Uravstemning – husk å stemme ja eller nei til lønnsoppgjøret

Fagforbundet Post og finans har ferdigforhandlet tariffavtalen din. Nå må du godkjenne eller forkaste avtalen. Det gjøres gjennom en uravstemning, som ble sendt ut 19. mai. Fristen for å stemme er 30. mai.

Ikke streik - Enighet om ny pensjonsordning for kultursektoren

Det er enighet i den tvungne meklingen om en ny pensjonsordning i kultursektoren. Dermed er en åtte år lang dragkamp mellom arbeidsgiver- og arbeidstakersiden over.

Fare for kulturstreik – siste innspurt hos riksmekleren

Tirsdag 10. mai møter Fagforbundet alene til tvungen mekling i kultursektoren. Striden står fortsatt om valg av pensjonsordning der Fagforbundet fortsatt krever en hybridpensjonsordning.

Enighet i lønnsoppgjøret i Bring Home Delivery

Partene i lønnsoppgjøret for Bring Home Delivery er enige om lønnsoppgjøret for 2022. Det gis et årlig generelt tillegg for alle på kr 17.200.

Unngikk streik i bussbransjen

Det blir ikke streik i bussoppgjøret. Partene ble enige om en løsning i løpet av meklinga lørdag morgen.

Generelt kronetillegg til alle i Lovisenberg Omsorg

Lønnsforhandlingene i Lovisenberg Omsorg 1 og 2 er til ende. Partene kom til enighet 5. mai.

Ny streikefare i kultursektoren

Etter at den frivillige meklinga om pensjon i kultursektoren ikke førte frem for Fagforbundets medlemmer, blir det nå tvungen mekling 9. og 10. mai.

Enighet i lønnsoppgjøret Bring Warehousing

Det gis et generelt årlig tillegg for alle på kr 16.000 inkludert alle tillegg gitt i Spekter A-delen.

Enighet i lønnsoppgjøret for Bring Før 7

Etter B-delsforhandlinger i Bring Før 7 ble partene enige om et generelt årslønnstillegg på kr 18.500 til alle ansatte i heltidsstilling.

Enighet i lønnsoppgjøret for Bring Courier & Express

Etter B-delsforhandlinger i Bring Courier & Express ble partene enige om et generelt årslønnstillegg på 17.500 kroner til alle ansatte i heltidsstilling.

Enighet i lønnsoppgjøret i Posten Norge

Partene i lønnsoppgjøret for Posten Norge er enige om lønnsoppgjøret for 2022. Det gis et tillegg på kr 15.800 kroner pr. år til arbeidstakere med en årslønn lavere enn 480.000 kroner. Arbeidstakere med en årslønn på 480.000 kroner eller høyere gis et tillegg i lønn på 3,3 prosent.

Enighet i lønnsoppgjøret for Bring Transportløsninger

Alle ansatte på timelønn eller månedslønn får et generelt tillegg på kr 16 500 pr. år. For deltidsansatte gis tilleggene forholdsmessig ut ifra stillingsprosenten.

Første del av Spekter Helse-forhandlingene er i havn

Fagforbundet kom til enighet med Spekter Helse i A1-forhandlingene, som handler om sosiale bestemmelser i sykehusene. Resultatet ble en videreføring av dagens avtale.

Brudd i forhandlingene i kultursektoren

LO Stat og Spekter har ikke kommet til enighet om livslange og kjønnsnøytrale pensjonsytelser i kultursektoren. Nå er det mekling fram mot fristen 10. mai.

27. april startet lønnsoppgjøret i Posten Norge

Forhandlingene pågår fremdeles. Medlemmene har gjennom tariffdebatten lagt vekt på generelt tillegg, ubekvemstillegg, kompetanseutvikling og hjemmekontor.

Fortsatt uavklart om kulturpensjon

LO Stat og Spekter har ikke kommet til enighet om varig pensjonsordning i kultursektoren.

Brudd i bussoppgjøret

Det ble brudd i forhandlingene om ny tariffavtale for bussbransjen. Nå ber partene riksmekleren om hjelp til å komme i mål.

Enighet om fellesbestemmelsene i Spekter

LO stat og Spekter ble i natt enige om tariffavtalens A-del. A-delsforhandlingene markerer startskuddet for forhandlingene i Spekter, og omfatter alle medlemmer i området.

Årets bussoppgjør i gang

Fagforbundet, Fellesforbundet, Jernbaneforbundet og Yrkestrafikkforbundet leverte sine felles krav til ny bussbransjeavtale i dag. NHO Transport og Spekter er forhandlingsmotpart.

Fagforbundet med ny tariffavtale

Det er opprettet en ny tariffavtale for Fagforbundets medlemmer i apotekene i Norsk Medisinaldepot (NMD). Avtalen gjelder for Fagforbundets medlemmer i Vitus apotek og er likelydende med Farmasiforbundets avtale for ansatte i apotek.

Hei, jeg heter Frøya. Hva kan jeg hjelpe med?