Til hovedinnhold

FANTASTISK FEIRING AV 25- OG 40 ÅRS JUBILANTER I FAGFORBUNDET TROMSØ

Dagen ble markert med hyggelig sosialt samvær med middag og dessert på Ishavshotell, og overrekkelse av nål, diplom og roser.

Dagen ble markert med hyggelig sosialt samvær med middag og dessert på Ishavshotell, og overrekkelse av nål, diplom og roser. (Foto: Fagforbundet Tromsø)

Torsdag 17.11.2022 arrangerte Fagforbundet Tromsø en jubileums markering for medlemmer med 25 års medlemskap i Fagforbundet og 40 års medlemskap i LO.

18.11.2022 av Reinaldo Montalvao
Sist oppdatert: 21.11.2022

Markeringen ble gjort på Ishavshotell hvor jubilantene fikk diplom, nål, blomst og en stor takk fra oss i Fagforbundet Tromsø for at de har bidratt til å bygge opp en sterk fagforening for medlemmene.

Kvelden ble innledet med velkomsttale av leder Reinaldo Montalvao.

- Takk for at dere har gått foran. Det er en glede å få lov til å dele ut diplom til de som har vært medlemmer i fagforbundet i 25 år og 40 år i LO, sa fagforeningsleder.

Maten ble så servert med en meny bestående av julemat og kjempe god dessert.

For anledningen hadde vi også invitert tidligere leder i fagforeningen Bjørn Willumsen for å spille musikk. Det var en flott underholdning med fine låter.

Toril Torgensen, leder av pensjonistutvalget i fagforeningen har informert om aktiviteter  som fagforeningen tilby for pensjonister. 

Uten medlemmene er vi ingenting. Sammen er vi sterkere! 

Tusen takk for en fin kveld.

Vi gratulerer😊.

;
Hei, jeg heter Frøya. Hva kan jeg hjelpe med?