Fagforbundet for dyrepleiere og klinikkassistenter

Fagforbundet organiserer dyrepleiere og klinikkassistenter i privat sektor. Vi ivaretar dine rettigheter når det gjelder lønns- og arbeidsforhold, og bidrar til at du får faglig utvikling i yrket ditt.

Se alle dine medlemsfordeler
- bli medlem i dag!

  • Fagforbundet jobber kontinuerlig med helse, miljø og sikkerhet på arbeidsplassen, for at de ansatte skal ha et best mulig arbeidsmiljø.
  • Fagforbundet ønsker at dyrepleiere og klinikkassistenter skal ha best mulig rammevilkår for å utføre sitt arbeid, ved at lover og forskrifter skal ivareta deres yrkesutøvelse.
  • En hovedprioritet siste årene har vært arbeidet med dyrepleiernes autorisasjon og å klargjøre ansvarsfordeling i klinikkene knyttet til kompetanse og plikter. 
  • Gjennom forhandlinger med NHO Mat og Drikke, har Fagforbundet utarbeidet en tariffavtale for dyrepleiere og klinikkassistenter som regulerer lønns- og arbeidsvilkår. Denne blir reforhandlet hvert annet år. 
  • Fagforbundet har en egen faggruppe for dyrepleiere og klinikkassistenter som er sammensatt av medlemmer som kjenner bransjens daglige arbeid, arbeidsmiljø og de utfordringer området har. 
  • Fagforbundet har samarbeidet med interesseorganisasjonen Norsk dyrepleier- og assistentforening (NDAF) siden 2006.

Aktuelt

Bli faggruppemedlem!

Fagforbundet skal oppnevne nye medlemmer i mange av faggruppene våre i høst. Hvis du er interessert i muligheten til å samarbeide med Fagforbundet om saker du mener vi bør jobbe med for nettopp din yrkesgruppe, bør du lese videre.

Se alle nyhetssaker

Last ned brosjyrer og materiell

Fagforbundet for deg som er dyrepleier eller klinikkassistent Last ned
Gravid og trygg på jobb i dyreklinikken Last ned
Hovedlinjer i Yrkesseksjon teknisk og samferdsel 2017-2021 Last ned

Får du riktig lønn? Finn din tariffavtale

Kontaktliste

Portrettbilde av Jarle Kristoffersen

Jarle Kristoffersen

Fagleder

Yrkesseksjon samferdsel og teknisk