Pride 2022

I år er det 50 år siden sex mellom menn ble avkriminalisert i Norge. Dette er et viktig markering for årets Pride. Fagforbundet skal stå sammen med LO i årets parade og vi oppfordrer alle til å være med. Vi har snakket med to tillitsvalgte i avd. 061 og spurte hvorfor dem oppmuntrer alle til å være med på årets Pride.

Gratulerer med dagen BPA

Gratulerer med dagen til personlige assistenter.

Anbefaler alle å prøve seg som BPA-assistent

Gratulerer med BPA-dagen! Tusen takk for den flotte jobben dere gjør for folka dere er armer og bein for og for samfunnet.

Fem kjappe spørsmål Plasstillitvalgt Sissel

Fagforbundet Pleie og Omsorg stilte fem kjappe spørsmål til tillitsvalgt Sissel.

Kjempet for økt grunnbemanning på LO kongressen 2022

LO Kongressen 2022 er over og nytt handlingsprogram er vedtatt. Leder for Fagforbundet Pleie og Omsorg Oslo, Siri Follerås, var der for å kjempe for økt grunnbemanning.

Storstreik avverget: Et godt meklingsresultat i Oslo kommune

Etter mekling mer enn et døgn på overtid ble det enighet mellom LO Kommune Oslo og Oslo kommune i tariffoppgjøret. Oppgjøret gir reallønnsvekst for LO-medlemmene i Oslo kommune. I tillegg klarte forhandlerne å unngå lokale forhandlinger i årets oppgjør, noe som er en svært viktig seier for oss.

5 kjappe spørsmål til tillitsvalgt

Fagforbundet Pleie og Omsorg stilte fem kjappe spørsmål til tillitsvalgt Sinthuja.

Stor fare for streik i Oslo kommune

Oppdatering kl. 20:40: Meklingen i tariffoppgjøret for de ansatte i Oslo kommune fortsetter videre utover kvelden på mandag. Om meklingen ikke fører fram kan 1406 LO-organiserte arbeidstakere i Oslo kommune være ute i streik fra tirsdag.

LO Kommune Oslo krever reallønnsutvikling for hele laget

- Vårt hovedkrav foran meklingen som starter i morgen er reallønnsutvikling for alle, slår Per Egil Johansen som er forhandlingsleder for 18 388 arbeidstakere i Oslo kommune fast.

1325 Fagforbundet-medlemmer i Oslo kan havne i streik

-Vi håper på en konstruktiv mekling, men vil kun akseptere et meklingsresultat som ivaretar alle yrkesgrupper, sier Roger Dehlin som leder Fagforbundet Oslo foran meklingen om tariffoppgjøret i Oslo kommune.

Gratulerer til alle sykepleiere

Fagforbundet Pleie og Omsorg gratulerer Fylkets sykepleiere!

1 mai frokost 2022

Endelig fikk vi feire 1 mai igjen.

Generelt kronetillegg til alle i Lovisenberg Omsorg

Lønnsforhandlingene i Lovisenberg Omsorg 1 og 2 er til ende. Partene kom til enighet 5. mai.

Økt kjøpekraft og bedre ansiennitetsbestemmelse i Unicare Bo & Omsorg AS

Forhandlingene er gjennomført i Unicare Bo & Omsorg AS. Partene ble enig 4. mai.

Brudd i forhandlingene om tariffoppgjøret i Oslo kommune

Forhandlingene mellom Oslo kommune og de fire hovedsammenslutningene endte med brudd i dag. Dermed går oppgjøret til mekling.

Medlemsfest 2022

Fagforbundet Pleie og Omsorg, Oslo inviterer til medlemsfest.

Forhandlingene fortsetter i Oslo kommune

Kl. 12.00 i dag overleverte forhandlingssammenslutningene sitt andre kravdokument i årets tarifforhandlinger. LO Kommune Oslo vektlegger økt reallønn til alle, seniortiltak, lærlinger og lønnskompensasjon for videreutdanning og kompetanseutvikling.

Lønnsoppgjøret Oslo kommune 2022: Hele laget skal ha et godt lønnsoppgjør!

Pressemelding fra Fagforbundet Oslo om lønnsoppgjøret i Oslo kommune 2022.

Vervet 43 nye medlemmer i mars

Samhold gir styrke. Superverver Edita Bekteshi Khawaja fikk vervet 43 nye medlemmer i mars. Vi har stilt henne noen spørsmål.

Hei, jeg heter Frøya. Hva kan jeg hjelpe med?