HMS for frisører

HMS for frisører

Grønn Frisør

Frisørenes Fagforening ønsker at Grønn Frisør skal fungere som en informasjonsportal for alle områder av HMS i frisørfaget.

Grønn Frisør er nå på plass i ny drakt og som et nytt konsept.

Den tidligere ordningen med sertifisering av grønne salonger er avsluttet, men salonger som ble sertifisert etter gammel ordning, beholder retten til å kalle seg  «Grønn Frisør»

Vi vil fokusere på informasjon og holdningsskapende arbeid, og vil gjerne ha innspill fra alle frisører om hva vi bør skrive om.

Vi håper Grønn Frisør er en nettside som inspirerer og hjelper frisører til å velge en tryggere arbeidshverdag. Vårt mål er at ingen frisører skal bli syke av jobben sin.

Ny utgave av Grønn Frisør-boka er nå på plass - last den ned!

  Les mer 

Aktuelt

Ny faktabok om arbeidsmiljø og helse

Statens arbeidsmiljøinstitutt (STAMI) ved avdelingen for Nasjonal overvåking av arbeidsmiljø og helse (NOA) lanserte onsdag 6.juni sin nye faktabok for 2018. Fagforbundet Frisørenes Fagforening var til stede, spente på utviklingen siden forrige faktabok i 2015.

Se alle nyhetssaker

Aktuelt

Hvorfor er fokus på HMS viktig for frisører?

Frisører er en gruppe yrkesutøvere med en relativt kort gjennomsnittlig yrkeskarriere. Hva er så årsaken til det? Er det lønnsforholdene, utfordringer med arbeidsmiljøet eller åpningstidene til salongene? Eller er det kjemikaliene vi jobber med, eller den fysiske belastninga?

Se alle nyhetssaker

Produkt-og forbudsliste

Hvilke produkter er grønne og hvilke er ikke? Hvilke stoffer kan ikke grønne produkter inneholde? Se oversikt på den danske nettsiden: groensalon.dk

 

Kontakt

Portrettbilde av Vivian Jacobsen

Vivian Jacobsen

Leder

Frisørenes fagforening

Portrettbilde av Jeanette Bjørnstøl Tashev

Jeanette Bjørnstøl Tashev

Nestleder

Frisørenes Fagforening

Hei, jeg heter Frøya. Hva kan jeg hjelpe med?