Søk etter nyheter

Særaldersgrenser – brannfolk risikerer under halv lønn i pensjon

Offentlig ansatte med særaldersgrense risikerer å få godt under 50 prosent av lønn i samlet pensjon fra 67 år, viser nye tall fra KLP,

12.11.2020

Fikk gjennomslag for lønnskrav for bachelor-ansatte i private ambulanseselskap

Det er en av flere gode resultat for medlemmer i ambulansefirmaer. Ambulanseoverenskomsten ble reforhandlet og skrevet under med forhandlingsmotpart NHO Service i kveld.

11.11.2020

Brudd i forhandlingene for Blindeforbundet, barnevern, asylmottak

Forhandlingene mellom NHO og LO-forbundene endte med brudd på avtale 453. Avtalen omfatter blant annet medlemmer innen rusomsorg, Blindeforbundet, asylmottak og psykisk helsevern som er medlemmer i NHO. Bruddet var et faktum sent tirsdag kveld 10.11. 2020. Oppgjøret går nå til mekling.

10.11.2020

Brudd i forhandlingene for ansatte i Norlandia barnehager og Valnesfjord helsesportsenter

LO Stat og Spekter ble ikke enige i dagens forhandlinger for de ansatte i Norlandia barnehager og Valnesfjord helsesportsenter. Oppgjøret går dermed til mekling.

09.11.2020

Over 600 fulgte Kommunalkonferansen digitalt

På grunn av koronapandemien ble Kommunalkonferansen 2020 gjennomført digitalt. Programlederne Selda Ekiz og Erik Aasheim loset seerne gjennom konferansen, som hadde tillit, fellesskap og klima som hovedtema. Gikk du glipp av den? Konferansen ligger ute fram til 8. november.

05.11.2020

Gratulerer med dagen, kjære hjemmehjelpere!

Den 4. november er hjemmehjelpernes dag. Takk for at dere gir støtte og praktisk bistand til våre gamle! Hjelp til rengjøring, matinnkjøp og mulighet til sosial kontakt er første trinnet i omsorgstrappa.

04.11.2020

Unngikk streik i energisektoren

Partene i energisektoren ble enige om ny tariffavtale etter mekling natt til onsdag.

04.11.2020

Enighet i lønnsoppgjøret for kinoansatte

Fagforbundet og Virke ble i dag enige i årets lønnsforhandlinger for kinoansatte.

03.11.2020

Enighet i lønnsoppgjøret for frisører

Fagforbundet og Virke ble i dag enige om ny landsoverenskomst for frisører.

03.11.2020

Gratis webinar om ordningen Fagbrev på jobb

Samfunnet har et stort behov for flere fagarbeidere framover. Særlig gjelder dette i helse- og omsorgssektoren. Her kan du se webinaret som KS, Fagforbundet og Delta har laget om temaet.