ArticleListPage index

Informasjon Lokale forhandlinger kap.4 2021

Her finner en informasjon om de lokale forhandlingene i Kap 4 høsten 2021

09.09.2021

Nå er det vår tur - Velg velferd og en jobb vi kan leve av!

Fagforbundet Tromsø ønsker at valgkampen handler om hele og faste stillinger, bedre bemanning, bedre arbeidsvilkår for ansatte og en lønn å leve av.

07.09.2021

Valgintervju med Cecilie Terese Myrseth (Ap)

Cecilie Terese Myrseth er Aps 1. kandidat til Stortingsvalget 2021. Fagforbundet Tromsø har bedt henne svare på noen spørsmål på vegne av medlemmene.

03.09.2021

Valgintervju med Torgeir Knag Fylkesnes (SV)

Torgeir Knag Fylkesnes er Tromsø SVs 1. kandidat til Stortingsvalget 2021. Fagforbundet Tromsø har bedt han svare på noen spørsmål på vegne av medlemmene.

01.09.2021

Valgintervju med Hanne Beate Stenvaag (Rødt)

Hanne Beate Stenvaag er Rødts 1. kandidat i Troms ved stortingsvalget 2021. Fagforbundet Tromsø har bedt henne svare på noen spørsmål på vegne av medlemmene.

31.08.2021

Nå er det vår tur!

Fagforbundet vil ha ei ny rødgrønn regjering som får hele folket i arbeid. Vi vil ha ei regjering som sikrer arbeidsfolk trygge og gode arbeidsvilkår, og ei lønn vi kan leve av.

29.08.2021

Fagforbundet Tromsø har fått en ny Fane

Fagforbundet Tromsø har fått ny fane som ble vist fram for medlemmene under fagforbundsuke.

22.06.2021

Slår et slag for likestillingskampen

Fagforbundet Tromsø og Kvaløya Sportsklubb samarbeider i kampen for likestilling på fotballbanen, i arbeidslivet og i samfunnet.

19.06.2021

Fagforbundet Tromsø markerte mot fjerning av særaldersgrensen!

Fagforbundet Tromsø protesterer mot regjeringens forslag om fjerning av plikten til å fratre ved særaldersgrenser. Lovforslaget vil i praksis bety at man fjerner særaldersgrensene.

07.06.2021

FAGFORBUNDET TROMSØ sier JA for å bevare SÆRALDERSGRENSA

- Særaldersgrensa er ikke et privilegium, men en annerkjennelse til de ansatte som jobb i farlige eller fysisk krevende jobber, disse yrkesgrupper har en sentral rolle i beredskap til vår samfunnet, sier Reinaldo Montalvao - nestleder i Fagforbundet Tromsø.

04.06.2021

Enighet i KS-oppgjøret 2021

Fagforbundet krevde at kjøpekraften skulle opprettholdes for medlemmene og det kravet er innfridd. Løsningen innebærer en lønnsvekst på 2,82 prosent.

27.05.2021

INFORMASJON OM STREIK I TROMSØ KOMMUNE - KS

Her vil du som er medlem i Fagforbundet og som jobber i Tromsø kommune få oppdatert informasjon om mulig streik.

26.05.2021

Fare for streik i Tromsø kommune fra 27.mai

Det nærmer seg mekling i KS-oppgjøret. Hvis meklingen ikke fører fram er Fagforbundet Tromsø kampklare, og vil ta ut 113 medlemmer i streik 27. mai.

20.05.2021

Mellomoppgjøret 2021 og medlemsopplysninger

Det nærmer seg sommer og Mellomoppgjøret 2021, og dermed er det veldig viktig at vi har korrekt informasjon om alle våre medlemmer i vårt medlemsregister.

07.05.2021

Gratulerer med dagen!

I år som i fjor kan vi ikke samles å markere dagen som vi vanligvis gjør, men fagbevegelsen er et fellesskap som ikke er avhengig av fysiske bånd. Sammen er vi sterk, i lag vinner vi frem.

30.04.2021

Enighet i lønnsoppgjøret i bussbransjeavtalene

Det blir ikke streik mellom LO/Fagforbundet og NHO. Etter svært krevende forhandlinger, klarte partene i arbeidslivet å finne en felles løsning i årets mellomoppgjør.

11.04.2021

INFORMASJON OM STREIK I TIDE BUSS TROMSØ - BUSSBRANSJEAVTALEN

Her vil du som er medlem i Fagforbundet og som jobber på Tide Buss i Tromsø få oppdatert informasjon om mulig streik.

08.04.2021

Fagforbundet Tromsø ønsker alle våre medlemmer og tillitsvalgte en riktig god påske

Vi har fått demonstrert hvor viktig alle funksjoner i samfunnet er for felleskapet. Tusen takk for innsatsen! Nå fortjener alle en deilig påskeferie!

23.03.2021

Fagforbundet Tromsø støtter kvinner i kampen for likestilling

Gratulerer med dagen! Fagforbundet Tromsø og Kvaløya Sportsklubb arrangerte en vennskapskamp på lørdag 6.mars for å markere den internasjonale kvinnedagen.

08.03.2021