Søk etter nyheter

Mekling på overtid i staten

Det er siste fase av meklingen i statsoppgjøret. Fristen gikk ut ved midnatt. Hvis partene ikke kommer fram til noen løsning, blir det streik fra torsdag morgen.

15.10.2020

Lønnsoppgjøret i finanssektoren klart

LO, Fagforbundet og HK ble i natt enige med Finans Norge om lønnsoppgjøret for de ansatte i finanssektoren

14.10.2020

Fare for streik i Oslo kommune

12. oktober kl. 13.00 startet meklingen i tariffoppgjøret i Oslo kommune. Arbeidsgiver har til nå motsatt seg kravet om å få pensjonsvedtektene inn som en del av tariffavtalen.

13.10.2020

Kjemper om rettferdig pensjon i kultursektoren

Atter en gang går de ansatte i opera og teater på barrikadene for å få en pensjonsordning som er like god for kvinner som for menn. - Det burde vært en selvfølge, sier leder i Fagforbundet Teater og scene, Henriette Jevnaker.

13.10.2020

Tariffoppgjøret for LO-finans er i gang

Fagforbundet Post og finans, sammen med øvrige forbund i LO-finans er i gang med lønnsforhandlingene med Finans Norge.

12.10.2020

Fagforbundet om statsbudsjettet: – Vanlige arbeidsfolk blir taperne

– Vanlige arbeidsfolk er de store taperne i statsbudsjettet, mens rikfolk er vinnerne. Samtidig rammes barn, syke og ansatte fordi det blir gitt for lite penger til å drive velferdstjenestene, sier Mette Nord, leder i Fagforbundet.

07.10.2020

Gratis for medlemmer: LOs utdanningskonferanse går digitalt 14. oktober

Medlemmer i Fagforbundet får delta gratis på LOs utdanningskonferanse som har tema kompetanse, ulikhet og grønt skifte.

06.10.2020

Arbeidslivets parter krever tettere dialog med regjeringen

– Kommunenes innsats under koronapandemien er underfinansiert, sier Mette Nord, leder i LO Kommune.

06.10.2020

Enighet i lønnsoppgjøret i private barnehager (PBL)

Fagforbundet og Private Barnehagers Landsforbund (PBL) ble 5. oktober enige om en ny tariffavtale. Fagforbundet er fornøyd med at arbeidstagere som etter avtale med arbeidsgiver tar relevant fagbrev i løpet av tilsettingsperioden, skal lønnes som fagarbeider.

05.10.2020

Busstreiken er over

Stolte bussjåfører har møtt reisende med streikevester i halvannen uke. Etter en ny meklingsnatt kom partene i dag tidlig fram til et anbefalt forslag. Streiken er slutt.

01.10.2020