Til hovedinnhold

Søkeresultater

Søk etter innhold og arrangementer

Innhold

Samfunnsbedriftene


Backups


Fagprat

Fagforbundets egen podkast - Fagprat

Deltidsrapporter 2021


Spørsmål og svar

Ofte stilte spørsmål Her finner du svar på noe det av våre medlemmer lurer på.

Forsikringer for medlemmer i Fagforbundet Post og finans


Sektorpolitisk arbeid

Arbeidet koordineres i Fag, yrke og ungdomsavdelingen. Alle yrkesgrupper jobber i en bransje eller i en sektor. Fagforbundets sektorpolitiske enhet bistår de politiske organene i deres arbeid.

Stipend for medlemmer i Fagforbundet Post og finans

Fagforbundet Post og finans sitt utdanningsstipend skal være en hjelp til medlemmer som ønsker å videreutdanne seg. Stipendet deles ut etter søknad.

Flyktningleire i Libanon

Informasjon om samarbeidsprosjekt med Norsk Folkehjelp.

NHO - Frisører

Informasjon om lønnsoppgjøret, lønnstabell og avtaler for frisører i NHO.

Yrker

Dyrepleiere og klinikkassistenter

Fagforbundet ivaretar dine rettigheter som dyrepleier og klinikkassistent når det kommer til lønn, arbeidsforhold og faglig utvikling. Sammen er vi sterke - bli med i dag!

Psykisk helse og avhengighet

Yrkesside for ansatte som jobber med psykisk helse og avhengighet. Du er velkommen som medlem enten du er knytta til sykehus eller kommune, i privat eller offentlig sektor. Her finner du informasjon om Fagforbundets yrkesfaglige og yrkespolitiske arbeid på området. Informasjon om utdanning og kompetanseheving, kurs og konferanser, nyheter og yrkesbrosjyrer.

Ledere

På jakt etter ledertreningsprogram for mellomledere og toppledere, se vårt program her. Fagforbundet jobber for deg som er leder, bli med i dag!

Ergoterapeut

Fagforbundet ivaretar dine rettigheter som ergoterapeut når det kommer til lønn, arbeidsforhold og faglig utvikling. Sammen er vi sterke - bli med i dag!

Ernæringsfagarbeidere

Fagforbundet ivaretar dine rettigheter som ermæringsfagarbeider når det kommer til lønn, arbeidsforhold og faglig utvikling. Sammen er vi sterke - bli med i dag!

Renovasjon

Yrkesside for ansatte innenfor renovasjon og avfallshåndtering/gjenvinning. Her finner du informasjon om Fagforbundets yrkesfaglige og yrkespolitiske arbeid på området, informasjon om utdanning og kompetanseheving, nyheter og yrkesbrosjyrer.

Nyheter


Ny mulighet for etterutdanning i Post og finans

Nå er det tid for å søke utdanningsstipend for medlemmer i Fagforbundet Post og finans. Fram til 1. oktober kan du søke om inntil 50 000 kroner.

22.09.2023

Regjeringen lytter: Endrer ikke offentlighetsloven

Regjeringen har hørt på Fagforbundet og mange andre, og skroter forslag om endring i offentlighetsloven. – Det er bra regjeringen lytter. Vi mener endringene ville ført til mer hemmelighold i offentlig forvaltning, sier leder Trond Finstad i Yrkesseksjon kontor og administrasjon.

21.09.2023

Fagforbundet krever medbestemmelse i utarbeidelsen av fremtidens kontorløsninger

Tirsdag 19. september arrangerte Fagforbundet i Oslo en fagdag om fremtidens kontorløsninger. Her fikk deltakerne innblikk i forskningen på ulike kontorløsninger fra forskere ved AFI ved OsloMet og Stami. I tillegg tok blant annet leder av Yrkesseksjon kontor og administrasjon, Trond Finstad, til orde for at arbeidsgivere må bli bedre på å involvere tillitsvalgte i utformingen av fremtidens kontorløsninger.

