Aktuelt (Oslo)

Spar inn kontingenten med LOfavør

Det er harde tider. Du kan spare inn kontingenten med LOfavør

To dager med kvinnehelse og arbeidsliv

Kvinner på tvers inviterer til samling lørdag 22. til søndag 23. oktober. Der møtes kvinnebevegelsen og fagbevegelsen for å løfte kvinnepolitiske spørsmål.

Bli med i 8. marskomitéen

Kampen fortsetter. 8. marskomiteen ser etter folk til nytt arbeidsutvalg.

Ønsker mer politikk og arbeidersanger

Fagforbundet Oslo har et aktivt pensjonistutvalg som arrangerer treff og temakvelder for medlemmene.

Bruker lønnsforhandlingene til verving

Tre høyttalere er sendt i posten til tre flinke ververe.

Et godt budsjett for arbeidsfolk

Forslag til Oslobudsjettet 2023 kom i dag. Det innfrir valgløfter og kutter utgifter for folk.

Et eget folkeslag

Hurra for ambulansepersonelldagen! Vi feirer folka i de gule bilene hver 21. september.

Ny kurs i feil retning

Innlegg i Dagsavisen 19. september.

Kommunevalgkamp 2023 - Bedre arbeidsliv og mindre Forskjells-Oslo

Neste år er det valg i Oslo kommune. Vi jobber for å sikre interessene til medlemmer, arbeidstakere, innbyggere og brukere de neste fire årene.

Vervet fem lærlinger

Hver fredag deler vi ut høyttalere til heldige ververe. Denne gangen var det fire stykker.

Sparer tid, penger og miljø med 3D-printer

På t-baneverkestedet på Avløs bruker fagarbeider Kjell Arne Indregård 3D-printer for å erstatte deler, lage prototyper for spesialverktøy og biter som ellers måtte spesialbestilles fra produsenten.

Høyttaler til tre nye ververe

Sammen er vi sterke. Vi feirer tre nye vinnere av vervekonkurransen.

En allsidig og interessant jobb

Gratulerer med byggdrifterdagen! Den feires hver første mandag i september.

Godt forberedt på streik

De ansatte i Posten Norge AS sa nei i uravstemningen om hovedoppgjøret. På onsdag 7. september skal Fagforbundet til Riksmekleren. Det kan bety streik.

Høyttaler til tre lykkelige vinnere

Nå er tiden for å verve. Det ble kåret tre vinnere den første uka i høstens vervekonkurranse.

Jobber med å øke synligheten blant studenter

Det er viktig å nå de unge. Ungdomsutvalget var på plass ved høstens studiestart.

Regionstyret ønsker flere medlemmer

Verving i fokus da regionstyret møttes etter sommeren.

Plasser igjen til Menn i barnehagen 2022

Trenger du faglig påfyll? Den 22. – 23. september holdes konferansen Menn i barnehagen 2021 i Trondheim. Den er kun for menn og det er fortsatt ledige plasser.

Kommunale bad øker tilgjengeligheten for folk

Nye Manglerud bad åpner 23. september. Det er det første nye badet i Oslo på 40 år.

Sparer byen for millioner med færre stifter

Ved å ikke sette bort jobben kan kommunen spare penger. Det kan sadelmaker Hamid Ahmadi i Sporveien bekrefte.

Hei, jeg heter Frøya. Hva kan jeg hjelpe med?