Til hovedinnhold

Hjertesaker

Ungdom er framtida, men vi er også her og nå!

Det er på tide å slå et slag for ungdomsarbeidet i Fagforbundet, skriver Mariell Karlsen, i denne ukas hjertesak.

Ungdommen er fremtiden, men vi er også her og nå, skriver Mariell Karlsen, i denne ukas hjertesak.

Er barnet ditt kun et tall?

Det kan være tanken til mange kommersielle aktører innen barnehage og barnevern, skriver Alexander Liane, i denne ukas hjertesak.

VELFERDSPROFITT: For velferdsprofitører betyr barnet ditt kanskje ikke mer enn kroner og ører, skriver Alexander Liane.

Jula er mer enn kjøpefest

Ikke alle gleder seg til jul. La oss gjøre jula til noe mer enn en kjøpefest, skriver Isabell Johansen Myrli i denne ukas hjertesak.

TA VARE PÅ HVERANDRE: Gi av det du har – et smil, et ønske om en fin dag til de du møter i alle situasjoner og anledninger, gled noen ut av det blå. Det skal ikke så mye til, skriver Isabell Johansen Myrli.

Livet under og etter pandemien

10. oktober er verdensdagen for psykisk helse: Vær oppmerksom. Vær til stede. Følg opp, skriver Maren Oddvang i denne ukas hjertesak.

Verdensdagen for psykisk helse

«Alle får barnetrygd»

Alle - bortsett fra de som trenger det aller mest, skriver Jeanette Lea Romslo i denne ukas hjertesak.

AVKORTER STØTTEN: I hele 2 av 3 kommuner velger man å beregne barnetrygden inn i beregningsgrunnlaget for sosialhjelpen. De som velger å gjøre dette, avkorter dermed støtten til disse barnefamiliene.

Ikke råd til egen bolig med deltid

Unge oppfordres til å utdanne seg innen helsefag, men ute i arbeidslivet får de stort sett bare deltidsstillinger. Det er ikke mulig å kjøpe seg bolig med en 34% stilling, skriver Alexander Liane, i denne ukas hjertsak.

DELTID: I følge deltidslista på Fagforbundet.no har kun 17% av 23 842 utlyste stillinger for helsefagarbeidere vært på 100%, skriver Alexander Liane.

22. juli: 10 år med kamp

Tiåret etter terrorangrepet 22. juli 2011 har vært preget av kampen mot ekstreme holdninger, mot hat og for ytringsfrihet, likeverd og samhold, skriver Vilde Antonie Sundfær, Linn Flataune, Lisa-Mari Kildal og Lill-Beate Eidshaug.

ETTER ANGREPET: Det er vår plikt å vise mye kjærlighet, soliditet og aldri glemme 22. juli 2011, skriver fra venstre:Vilde Antonie Sundfær, Linn Flataune, Lisa-Mari Kildal og Lill-Beate Eidshaug.

Få informasjon om de viktigste sakene fra Fagforbundet Ung

Vi lover å ikke spamme deg, og du kan melde deg av nyhetsbrevet når som helst. Vi deler ikke opplysningene dine med noen andre.

Hei, jeg heter Frøya. Hva kan jeg hjelpe med?