Fagforbundet for dyrepleiere og klinikkassistenter

Fagforbundet organiserer dyrepleiere og klinikkassistenter i privat sektor. Vi ivaretar dine rettigheter når det gjelder lønns- og arbeidsforhold, og bidrar til at du får faglig utvikling i yrket ditt.

  • Fagforbundet jobber kontinuerlig med helse, miljø og sikkerhet på arbeidsplassen, for at de ansatte skal ha et best mulig arbeidsmiljø.
  • Fagforbundet ønsker at dyrepleiere og klinikkassistenter skal ha best mulig rammevilkår for å utføre sitt arbeid, ved at lover og forskrifter skal ivareta deres yrkesutøvelse.
  • En hovedprioritet siste årene har vært arbeidet med dyrepleiernes autorisasjon og å klargjøre ansvarsfordeling i klinikkene knyttet til kompetanse og plikter. 
  • Gjennom forhandlinger med NHO Mat og Drikke, har Fagforbundet utarbeidet en tariffavtale for dyrepleiere og klinikkassistenter som regulerer lønns- og arbeidsvilkår. Denne blir reforhandlet hvert annet år. 
  • Fagforbundet har en egen faggruppe for dyrepleiere og klinikkassistenter som er sammensatt av medlemmer som kjenner bransjens daglige arbeid, arbeidsmiljø og de utfordringer området har. 
  • Fagforbundet har samarbeidet med interesseorganisasjonen Norsk dyrepleier- og assistentforening (NDAF) siden 2006.

Aktuelt

Se alle nyhetssaker

Last ned brosjyrer og materiell

Fagforbundet for deg som er dyrepleier eller klinikkassistent Last ned
Gravid og trygg på jobb i dyreklinikken Last ned
Hovedlinjer i Yrkesseksjon teknisk og samferdsel 2017-2021 Last ned

Får du riktig lønn? Finn din tariffavtale

Se alle dine medlemsfordeler
- bli medlem i dag!

Kontaktliste

Portrettbilde av Jarle Kristoffersen

Jarle Kristoffersen

Fagleder

Yrkesseksjon samferdsel og teknisk