Søk etter nyheter

Tidligere Aleris-ansatt: – Dette har blitt en skitten bransje

Han tenkte å la tiden som miljøterapeut i det kommersielle barnevernsselskapet ligge. Men nå står Roger Berg fram.

20.08.2018

Fagforbundet anmelder Aleris for grov arbeidslivskriminalitet

– Dette er en svært alvorlig sak, der en stor og profesjonell aktør har utnyttet våre medlemmer grovt, sier Mette Nord, leder av Fagforbundet.

10.08.2018

Mange barnehagebarn får grønnsaker bare en gang i uka

En ny rapport om barnehagemat viser at mange barn får grønnsaker bare en gang i løpet av uka. – Hvis de ansatte skal klare å tilrettelegge for god og sunn mat, må rammebetingelsene være i orden, sier May-Britt Sundal, leder for yrkesseksjon kirke, kultur og oppvekst i Fagforbundet, til NRK.

09.08.2018

Familieleir – moro fra morgen til kveld!

For sjette år på rad arrangerer Fagforbundet og Framfylkingen familieleir på Arbeiderbevegelsens folkehøgskole på Ringsaker. 60 barn og 53 voksne er med på fem dager med masse aktiviteter og hyggelig samvær.

02.08.2018

Ber norske myndigheter reagere overfor Israel

Leder i Fagforbundet, Mette Nord, sier at norske myndigheter nå må på banen etter at den norske hjelpebåten Al Awda har blitt bordet av israelsk marine i internasjonalt farvann utenfor Gaza.

30.07.2018

Protesterer mot kapringen av norsk hjelpebåt

Mette Nord, leder i Fagforbundet, er en av mange som har signert et opprop der de undertegnede protesterer mot bordingen og arrestasjonen av mannskapet på det norskregistrerte skipet Kårstein utenfor Gaza.

30.07.2018

Klassejustis når det gjelder arbeidslivskriminalitet

I Dagbladet i dag skriver Odd Haldgeir Larsen, nestleder i Fagforbundet, at regjeringen ikke gjør nok for å stoppe dumping av lønns- og arbeidsvilkår. – Sosial dumping er kriminelt og skal straffes, skriver Larsen.

27.07.2018

Rekordmange velger yrkesfag

Halvparten av elevene som skal begynne på videregående opplæring til høsten har valgt yrkesfag, viser nasjonale inntakstall.

26.07.2018

Sykelønnskutt vil ramme de yrkesgruppene vi trenger mest

I et arbeidsliv som blir mer og mer brutalt, gir avtalene om lønn under sykdom en grunnleggende trygghet for mange arbeidere. Arbeidsgivere mener at sykelønnsordningen er for god, og når avtalen om inkluderende arbeidsliv skal vurderes, peker de på kutt i sykelønna. (Dagsavisen 10.7.18)

25.07.2018

De har stoppet halvannet tusen branner

Fagbladet skriver om brannmannskapenes og de frivilliges innsats under sommerens skogbranner. Norske brannmannskaper hjelper nå også til i Sverige. Ansatte i brann- og redningsvesen legger ned tidenes innsats.

24.07.2018