Til hovedinnhold

Nyheter

Feriehjemmet på Flekkerøya er et at tilbudene man kan søke på.

Bestill hytter og leiligheter i 2024

Bestill hytter og leiligheter i Norge og Strømstad. Fra midnatt mandag 4. september kan du bestille hytter og leiligheter innenlands og i Strømstad fram til 7. januar 2025.

Gomi Jain (t.v) og Jannicke Skaanes er henholdsvis nestleder og leder i fagforeninga Fagforbundet Finans og teknologi, og deltar i forhandlingene i Finansoppgjøret.

Finansoppgjøret: Enighet mellom LO og Finans Norge

LO er kommet til enighet med Finans Norge i årets mellomoppgjør for ansatte i finansbransjen. Partene er enige om en ramme på 5,2 prosent, som er i tråd med rammen for frontfaget. Oppgjøret omfatter medlemmer i HK Norge og Fagforbundet.

Forhandlingene mellom Fagforbundet og Bring Før7 i mellomoppgjøret 2023 er i havn.

Lønnsløft for ansatte i Bring Før7

Fagforbundet har kommet til enighet forhandlingene med Bring Før7. Oppgjøret er i tråd med frontfaget.

Administrerende direktør Gunnar Røen (t.v) og selskapstillitsvalgt Odd Arne Hartvigsen er glad for å ha kommet til enighet i mellomoppgjøret.

Enighet i Posten Bring Bildrift

Fagforbundet har forhandlet fram et lønnsløft for de ansatte i Posten Bring Bildrift, tidligere Bring transportløsninger. Resultatet er i tråd med frontfaget og øker mest for de som har minst.

Selskapstillitsvalgt Andreas H. Vaagen (t.v) og Landssjef Norge Kristoffer Gromsrud i Bring Courier & Express er fornøyd med å ha kommet til enighet i mellomoppgjøret 2023.

Bring Courier & Express: Sosial profil i oppgjøret

Fagforbundet har forhandlet fram et lønnsløft for de ansatte i Bring Courier & Express. Resultatet er i tråd med frontfaget og sikrer en lavlønnsprofil.

Gomi Jain (t.v) og Jannicke Skaanes er henholdsvis nestleder og leder i fagforeninga Fagforbundet Finans og teknologi, og deltar i forhandlingene i Finansoppgjøret.

Brudd i forhandlingene i finanssektoren

LO, sammen med HK Norge og Fagforbundet bryter lønnsforhandlingene med Finans Norge. Dermed må partene møtes hos riksmekleren.

Selskapstillitsvalgt Amund Kjernli og daglig leder Mikael Albertsson i Bring Home Delivery, er fornøyd med å ha kommet til enighet i mellomoppgjøret 2023.

Enighet i Bring Home Delivery

Fagforbundet har forhandlet fram et lønnsløft for de ansatte i Bring Home Delivery. Resultatet har en lavlønnsprofil og er i tråd med frontfaget.

Gomi Jain (t.v) og Jannicke Skaanes er henholdsvis nestleder og leder i fagforeninga Fagforbundet Finans og teknologi, og deltar i forhandlingene i Finansoppgjøret.

Finansoppgjøret er i gang

Fagforbundet og HK Norge har onsdag 3. mai startet forhandlingene med Finans Norge om mellomoppgjøret for de ansatte i finanssektoren.

Tillitsvalgte Gry Jensen, Frank Hennie og Adel Hadi i Bring Warehousing er fornøyde med årets oppgjør.

Sosial profil i oppgjøret i Bring Warehousing

Fagforbundet har forhandlet fram et lønnsløft for de ansatte i Bring Warehousing. Resultatet er i tråd med frontfaget og sikrer en lavlønnsprofil.

Fagforbundet Post og Finans leverte inn sitt første krav, torsdag 27. april 2023.

Enighet i lønnsoppgjøret i Posten Norge

Fagforbundet Post og finans har forhandla fram et lønnsløft for de ansatte i Posten Norge. Resultatet er i tråd med frontfaget og sikrer en lavlønnsprofil.

Tariffoppgjør Fagforbundet Post og finans 2023

Det er avtalt følgende forhandlingsstarter i vårens tariffoppgjør.

Flekkerøya Flekken

Hytter og leiligheter er felles ansvar

Hytter og leiligheter må benyttes med omtanke og forsiktighet. Leie og bruk er basert på tillitt. Vi ber derfor om deres hjelp nå i påsken og senere opphold.

Nå kan Fagforbundet Post og finans-medlemmer søke stipend. Illustrasjonsfoto.

Ny mulighet for etterutdanning i Post og finans

Nå er det tid for å søke utdanningsstipend for medlemmer i Fagforbundet Post og finans. Fram til 1. oktober kan du søke om inntil 50 000 kroner.

Fagforbundet Post og finans har vunnet en stor seier når Posten går fra løsarbeid til faste stillinger for varebilsjåførene.

Storrengjøring i Posten og Bring – fra løsarbeid til faste stillinger for varebilsjåførene

– Posten går foran i bransjen når de nå ansetter 200 varebilsjåfører til å utføre varebiltjenestene sine, sier leder av Fagforbundet Post og finans, Gerd Øiahals.

Gerd Øiahals, leder av Fagforbundet Post og finans.

Ingen streik i Posten

Partene i meklingen i oppgjøret mellom Posten Norge og Fagforbundet ble enige natt til torsdag 8. september. Dermed blir det ingen streik.

Riksmekler Mats Ruland ønsker partene velkommen til mekling

Meklingen i oppgjøret for Posten Norge er i gang

Klokka 10.00 i dag, 7. september, startet meklingen i oppgjøret for medlemmene våre i Posten Norge. Dersom partene ikke blir enige er det streik i Posten fra arbeidstidens begynnelse i morgen.

Et flertall av medlemmene i Posten Norge sa nei til resultatet i åretsoppgjør og nå blir det mekling.

Fare for post-streik til uka

7. september er det mekling i oppgjøret for medlemmene våre i Posten Norge. Flertallet av disse medlemmene valgte å si nei til det anbefalte resultatet og oppgjøret går dermed til mekling hos riksmekleren.

Søknadsfrister feriehjem i inn- og utland

Hytter og leiligheter i vintersesongen og for hele neste år i London og Spania med søknadsfrist 25. oktober 2022.

Hytta Fidjeland i Sirdal. Høyeste bud er akseptert

Vi har akseptert høyeste bud på kr2.120.000,- for HYTTA Fidjeland i Sirdal. Medlemmer i Fagforbundet Post og finans kan tre inn i høyeste bud.

Hytta Hugulia Tolga - høyeste bud er akseptert

Vi har akseptert høyeste bud på kr 1.300.000 for Hugulia Tolga i Nordre Land. Medlemmer i Fagforbundet Post og finans kan tre inn i høyeste bud.

Hei, jeg heter Frøya. Hva kan jeg hjelpe med?