Søk etter nyheter

Enighet om ny hovedavtale i kommunesektoren

Partene i kommunesektoren ble enige om en ny, revidert hovedavtale sent på ettermiddagen fredag 6.12. Nytt er bestemmelser om helsefremmende arbeidsmiljø og bærekraftig utvikling.

06.12.2019

Ordførere protesterer mot nedlegging av skattekontorene

Til nå har 229 ordførere fra hele landet skrevet under et opprop mot nedlegging av de kommunale skattekontorene. Har din ordfører skrevet under? Du finner lista her.

06.12.2019

Rajah er årets renholder

Fagforbundet har kåret årets renholder, han heter Sriskantharajah Rajagopal og er fra Oslo. Kollegene kaller ham Rajah. Han er renholdsleder og tillitsvalgt i Fagforbundet.

Rajah er årets renholder

Heder og ære til Amra Husic

Alle nominerte ble kalt opp på scenen og gledet seg til å få en liten premie. På samlingen til Fagforbundet Barn og oppvekst i Oslo 28. november var det Amra Husic fra Kværnerdalen barnehage som fikk den aller gjeveste prisen. Hun ble årets tillitsvalgt 2019 og kunne ta med seg en tung plakett i glass som tydelig bevis på det.

Ideene som muliggjorde NAV-skandalen

NAV-skandalen har rystet oss. Skal oppgjøret telle, så må det også rettes mot de underliggende ideene som fikk oss til å godta at dette vedvarte i år etter år. Jeg vil peke på tre ideer som har legitimert praksisen over tid, skriver Guri Jørstad Wingård.

30.11.2019

Helsefagarbeidar – gratulerer med dagen!

Den 26. november markerar vi helsefagarbeidardagen. Fagforbundet organiserar til saman over 70 000 helsefagarbeidarar og hjelpepleiarar.  Vi er stolte av kvar einaste ein.

Fagforbundet omfavner SVs nye plan

SV inviterer opposisjonspartiene til å lage felles politikk før valget i 2021. Fagforbundets Mette Nord mener det er avgjørende at Ap, Sp, MDG og Rødt takker ja, skriver Klassekampen.

25.11.2019

Internasjonal dag for avskaffelse av vold mot kvinner

35 prosent av alle kvinner vil i løpet av livet oppleve vold. Over 600 millioner kvinner bor i land hvor vold i hjemmet ikke er forbudt. Vold kan ramme kvinner uansett etnisk opprinnelse, sosial bakgrunn eller status.

Fagforbundet Viken etablert, tre forbundsregioner opphører fra 2020

Kristine Bjella Stavn fra Buskerud ble valgt som den første lederen i giganten Fagforbundet Viken. Den nye forbundsregionen rommer 60 fagforeninger og 70 000 medlemmer, og stiftelsesmøtet minnet mer om et landsmøte i størrelse.