Fagforbundet for deg som jobber med kollektivtrafikk og transport

Fagforbundet organiserer ansatte innenfor kollektivtrafikk og transport. Vi ivaretar dine rettigheter når det gjelder lønns- og arbeidsforhold, og bidrar til at du får faglig utvikling i yrket ditt. Fagforbundet organiserer også ansatte i de offentlige havnene.

Se alle dine medlemsfordeler
- bli medlem i dag!

Fagforbundet vil stoppe bruken av anbud ved å gjøre kollektivtrafikken offentlig eid. Forbundet jobber for at de negative virkningene av anbud blir minst mulig.

Fagforbundet jobber for forutsigbare og trygge rammer for medlemmene. Fagforbundet Trøndelag sikret blant annet de beste anbudsvilkårene i landet som blant annet innebar at de beholdt de lokale avtalene og at pensjonsrettighetene til de eldste medlemmene ble ivaretatt.

Fagforbundet er opptatt av medlemmenes arbeidsmiljø og dette følges opp gjennom påvirkning av busspesifikasjoner ved innkjøp, kontakt med kommuner og vegvesen vedrørende trafikale forhold.

Fagforbundet jobber for å fjerne kontantene fra buss og trikk.

Fagforbundet har vilje og evne til å sloss for lønna di.

Får du riktig lønn? Finn din tariffavtale

Aktuelt

18. mars hyller vi bussjåførene

Mange av Fagforbundets medlemmer har fått fortjent ros for sin innsats under koronapandemien. Bussjåførene er ikke noe unntak, men likevel må de trekkes fram særskilt, på denne dagen, 18. mars - Bussjåførenes dag.

Se alle nyhetssaker

Last ned brosjyrer og materiell

Fagforbundet – for ansatte i kollektivtrafikken Last ned
Hovedlinjer i Yrkesseksjon teknisk og samferdsel 2017-2021 Last ned

Kontaktliste

Portrettbilde av Torgeir Holm

Torgeir Holm

Rådgiver

Yrkesseksjon samferdsel og teknisk