Fagforbundet Tromsø markerte mot fjerning av særaldersgrensen!

Fagforbundet Tromsø protesterer mot regjeringens forslag om fjerning av plikten til å fratre ved særaldersgrenser. Lovforslaget vil i praksis bety at man fjerner særaldersgrensene.

FAGFORBUNDET TROMSØ sier JA for å bevare SÆRALDERSGRENSA

- Særaldersgrensa er ikke et privilegium, men en annerkjennelse til de ansatte som jobb i farlige eller fysisk krevende jobber, disse yrkesgrupper har en sentral rolle i beredskap til vår samfunnet, sier Reinaldo Montalvao - nestleder i Fagforbundet Tromsø.

Enighet i KS-oppgjøret 2021

Fagforbundet krevde at kjøpekraften skulle opprettholdes for medlemmene og det kravet er innfridd. Løsningen innebærer en lønnsvekst på 2,82 prosent.

INFORMASJON OM STREIK I TROMSØ KOMMUNE - KS

Her vil du som er medlem i Fagforbundet og som jobber i Tromsø kommune få oppdatert informasjon om mulig streik.

Fare for streik i Tromsø kommune fra 27.mai

Det nærmer seg mekling i KS-oppgjøret. Hvis meklingen ikke fører fram er Fagforbundet Tromsø kampklare, og vil ta ut 113 medlemmer i streik 27. mai.

Mellomoppgjøret 2021 og medlemsopplysninger

Det nærmer seg sommer og Mellomoppgjøret 2021, og dermed er det veldig viktig at vi har korrekt informasjon om alle våre medlemmer i vårt medlemsregister.

Gratulerer med dagen!

I år som i fjor kan vi ikke samles å markere dagen som vi vanligvis gjør, men fagbevegelsen er et fellesskap som ikke er avhengig av fysiske bånd. Sammen er vi sterk, i lag vinner vi frem.

Enighet i lønnsoppgjøret i bussbransjeavtalene

Det blir ikke streik mellom LO/Fagforbundet og NHO. Etter svært krevende forhandlinger, klarte partene i arbeidslivet å finne en felles løsning i årets mellomoppgjør.

INFORMASJON OM STREIK I TIDE BUSS TROMSØ - BUSSBRANSJEAVTALEN

Her vil du som er medlem i Fagforbundet og som jobber på Tide Buss i Tromsø få oppdatert informasjon om mulig streik.

Fagforbundet Tromsø ønsker alle våre medlemmer og tillitsvalgte en riktig god påske

Vi har fått demonstrert hvor viktig alle funksjoner i samfunnet er for felleskapet. Tusen takk for innsatsen! Nå fortjener alle en deilig påskeferie!

Fagforbundet Tromsø støtter kvinner i kampen for likestilling

Gratulerer med dagen! Fagforbundet Tromsø og Kvaløya Sportsklubb arrangerte en vennskapskamp på lørdag 6.mars for å markere den internasjonale kvinnedagen.

INNKALLING TIL FAGFORBUNDET TROMSØS ÅRSMØTE 2021

Fagforbundet Tromsøs årsmøte avholdes 18.02.21 kl. 17:00 - 20:00. Årsmøtet gjennomføres kombinert med mulighet for fysisk og digitalt oppmøte.