20.09.2023

Regler og råd for hjemmekontor

I et tidligere nyhetsbrev kunne du lese at svært få av Fagforbundets medlemmer har skriftlig avtale om hjemmekontor. Det skal du ha hvis du jobber hjemmefra som en fast ordning! Arbeidstilsynets sider om hjemmekontor er en glitrende ressursbank med regler og råd. De har også en mal til en avtale som kan lastes ned og tilpasses den enkelte virksomhet. Den kan du tipse tillitsvalgte eller arbeidsgiver om hvis du mangler en avtale.

20.09.2023

Fagforbundet vil snu nederlag til seier

Fagforbundets landsstyre er skuffet over at valgresultatet viser at høyresida får makta i svært mange kommuner over hele landet. Samtidig er Fagforbundet bekymret over den lave valgdeltakelsen ved kommune- og fylkestingsvalget, og over at valgkampen har vært preget av politiske skandaler knyttet til habilitet og private pengeplasseringer.

20.09.2023

Kva skal ambulansetenesta vere?

21. september er ambulansepersonelldagen. Då skal folka som er der først når me vert utsett for ei ulykke eller akutt sjukdom feirast og synleggjerast. Lovorda sit laust frå mange hald, òg frå oss i Fagforbundet – og det er vel fortent. Men det er ikkje mangelen på skryt som plagar ambulansetenesta.

20.09.2023

Nå er det åpent for forslag til Etikkprisen

Etikkprisen skal synliggjøre og løfte det systematiske etikkarbeidet i de kommunale helse- og omsorgstjenestene. Prisen består av 100 000 kroner og diplom og tildeles en kommune/bydel/virksomhet som driver et systematisk arbeid for å styrke brukerens opplevelse av verdighet og integritet.

19.09.2023

Skoleansatte: Som å være på B-laget

Skoleansatte som ikke er lærere føler seg lite verdsatt av lærere og ledere. Flere opplever at det ikke tilrettelegges for faglig utvikling. En rekke skolemiljøansatte mener de snakkes ned og stemples som skolens B-lag, viser en undersøkelse Fagforbundet har gjort og som er gjengitt i VG.

14.09.2023

Klarte ikke å mobilisere nok

Etter valgnederlaget for venstresida mange steder, kommer Høyre til å være i ledelsen i flere av de største byene og i flertallet av norske kommuner. Mette Nord lover at Fagforbundet skal følge nøye med og sikre at Høyre holder valgløftet om at ansatte ikke skal gå ned i lønn. Det er likevel én ting som bekymrer forbundslederen mer.

14.09.2023

Gratis førpremiere og foredrag om kunstig intelligens på LO IKT-konferansen 11. oktober 2023

LO IKT-konferansen avholdes 11. oktober 2023. Tema for konferansen er kunstig intelligens og hvilke endringer dette kan medføre for arbeidslivet i framtiden. Den brennaktuelle dokumentarflmen "After Work" vises og Morten Goodwin innleder om kunstig intelligens.

13.09.2023

Personer

Anne Green Nilsen

Arbeidsutvalget
Person mangler bilde

Helen Ingebretsen

Rådgiver
Organisasjonsavdelingen
Person mangler bilde

Christina Kårstad

Rådgiver (i foreldrepermisjon)
Yrkesseksjon kontor og administrasjon
Person mangler bilde

Steinar Fuglevaag

Spesialrådgiver, pensjon
Forhandlingsenheten
Person mangler bilde

Wenche Jakobsen

Servicesenteret
Person mangler bilde

Sandra Marie Herlung

Fagleder
Yrkesseksjon kontor og administrasjon
Person mangler bilde

Marte Saugestad

Rådgiver
Yrkesseksjon helse og sosial
Person mangler bilde

Monika Schrøder

Rogaland
Person mangler bilde

Maren Oddvang

3. vara
Oslo
Person mangler bilde

Arrangementer


08.11.2023

Byggdrifterkonferansen 2023

Quality Airport Hotel Gardermoen, Lokevegen 7, 2067 Jessheim

28.11.2023

Fagdag for arkivansatte

Fagforbundet Sentralt, Landsstyresalen, Keysersgate 15, 0130 Oslo

Hei, jeg heter Frøya. Hva kan jeg hjelpe med?