Søk etter nyheter

I havn med mekling i kirkelige virksomheter

Det ble meklingsresultat i avtaleområdet Kirkens arbeidsgiverorganisasjon (KA) natt til 19. september. Fagforbundet forhandlet fram et resultat som gir en årslønnsvekst på linje med arbeidslivet for øvrig.

18.09.2018

Kutt i sykelønna vil straffe arbeiderne, ikke eliten

Det virker som høyresiden mener at arbeidstakere som blir syke og skadet på grunn av jobben de utfører, i tillegg skal straffes med karensdager og tap av inntekt, skriver Fagforbundets leder Mette Nord i Dagbladet.

14.09.2018

Fagforbundets folk flokker til SV og Rødt

I motsetning til i Sverige, der en stor andel fagorganiserte gikk til ytre høyre på valgdagen, går Fagforbundets medlemmer fra Ap til SV og Rødt.

13.09.2018

Godt oppgjør for de ansatte i FUS-barnehagene

Partene i tariffoppgjøret for FUS-barnehagene har kommet til enighet om en ny tariffavtale. Det økonomiske resultatet er i tråd med frontfaget, med en økonomisk ramme på 2,8 prosent.

13.09.2018

Aleris-sjef Erik Sandøy bør gå, skriver Elin Ørjasæter

Dersom Aleris skal fortsette å tilby heldøgnsomsorg til psykisk syke og utviklingshemmede i kommunene, må de rydde opp. Sjefen Erik Sandøy er ikke rette mann til ryddejobben, skriver Ørjasæter i et debattinnlegg i Aftenposten.

12.09.2018

Enighet i private barnehager (PBL)

Partene i tariffoppgjøret for Private Barnehagers Landsforbund (PBL) har kommet til enighet om en ny tariffavtale.

10.09.2018

Godt oppgjør for personlige assistenter (BPA)

Fagforbundet har forhandlet lønn og revidert tariffavtalen for personlige assistenter og funksjonsassistenter i avtaleområdet Uloba.

10.09.2018

Meld deg på årets LO IKT-konferanse

Konferansen er gratis og holdes 31. oktober. Tema er blockchain. Møt spennende foredragsholdere fra blant annet Universitet i Oslo og Datatilsynet.

07.09.2018

Tariffavtale på plass i to barnehager!

Etter litt over en ukes streik kan barnehageansatte gå tilbake på jobb, nå med tariffavtale. Fagforbundet har faktisk fått på plass tariffavtale i to barnehager i Sandefjord.

06.09.2018

Teknologi gir trygghet og mindre stress på omsorgs­senter

På Farsund omsorgssenter lever de i en ny teknologisk hverdag. Det gir bedre tid til det som er viktig og mindre stress. - Vi er kjempefornøyd, sier plasstillitsvalgt Siw Stålesen.

05.09.2018