LO Kommune Oslo krever reallønnsutvikling for hele laget

- Vårt hovedkrav foran meklingen som starter i morgen er reallønnsutvikling for alle, slår Per Egil Johansen som er forhandlingsleder for 18 388 arbeidstakere i Oslo kommune fast.

Hybridpensjon er en viktig seier for likestilling

Hybridpensjon er på plass i kultursektoren etter mange års kamp. Vi har intervjuet Mari Røsjø, leder for Fagforbundet teater og scene om pensjonsordningen og hvordan den kom på plass.

Nytt lærlingehefte hjelper tillitsvalgte til å bistå og verve lærlinger

Det er viktig å være til stede for lærlingene. Fagforbundet Ung Oslo har sammen med yrkesseksjonene lager et hefte for tillitsvalgte på arbeidsplasser med lærlinger.

1325 Fagforbundet-medlemmer i Oslo kan havne i streik

-Vi håper på en konstruktiv mekling, men vil kun akseptere et meklingsresultat som ivaretar alle yrkesgrupper, sier Roger Dehlin som leder Fagforbundet Oslo foran meklingen om tariffoppgjøret i Oslo kommune.

Et viktig og godt oppgjør for medlemmene i Sophies Minde Ortopedi AS

Forhandlingene ved Sophies Minde Ortopedi AS ble avsluttet med signering av protokoll 13. mai.

Flatt kronetillegg på 14 000 til alle i Stiftelsen Diakonissehuset Lovisenberg

Ny lønn og avtale i Stiftelsen Diakonissehuset Lovisenberg. B-dels forhandlinger i årets hovedoppgjør ble gjennomført 11 mai 2022.

Fornøyd med plass i DNB-styret og felles kronetillegg i hovedoppgjøret

Jannicke Telle Skaanes er leder i Fagforbundet Finans & Teknologi og jobber i Den norske bank (DNB). Hun ble nylig valgt av bankens ansatte til å sitte i konsernstyret som deres representant.

Ønsker hele stillinger for alle i helsevesenet

Hurra for alle sykepleiere! I anledning sykepleierdagen 12. mai har vi intervjuet Solveig Håbetsås, sykepleier, hovedtillitsvalgt og medlem av Fagforbundet sykehus og helse Oslo.

God lavtlønnsprofil i årets lønnsforhandlinger i UNILABS

B-delsforhandlingene ved UNILABS ble gjennomført 20. april og partene kom fram til en enighet.

Bli med på markering av Nakbadagen

Lørdag 14. mai markeres Nakbadagen med demonstrasjon og arrangementer. Bli med og vis solidaritet med det palestinske folk.

Økt kjøpekraft i Fremtind AS

Fagforbundet og Fremtind AS ble enig om årets lønnsoppgjør 2. mai.

Generelt kronetillegg til alle i Lovisenberg Omsorg

Lønnsforhandlingene i Lovisenberg Omsorg 1 og 2 er til ende. Partene kom til enighet 5. mai.

Økt kjøpekraft og bedre ansiennitetsbestemmelse i Unicare Bo & Omsorg AS

Forhandlingene er gjennomført i Unicare Bo & Omsorg AS. Partene ble enig 4. mai.

Generelt kronetillegg på 18 500 til alle i Sporveien

Oslo Sporveiers Arbeiderforening (OSA) har kommet til enighet med Sporveien i årets hovedoppgjør. Forhandlingene startet 25 april og ble avsluttet 3 mai.

Brannfolkenes dag 2022: Fagorganisering er en trygghet for meg

Hurra for brannfolkenes dag! Vi har intervjuet Chris Daniel Utengen feiersvenn, brannforebygger og medlem i Fagforbundet Oslo brannkorpsforening.

Eid mubarak!

Fastemåneden ramadan avsluttes med eid som i år faller på 2. mai. Vi har stilt Nazia Ishaq og Shazad Gul noen spørsmål om hvordan de vil feire høytidsdagen.

Vi må kjempe sammen for et seriøst arbeidsliv

Gratulerer med dagen, kamerater!

Brudd i forhandlingene om tariffoppgjøret i Oslo kommune

Forhandlingene mellom Oslo kommune og de fire hovedsammenslutningene endte med brudd i dag. Dermed går oppgjøret til mekling.

- Alle må få reallønnsvekst

I dag kl. 12.00 ble LO Kommune Oslos tredje kravdokument overlevert kommunen. – Det aller viktigste for oss er at alle ansatte i Oslo kommune må få reallønnsvekst, sier Fagforbundet Oslos leder Roger Dehlin.

Bli med på Fase 2-skolering i mai og juni

Bli med på Fase 2-skolering. Kurset går over ni dager i tre forskjellige deler.

Hei, jeg heter Frøya. Hva kan jeg hjelpe med?