Søk etter nyheter

Ja i uravstemningen i KS og bra deltakelse

87 prosent av medlemmene som uravstemte, sa ja til resultatet i hovedoppgjøret i KS. Deltakelsen holder seg stabilt høy med elektronisk uravstemning.

08.06.2018

Luftambulansen: Fagforbundet krever at Stortinget ordner opp

Fagforbundet ser alvorlig på krisen i luft­ambulanse­tjenesten. Situasjonen må løses umiddelbart.

05.06.2018

Barnehageansatte som streiket for tariffavtale fikk oppsigelse

Tre av Fagforbundets medlemmer i barnehagen på Inderøy har nå mottatt oppsigelser. Barnehageeieren mener det ikke har noe med den streiken å gjøre.

01.06.2018

Private barnehager driver lønnsomt – men ikke for barna

Fagforbundet er bekymra. De største barnehagekjedene har den største avkastningen. De har sterkest finansieringsevne og størst egenkapital. Men dette ser ikke ut til å komme barna til gode. Bemanningen er lavest.

29.05.2018

Fagforbundet støtter Jernbaneforbundets politiske streik

Fagforbundet støtter Jernbaneforbundets politiske streik mot den planlagte anbudsrunden for flere jernbanelinjer.

29.05.2018

Det er ikke spam - stem i vei i KS-oppgjøret

Uravstemning i KS i gang. Det er sendt ut sms til alle med stemmerett i hovedtariffoppgjøret i kommunesektoren. Det er ikke spam, eller noen som prøver å svindle noen! Stem i vei!

28.05.2018

Unngikk streik i staten

Partene i statsoppgjøret aksepterte torsdag formiddag en skisse fra Riksmekleren. Dermed er streik avverget i staten.

24.05.2018

Fagforbundets medlemmer sa et rungende ja til ny pensjonsordning

Resultatet er klart: 91 prosent av medlemmene som stemte, sa ja til den nye pensjonsordninga.

Fagforbundet i Stortinget om luftambulansesaken

Fagforbundet er kritiske til at konkurranse basert på de ansattes lønns- og arbeidsvilkår settes foran sikker drift av luftambulansen.

24.05.2018

Fortsatt mekling i staten (frifagbevegelse.no)

Partene i lønnsoppgjøret i staten sitter fortsatt hos Riksmekleren. Fristen gikk ut ved midnatt.