Til hovedinnhold

Fagforbundet for HR- og personalmedarbeidere

Fagforbundet er forbundet for deg som jobber med HR- og personal. Fagforbundet ivaretar dine rettigheter når det gjelder lønns- og arbeidsforhold, og bidrar til at du får faglig utvikling i yrket ditt. 

Fagforbundet har mye å tilby

Mange av våre medlemmer har personalansvar, blant dem ca 100 personalsjefer og 500 personalmedarbeidere. Fagforbundet er opptatt av å ivareta faglige behov og utfordringer som medlemmene innen personal har. Vi ønsker at personalarbeid ikke bare skal defineres som et fagområde, men også som et eget yrke.

Faggruppe

Det er opprettet en rådgivende faggruppe på HR- og personalområdet. Fagforbundet har egne tillitsvalgte sentralt, i fylkene og lokalt. Vi besvarer spørsmål som angår ditt behov for kompetanse og faglig utvikling i jobben. 

Kurs og konferanser

Vi arrangerer årlig konferanser, seminarer eller webinarer i samarbeid for våre medlemmer. Se arrangementkalenderen for mer informasjon om Fagforbundets tilbud.

Videreutdanning

Fagforbundet arbeider mye med utdanningsspørsmål, og har vært med på å utvikle flere emnegrupper innen HR- og personal, ledelse og administrasjon i samarbeid med Høgskolen i Innlandet. Fagforbundet tilbyr studieplasser for medlemmer hvert år. i 2021-2022 tilbyr vi videreutdanning innen ledelse og digitalisering. Kullet på dette studiet er ferdig våren 2022. For studieoppstart høsten 2022 vil vi komme tilbake med nytt studietilbud. Høgskolen i Innlandet har ansvar for opptak, administrasjon av studiet og innhold.

Les mer om samarbeidet med Høgskolen i innlandet HER

Vi tilbyr egne ledertreningsprogram for mellomledere og toppledere

Fagforbundet har utviklet et eget ledertreningsprogram for mellomledere og for toppledere.

Programmene er utviklet og leveres i samarbeid med eksperter på lederutvikling i AFF (Administrativt forskningsfond), Norges ledende leverandør av lederutvikling og arrangør av Solstrandprogrammene. For å sikre høy grad av læring og utvikling, legges det opp til stor grad av egeninnsats i og mellom samlingene, erfaringsdeling og praktisk bruk av teorien som presenteres av anerkjente forelesere.

For mer informasjon om nyheter fra yrkesseksjonen kan du lese vårt nyhetsbrev her

Aktuelt

Se alle

Får du riktig lønn? Finn din tariffavtale

Last ned brosjyrer og materiell

Fagforbundet for deg som er personalmedarbeider Last ned
Yrkesetikk for Seksjon kontor og administrasjon Last ned

Kontaktliste

Portrettbilde av Trude Lehrfeld Kvaran

Trude Lehrfeld Kvaran

Rådgiver

Fag, yrke og ungdom

Hei, jeg heter Frøya. Hva kan jeg hjelpe med?