Søk etter nyheter

Særaldersgrensene skal videreføres

– I avtalen om ny offentlig tjenestepensjon blir det tydelig slått fast at det fortsatt vil være behov for disse, også i framtida.

03.10.2018

Aleris-avsløringer sjokkerte de tillitsvalgte

Det er en ære å være tillitsvalgte for denne flotte, tøffe gjengen. Trude Stavheim og Ivar Romundstad snakker om de 26 medlemmene som har saksøkt Aleris Ungplan og BOI.

01.10.2018

Kravet om pensjon fra første krone til Stortinget

Fredag 28. september har Stortinget høring om AP og SVs forslag om opptjening av pensjon fra første krone. Sier Stortinget ja får det stor betydning for svært mange.

Oslo betalte Aleris 12,4 millioner for å ta vare på narkoman kvinne

Oslo-bydel betalte Aleris 5600 kroner døgnet i seks år for å ha omsorg for en narkoman kvinne. Ansatte har varslet om at de opplevde å bidra til lovbrudd da de måtte kjøre henne til sentrum hvor hun kjøpte narkotika, skriver VG.

27.09.2018

Kortere arbeidsdag gir livskvalitet foran forbruksvekst (harvest.no)

Kortere arbeidstid vil inkludere flere i arbeidslivet lengre, øke trivselen på jobb og gi bedre livskvalitet for alle, også for de med de tyngste jobbene, skriver Mette Nord i Harvest Magazine.

27.09.2018

Lærerikt studiebesøk til sykehuset i Stavanger

Fagforbundets Mette Nord lot seg imponere over hvor godt Stavanger universitetssjukehus tar vare på sine ansatte.

25.09.2018

Nå kan du bestille almanakk 2019 - TOMT PÅ LAGER

I uke 42 kommer Fagforbundets almanakk for 2019 på lager! Medlemmer og tillitsvalgte bestiller selv fra nettbutikken og det er gratis. OPPDATERT JANUAR: TOMT PÅ LAGER

24.09.2018

Krever 35 millioner fra Aleris

De 26 konsulentene som går til sak mot Aleris Ungplan & BOI krever til sammen 35 millioner i erstatning fra selskapet.

24.09.2018

I havn med mekling i kirkelige virksomheter

Det ble meklingsresultat i avtaleområdet Kirkens arbeidsgiverorganisasjon (KA) natt til 19. september. Fagforbundet forhandlet fram et resultat som gir en årslønnsvekst på linje med arbeidslivet for øvrig.

18.09.2018

Kutt i sykelønna vil straffe arbeiderne, ikke eliten

Det virker som høyresiden mener at arbeidstakere som blir syke og skadet på grunn av jobben de utfører, i tillegg skal straffes med karensdager og tap av inntekt, skriver Fagforbundets leder Mette Nord i Dagbladet.

14.09.2018