Til hovedinnhold

Nyheter

Til venstre: Kristin Kulø Skomsøy hovedtillitsvalgt i Lovisenberg Diakonale Sykehus, Sissel Hallem fra LO Stat og til høyre Cathrine Sanden fra Fagforbundet Oslo.

Oppgjøret på plass på Lovisenberg Diakonale Sykehus

Partene ble enige 11. juni.

Karina Torsæter er leder for Fagforbundet Sykehus og Helse Oslo og Sidsel Strand er valgt sekretær for Fagforbundet Oslo. De har forhandlet lønn på vegne av Fagforbundet for medlemmene i Sykehusapotekene HF

Enighet i Sykehusapotekene HF

Partene ble enige 23. mai.

Fra venstre: Lars Jørgen Ekstø Espegard, Henrik Strømsjordet HTV Sophies Minde Ortopedi AS og Lasse Kristiansen - forhandlingsleder.

Et godt oppgjør ved Sophies Minde Ortopedi AS

Partene ble enige 29. april.

Lasse Kristiansen - forhandlingsleder, Trude Buschmann - plasstillitsvalgt, Merethe Brodersen - HTV Unilabs Norge AS og Kathrine Forsdahl - beregner.

Enighet i oppgjøret for Unilabs Norge AS

Forhandlingene ble gjennomført 24. april.

1. mai tog

Bli med å gå, 1.mai!

Bli med oss å gå - 1. mai er dagen vi samles for å markere viktige kamper. 2024 er ingen unntak. Foreninga går med 2 paroler i år, her er det bare å si ifra om noen vil bære parole.

Evelyn Aburto Salgado er sterilforsyningstekniker. Hun jobber på sterilsentralen på Diakonhjemmet Sykehus og er medlem av Fagforbundet Sykehus og Helse, Oslo.

Jeg elsker jobben min

10. april feires sterilforsyningsdagen.

God Påske

Vi ønsker alle våre medlemmer en God Påske 🐣

Kontoret er stengt i Påsken. Fra 25.mars til og med 1. april er ikke telefonen åpen.

Hovedtillitsvalgt Morten Marthinsen

Overgangsordning Paramedisin - Lokale stemmer krever inkludering og rettferdighet!

7. mars var fristen for høringssvar til høringen om overgangsordningen for autorisasjon i Paramedisin. Her var det et voldsomt engasjement fra mange av våre medlemmer, så Fagforbundet Sykehus og Helse har levert inn eget høringssvar som bygger på våre medlemmers stemmer.

Til venstre: 2 års lærling Cathrine Hansen og hennes veileder Stine S. Mondal

Fagforbundet fikk gjennomslag for flere lærlinger i Ambulansetjenesten!

Vi trenger flere folk. Men for at vi skal få flere må også alle få mulighet til og ta utdanningen og fullføre den. Vi kjemper for flere lærlingplasser! Vår hovedtillitsvalgt i Prehospital klinikk ved Oslo universitetssykehus har nå startet den kampen med foreninga i ryggen.

Leder av Fagforbundet Sykehus og Helse

Heltid i helsevesenet er ikke normen!

Arbeid er en grunnleggende menneskerett og et viktig grunnlag for den enkeltes velferd, frihet og muligheter til utfoldelse. Det er en menneskerett å ha mulighet til et godt arbeidsliv. Dette innebærer rett til hel og fast stilling, en lønn å leve av, en jobb å leve med og en verdig pensjonisttilværelse, Dette står i prinsipprogrammet til Fagforbundet. Her er jeg helt enig, det er ganske vanskelig å ikke være det. Men får alle som ønsker det mulighet til et godt arbeidsliv?

Ellinor Lønnå er sykepleier på Oslo Universitetssykehus, leder i Yrkesseksjon Helse og Sosial i Fagforbundet Sykehus og Helse Oslo, og styremedlem i Yrkesseksjon Helse og Sosial i Fagforbundet Oslo.

Øk din kompetanse om samiske forhold

E-læringskurs for helse- og omsorgspersonell.

Siv-Trude Skredderhaug er portør på OUS Ullevål sykehus og medlem i Fagforbundet Sykehus og Helse Oslo.

En jobb man blir sprek av

Hurra for portørene!

Cathrin Snare er konstituert leder av Yrkesseksjon Helse og Sosial Oslo. Og usikker på om snopet i hånda er glutenfritt.

Slipp glutenfrykt med gratis kurs

Gjør maten trygg for glutenallergikerne.

Klubbe

Årsmøte 2024 - Årets viktigste møte!

Torsdag 25. januar er dagen. Det er dagen medlemmer av Fagforbundet Sykehus og Helse, Oslo møter i store auditoriet, bygg 6 på Ullevål sykehus for å delta på årsmøte. Vi starter kl. 16 med registrering og servering av pizza, her er det fint om dere sier ifra på forhånd om dere ønsker mat. Vi gleder oss!

Julehilsen

God jul og Godt nytt år!

Kontoret er stengt i romjulen, men send oss en e-post om det er noe (post@fagforbundet028.no) Da nærmer det seg til julaften, det nærmer seg til noen går ut i ferie, mens andre skal feire på jobb. Uansett hvor du er i julen så ønsker vi deg en riktig god jul og et godt nytt år 🤶🎅🧑‍🎄

Kunngjøring Årsmøte 2024

Kunngjøring av Årsmøte 2024

Hold av 25.januar 2024. Årsmøte er foreningas øverste organ og det er i dette møte medlemmene har den største påvirkningen. Alle vil få innkallingen og sakspapirer i midten av januar. :)

Kaisa Ingesdotter og Maiken Frogner sammen med en snill terapihest.

Trives godt som hestefaglærling

1. desember besøkte Fagforbundet Oslos lærlingpatrulje stallen på Gaustad.

Omtrent tjue renholdere var tilstede for motivasjon og kunnskap på fagdag 4. desember.

Godt renhold er viktig for samfunnet

Fagdag for renholderne på deres merkedag.

Illustrasjonsbilde. Sigrid Estaban og Melche Gem Kitane er begge helsefagarbeidere og medlem av Fagforbundet Pleie og Omsorg Oslo

Få helsefagkompetanse med gratis nettstudier

Gratis helsefagutdanning med oppstart våren 2024.

Inger Haugene er kokk på Ullevål sykehus UIO og medlem i Fagforbundet Sykehus og Helse Oslo.

Omsorg gjennom magen

Den 20. oktober er kokkens dag

Hei, jeg heter Frøya. Hva kan jeg hjelpe med?