Til hovedinnhold

Årets renholdere i Tromsø kommune

Elines Franco Jensen og Omar Suko ble kåret Årets renholder i Tromsø Kommune i dag. De fikk diplom av fagforeningsleder Reinaldo Montalvao og yrkesseksjonsleder i samferdsel og teknisk Ståle Madsen.

Elines Franco Jensen og Omar Suko ble kåret Årets renholder i Tromsø Kommune i dag. De fikk diplom av fagforeningsleder Reinaldo Montalvao og yrkesseksjonsleder i samferdsel og teknisk Ståle Madsen. (Foto: Fagforbundet Tromsø)

I dag, på renholdernes dag, ble to fortjente vinnere tildelt prisen «Årets renholder i Tromsø kommune for 2022». Vi gratulerer Elines Franco Jensen  og  Omar Suko

05.12.2022 av Reinaldo Montalvao
Sist oppdatert: 05.12.2022

Hei fagforeningskamerater 

Mandag 5. desember er Renholdernes dag. Vi gratulerer alle renholdere i dag! Uten dere stopper Norge opp. Vi setter pris på dere!

I dag, på renholdernes dag, ble to fortjente vinnere tildelt prisen «Årets renholder i Tromsø kommune for 2022». Vi gratulerer Elines Franco Jensen  og  Omar Suko

Kollegene beskriver Elines og Omar som en god kollega med stå-på-vilje og gode holdninger.

Prisen for «Årets renholder» deles ut til en person som i løpet av foregående år har ytt en spesiell innsats for renholdsfaget, sine kolleger og kvalitetsutvikling av renholdstjenesten, og som samtidig er samfunnsengasjert og inkluderende. Personen vi ser etter har utmerket seg gjennom sitt daglige arbeid og ytt «det lille ekstra».

Renhold ivaretar nemlig tre sentrale behov, som alle andre samfunnsfunksjoner alltid er avhengig av: et godt innemiljø, ivaretakelse og vedlikehold av materielle verdier – og hygiene.
 
Alle arbeidssteder har behov for en renholder. På skolen, sykehuset, i kontorfellesskap og butikk – uten renhold kunne ingen av dem holdt åpent.
 
Arbeidet du gjør er så utrolig viktig for alle i Tromsø og Norge. 
 
Denne kompetansen skal dere være stolte av!
Derfor ønsker vi å gratulere renholderne med dagen i dag!
;
Hei, jeg heter Frøya. Hva kan jeg hjelpe med?