Til hovedinnhold

Nyheter

Fotballjenter får drahjelp fra Fagforbundet.

Samarbeid for jente- og damefotball

Fagforbundet og Toppserien kvinner samarbeider om like muligheter på og utenfor banen. Mange fagforeninger har inngått samarbeidsavtaler med lokale lag og klubber for å skape bedre rammer for kvinnefotball rundt om i landet.

Landsmøtet 2022

Landsmøte 2025 - Hva mener du?

Fagforbundets landsmøte arrengeres hvert 4 år. Der vedtar vi hva Fagforbundet skal prioritere de neste årene og organisasjonens vedtekter. I 2025 er landsmøtet 27.-31.oktober.

Canva

Bli kjent med mange spennende yrkesfag i Trondheim 24.August!

Arbeidslivet trenger flere med fagbrev! Derfor inviterer Fagforbundet til yrkesfagdag i Trondheim 24.August på Ytre Kongsgård!

Klasserom

Yrkesfaglig kurs for barnehagelærer og bibliotekansatte

Fagforbundet Trøndelag v/yrkesseksjon kirke, kultur og oppvekst inviterer til en innholdsrik og spennende yrkesfaglig samling for våre medlemmer 3.- 4. juni 2024

Fagforbundets forhandlingsdelegasjon klare til mekling. Fra venstre, forhandlingsleder Odd Haldgeir Larsen, Kristoffer Ringerike, Henrik Torgersen, Nora Hagen og Gunnar Ludvigsen.

Streikefare ved Olavshallen i Trondheim

15 Fagforbundet-medlemmer ved kulturscenen Olavshallen står klare til å gå ut i streik hvis det ikke blir enighet med arbeidsgiverorganisasjonen Spekter. Mekling starter i dag klokka 10. Eventuell streikestart blir fra tirsdag 12. mars.

Fagforbundets ledelse - Hele laget

Nytt verv i Fagforbundet Trondheim

Fagforbundet Trondheim har vedtatt å innføre et nytt verv i en prosjektperiode på 2 år. Les mer nedenfor

SONY DSC

Årsmøte 2024

Årsmøte i Fagforbundet Trondheim arrangeres på Scandic Nidelven 30.Januar. Her vil praktisk informasjon og sakspapirer bli lagt ut fortløpende.

Medlemsmøte og valg for klubber i Trondheim Kommune

Velkommen til medlemsmøte i Fagforbundet Trondheim for ansatte i Trondheim kommune! Vi skal gjennomføre valg av klubber og hovedtillitsvalgte. Det vil også være informasjon om hva klubbene har jobbet med det siste året.

sommer - illustrasjon

Kontakte Fagforbundet i sommerferien 2023

I sommerferien har vi stengt kontor fra 17.07 til 10.08, men er tilgjengelig på e-post. E-poster følges opp på hverdager og vi tar kontakt for videre oppfølging. Les mer nedenfor:

Bilde

BPA-dagen: Om frihetsøyeblikk og pensjon

Gratulerer med dagen, BPA! I dag markerer vi dagen for alle brukerstyrte personlige assistenter (BPA) rundt omkring i landet. De som hver dag er med på å gjøre en viktig jobb for å legge til rette for at mennesker med funksjonsvariasjon kan leve gode og selvstendige liv - på tross av funksjon.

Påske

God Påske!

God påske fra alle oss i Fagforbundet Trondhem! Her finner du åpningstid og kontaktinfo i påsken

Barnehagedagen 14.Mars

I år arrangeres barnehagedagen 14. mars. Dette er en årlig begivenhet, som har blitt gjennomført siden 2005, for å sette søkelys på kvaliteten i norske barnehager. Årets tema er Liten og stor.

Årsmøtet 2023

Årsmøte 2023

Velkommen til årsmøte! Informasjon om årsmøte legges ut på denne siden. Spørsmål? Kontakt leder Mats Monsen på tlf: 45391441 eller e-post leder@fagforbundettrondheim.no

Åpningstider i Julen

Fagforbundet Trondheims åpningstider i julen 2022

Bilde

Juletrefest

Til våre medlemmer med familie fra Fagforbundet Trondheim!

For en anstendig pensjon

Streik i private barnehager!

17. oktober gikk over 1000 ansatte i private barnehager ut i streik etter at meklingen mellom arbeidstakerorganisasjonene og PBL ikke førte fram. Se hvilke barnehager som er tatt ut i streik

Styreprotokoll Fagforbundet Trondheim 12.05.2022

Tid: 12.05.22 Klokken: 16- 19.00 Sted: Fagforbundet Trondheim sine lokaler

Styreprotokoll Fagforbundet Trondheim 29.03.2022

Tid: 29.03.22 Klokken: 16- 18.15 Sted: Fagforbundet Trondheim sine lokaler

Styreprotokoll Fagforbundet Trondheim 10.03.2022

Styreprotokoll Fagforbundet Trondheim 01.03.2022

Tid: 01.03.22 Sted: Hovde Gård, Hovdeveien 10, 7130 Brekstad

Hei, jeg heter Frøya. Hva kan jeg hjelpe med?