Enighet i lønnsoppgjøret i staten

Det blir ingen streik for LO Stat-forbundenes medlemmer i staten etter at partene ble enige hos Riksmekleren tirsdag. - Vi fått gjennomslag for våre hovedprioriteringer, og sikret et godt resultat for våre medlemmer uten å måtte streike, sier LO Stat-leder Egil André Aas.

Avverget storstreik i kommunene

Det er enighet i lønnsoppgjøret i kommunesektoren. – Vi mener dette er et rettferdig og godt lønnsoppgjør for hele laget, sier Mette Nord.

Tirsdag morgen klokka 08.00: Mekling på overtid i statsoppgjøret

Meklingen i staten fortsetter på overtid. Drøyt 1000 medlemmer i LO Stats forbund i staten blir tatt ut i streik fra den 24. mai om meklingen ikke fører fram. Ingen medlemmer i Fagforbundet er tatt ut i første streikeuttak.

LO Kommune varsler rask opptrapping av en eventuell streik

Forbundene i LO Kommune varsler en kraftig opptrapping allerede fra den 30. mai, dersom partene i kommuneoppgjøret ikke kommer til enighet. Opptrappingen omfatter i alt nye 18 807 medlemmer i 143 kommuner.

Ragnhild er medlem nummer 400.000!

Mandag passerte Fagforbundet hele 400.000 medlemmer, og det var Ragnhild Severeide i Bergen som ble det magiske medlemmet.

Mekling i kommuneoppgjøret pågår

Partene i kommuneoppgjøret møtes til mekling i dag, lørdag 21. mai. Dersom riksmekleren ikke lykkes med å oppnå enighet, vil det være kommunestreik fra arbeidsdagens begynnelse tirsdag 24. mai.

Unngikk streik - enighet i lønnsoppgjøret for frisører

Etter en lang meklingsnatt ble partene i lønnsoppgjøret for frisørene enige natt til fredag 20. mai.

Hei, jeg heter Frøya. Hva kan jeg hjelpe med?