Til hovedinnhold

Nyheter

Storrengjøring i Posten og Bring – fra løsarbeid til faste stillinger for varebilsjåførene

– Posten går foran i bransjen når de nå ansetter 200 varebilsjåfører til å utføre varebiltjenestene sine, sier leder av Fagforbundet Post og finans, Gerd Øiahals.

Ingen streik i Posten

Partene i meklingen i oppgjøret mellom Posten Norge og Fagforbundet ble enige natt til torsdag 8. september. Dermed blir det ingen streik.

Meklingen i oppgjøret for Posten Norge er i gang

Klokka 10.00 i dag, 7. september, startet meklingen i oppgjøret for medlemmene våre i Posten Norge. Dersom partene ikke blir enige er det streik i Posten fra arbeidstidens begynnelse i morgen.

Fare for post-streik til uka

7. september er det mekling i oppgjøret for medlemmene våre i Posten Norge. Flertallet av disse medlemmene valgte å si nei til det anbefalte resultatet og oppgjøret går dermed til mekling hos riksmekleren.

Søknadsfrister feriehjem i inn- og utland

Hytter og leiligheter i vintersesongen og for hele neste år i London og Spania med søknadsfrist 25. oktober 2022.

Hytta Fidjeland i Sirdal. Høyeste bud er akseptert

Vi har akseptert høyeste bud på kr2.120.000,- for HYTTA Fidjeland i Sirdal. Medlemmer i Fagforbundet Post og finans kan tre inn i høyeste bud.

Hytta Hugulia Tolga - høyeste bud er akseptert

Vi har akseptert høyeste bud på kr 1.300.000 for Hugulia Tolga i Nordre Land. Medlemmer i Fagforbundet Post og finans kan tre inn i høyeste bud.

Tariffoppgjøret går til mekling

Et flertall av Fagforbundets medlemmer i Posten Norge stemte nei til resultatet i årets lønnsoppgjør. Det innebærer at vi må be om riksmeklerens hjelp.

Hytta Tolga på Hugulia skal selges

Hytta har adresse Postvegen 10, 2880 Nord Torpa. Fagforbundet Post og finans sine medlemmer har forkjøpsrett og kan tre inn i høyeste bud. Visning 18.juni. Prisantydning Kr 1,2 mill.

Hytta Fidjeland i Sirdal skal selges

Hytta har adresse Hotellveien 72, 4443 Tjørhom. Fagforbundet Post og finans sine medlemmer har forkjøpsrett og kan tre inn i høyeste bud. Visning 19.juni. Prisantydning Kr 2.390.000,-

Uravstemning – husk å stemme ja eller nei til lønnsoppgjøret

Fagforbundet Post og finans har ferdigforhandlet tariffavtalen din. Nå må du godkjenne eller forkaste avtalen. Det gjøres gjennom en uravstemning, som ble sendt ut 19. mai. Fristen for å stemme er 30. mai.

Enighet i lønnsoppgjøret i Bring Home Delivery

Partene i lønnsoppgjøret for Bring Home Delivery er enige om lønnsoppgjøret for 2022. Det gis et årlig generelt tillegg for alle på kr 17.200.

Enighet i lønnsoppgjøret Bring Warehousing

Det gis et generelt årlig tillegg for alle på kr 16.000 inkludert alle tillegg gitt i Spekter A-delen.

Enighet i lønnsoppgjøret for Bring Før 7

Etter B-delsforhandlinger i Bring Før 7 ble partene enige om et generelt årslønnstillegg på kr 18.500 til alle ansatte i heltidsstilling.

Enighet i lønnsoppgjøret for Bring Courier & Express

Etter B-delsforhandlinger i Bring Courier & Express ble partene enige om et generelt årslønnstillegg på 17.500 kroner til alle ansatte i heltidsstilling.

Enighet i lønnsoppgjøret i Posten Norge

Partene i lønnsoppgjøret for Posten Norge er enige om lønnsoppgjøret for 2022. Det gis et tillegg på kr 15.800 kroner pr. år til arbeidstakere med en årslønn lavere enn 480.000 kroner. Arbeidstakere med en årslønn på 480.000 kroner eller høyere gis et tillegg i lønn på 3,3 prosent.

Enighet i lønnsoppgjøret for Bring Transportløsninger

Alle ansatte på timelønn eller månedslønn får et generelt tillegg på kr 16 500 pr. år. For deltidsansatte gis tilleggene forholdsmessig ut ifra stillingsprosenten.

Våre kandidater valgt inn i styret i Bring Warehousing

Valg av ansatterepresentanter i Bring er Warehousing klart. Fristen for å levere valglister var 2. mai. Innen denne fristen mottok valgstyret kun en liste. Våre kandidater ble dermed valgt inn i styret; Adel Hadi, Gry Jansen og Jan Laurits Leirvik.

Valg av ansatterepresentanter i Posten klart

Valgstyret har avlyst valget siden det bare var sendt inn ett forslag til liste. Våre kandidater ble dermed valgt inn i styret; Gerd Øiahals, Lars Nilsen, Tove Rundtom og Ann Elisabeth Wirgeness.

Godt resultat i finansoppgjøret

HK Norge og Fagforbundet ble natt til 22. april enige med Finans Norge om lønnsoppgjøret for de ansatte i finanssektoren. Alle medlemmene får et tillegg på kroner 13.000.

Hei, jeg heter Frøya. Hva kan jeg hjelpe med?