mange ikke har råd til å være studenter lenger, sier leder av Fagforbundet Ung, Victoria De Oliveira.

Få informasjon om de viktigste sakene fra Fagforbundet Ung

Vi lover å ikke spamme deg, og du kan melde deg av nyhetsbrevet når som helst. Vi deler ikke opplysningene dine med noen andre.

Hei, jeg heter Frøya. Hva kan jeg hjelpe med?