Hovedavtaleforhandlinger for kommunesektoren

Forhandlingene om revisjon av hovedavtalen for KS-området starter i dag. – I det store og hele er vi fornøyde med avtalen og ønsker å videreføre den uten store endringer, sier lederen for LO-Kommune Mette Nord.

Fagforbundet svært fornøyd med rødgrønn enighet

– Vi er glad over at de rødgrønne partiene har blitt enige om statsbudsjettet. Fagforbundets medlemmer stemte på de rødgrønne partiene i høst fordi de ønsket en ny kurs for Norge, og det får de nå. Nå blir et godt budsjettforslag enda bedre med forliket i Stortinget, sier leder i Fagforbundet, Mette Nord.

Omsorgsarbeidere får over 24 millioner i erstatning fra velferdsgigant

Høyesterett avviser anken fra velferdsselskapet Stendi etter en tre år lang rettskonflikt og 22 medlemmer av Fagforbundet får nå etterbetalt mer enn én million kroner i snitt.

Internasjonal solidaritetsdag med det palestinske folk

29. november er FNs solidaritetsdag med det palestinske folk. Den internasjonale dagen for solidaritet med det palestinske folket markeres av FN den 29. november hvert år. Det palestinske folk har blitt berøvet sine rettigheter, inkludert retten til selvbestemmelse og egen stat, i mer enn 60 år.

Hele laget må styrkes i helsesektoren

Sissel Skoghaug holdt et glødende innlegg under Kartellkonferansen direkte rettet til Jonas Gahr Støre. – I pandemien har vi fått bekrefta det vi lenge har visst og hevdet. Vi trenger alle for at helsevesenet skal lykkes, sier nestlederen i Fagforbundet.

PBL dytter barn, foreldre og ansatte foran seg i problematisk aksjon

Førstkommende onsdag oppfordrer Private Barnehagers Landsforening (PBL) at private barnehager skal stenge to timer tidligere enn normalt. Dette gjør de i protest mot forslaget om å redusere pensjonsoverføringene til de private barnehagene. Det er problematisk at PBL dytter barn og foreldre foran seg i en budsjettkamp på denne måten, i et forsøk på å protestere mot myndighetene.

Nå kan du bestille almanakk 2022

Nå kan medlemmer bestille almanakken for 2022 i nettbutikken - gratis.