Nyheter forsiden

Fagforbundet ansetter ny leder for forbundsadvokatene

Fagforbundet ansetter advokat Tina Storsletten Nordstrøm som ny leder av forbundets advokatvirksomhet. – Nordstrøm vil bidra til at vi gjennom rettsvesenet får gjennomslag for rettighetene til våre medlemmer og sikre flere et tryggere arbeidsliv, sier daglig leder i Fagforbundet, Lars Erik Flatø.

Nei i uravstemning for dyrepleiere og klinikkassistenter

Et flertall av Fagforbundets medlemmer i oppgjøret for dyrepleiere og klinikkassistenter stemte nei til resultatet i årets lønnsoppgjør. Det innebærer at oppgjøret går til mekling hos riksmekleren.

Ny tariffavtale for BPA-assistenter på plass

LO/Fagforbundet og NHO/NHO Geneo er enige om å opprette en overenskomst for brukerstyrte personlige assistenter. Navnet blir BPA-overenskomsten.

Emma er noregsmeister i helsearbeidarfag!

Lærling i helsearbeidarfaget Emma Straub vann yrkes-NM i helsearbeidarfaget i Kristiansand.

Rettferdig skattegrep, mener Fagforbundet

- Regjeringas skattegrep er godt, rettferdig og framtidsretta. Det er god fordelingspolitikk å hente inn skatt på overskudd fra bruk av naturressurser, som fiskeoppdrett og vindkraft. Dette vil også kunne styrke velferdstjenestene, sier Fagforbundets leder, Mette Nord.

Enighet i energiforhandlingene

10 900 kroner i lønnstillegg, økning i reisetillegget ved overnatting, og tydeligere vern av ansattes fritid er noen av resultatene fra forhandlingene i Energiavtale I.

Tariffoppgjøret for ansatte i kirken er i gang

Fagforbundet overleverte i dag våre krav til arbeidsgiverorganisasjonen KA sammen med FO og Creo.

Hei, jeg heter Frøya. Hva kan jeg hjelpe med?