Til hovedinnhold

Fagforbundet anbefaler alle helsearbeidere å ta influensavaksine

Kun 3 av 10 helsearbeidere har tatt årets influensavaksine. Fagforbundet har over 400 000 medlemmer, mange av dem i helse og omsorg, og vi oppfordrer alle til å ta vaksinen.

Lokalsamfunnskonferansen 2023

Strømpriser, beredskap, fastlegekrise - konferansen for lokalsamfunnene skal igjen avholdes fysisk - på Gardermoen 10-11. januar. Den vil belyse konsekvenser av at viktige samfunnsstrukturer og tjenester sentraliseres. Næringspolitikk for levedyktige lokalsamfunn, lokaldemokrati og tillit, beredskap og helsetjenester er noe av det rikholdige programmet.

Forlik får ned forskjellene

– Et budsjett for å redusere forskjeller, og som vil trygge vanlige arbeidsfolk, sier leder i Fagforbundet, Mette Nord om forslaget til statsbudsjett som regjeringspartiene har blitt enig med SV om.

Kampen om pensjon er internasjonal

Det er en internasjonal trend å forsøke å redusere pensjonsytelsene, slik som blant annet levealdersjusteringene sørger for i Norge.  Men streiken i barnehagene er en av de få kampene fagbevegelsen tar for å forbedre pensjonsnivået, ikke bare forsvare dagens ordninger.

Brudd i forhandlingene på NHO 453 – Oppgjøret går til mekling

Det ble i dag brudd i forhandlingene med NHO i årets hovedoppgjør i NHO 453.

Høyres alternative budsjett rammer de som har minst

Høyre fortsetter sin usosiale kutt-politikk fra da de satt i regjering. – Høyre viser sitt sanne jeg når de finansierer skattekutt til de rikeste med kutt i fagforeningsfradrag til arbeidsfolk, feriepengene til arbeidsledige og bistand til verdens fattigste, sier nestleder i Fagforbundet Odd Haldgeir Larsen.

Heltene fra barnehagestreiken seiret

De siste fem ukene har det pågått en intens barnehagestreik i store deler av landet. Resultatet er klokkeklart. Våre medlemmer har fått en mer anstendig pensjon som skal vare livet ut. Det hadde ikke gått uten Fagforbundets dyktige og engasjerte tillitsvalgte.

Hei, jeg heter Frøya. Hva kan jeg hjelpe med?