Søk

Søkeresultater

Søk etter innhold og arrangementer

Innhold

Backups


cookie


Sektorpolitisk arbeid

Arbeidet koordineres i Fag, yrke og ungdomsavdelingen. Alle yrkesgrupper jobber i en bransje eller i en sektor. Fagforbundets sektorpolitiske enhet bistår de politiske organene i deres arbeid.

Flyktningleire i Libanon

Informasjon om samarbeidsprosjekt med Norsk Folkehjelp.

fag


Oppsigelse

Arbeidsgiver må ha en saklig grunn til å si deg opp fra arbeidsforholdet.

Sykelønn, sykefravær og inkluderende arbeidsliv

Informasjon om sykelønnsordningen, inkluderende arbeidsliv og spørsmål og svar om sykefravær.

Permittering

Hva er permittering, og hvilke regler må følges hvis ansatte må helt eller delvis permitteres?

Ungdomsutvalget

Fagforbundet Ung er ungdomsorganiseringen til Fagforbundet. Over 40 000 av Fagforbundets medlemmer er 30 år eller yngre - enten de er yrkesaktive, elever, lærlinger og studenter. Fagforbundet Ung består av flere hundre ungdomstillitsvalgte. Ungdommen har stemmerett i alle forbundets styrende organer.

Deltidsrapporter 2021


Yrker

Ernæringsfagarbeidere

Fagforbundet ivaretar dine rettigheter som ermæringsfagarbeider når det kommer til lønn, arbeidsforhold og faglig utvikling. Sammen er vi sterke - bli med i dag!

Ledere

På jakt etter ledertreningsprogram for mellomledere og toppledere, se vårt program her. Fagforbundet jobber for deg som er leder, bli med i dag!

Psykisk helse og avhengighet

Yrkesside for ansatte som jobber med psykisk helse og avhengighet. Du er velkommen som medlem enten du er knytta til sykehus eller kommune, i privat eller offentlig sektor. Her finner du informasjon om Fagforbundets yrkesfaglige og yrkespolitiske arbeid på området. Informasjon om utdanning og kompetanseheving, kurs og konferanser, nyheter og yrkesbrosjyrer.

Ergoterapeut

Fagforbundet ivaretar dine rettigheter som ergoterapeut når det kommer til lønn, arbeidsforhold og faglig utvikling. Sammen er vi sterke - bli med i dag!

Dyrepleiere og klinikkassistenter

Fagforbundet ivaretar dine rettigheter som dyrepleier og klinikkassistent når det kommer til lønn, arbeidsforhold og faglig utvikling. Sammen er vi sterke - bli med i dag!

Assistent helse og sosial

Fagforbundet ivaretar dine rettigheter som assistent i helse- og sosialsektoren når det kommer til lønn, arbeidsforhold og faglig utvikling. Sammen er vi sterke - bli med i dag!

Nyheter


Oslo-barnehage får sekstimersdag (Aftenposten)

Lillo gård barnehage på Sagene er foreslått for et toårig prøveprosjekt med redusert arbeidstid, uten redusert lønn. Forsøket omtales som mulig første skritt på veien mot en generell arbeidstidsreduksjon i samfunnet, skriver Aftenposten.

16.09.2022

Kom med forslag til årets renholder

Har du en kollega, noen du kjenner, noen du har hørt om, som utmerker seg i jobben sin som renholder? Som fortjener ekstra oppmerksomhet? Nå kan du sende inn forslag på kandidater til årets renholder - fristen er 9. september.

18.08.2022

Fordømmer Israels forsøk på å svekke retten til juridisk representasjon

I oktober i fjor terrorstemplet Israel seks palestinske organisasjoner. Nå har advokatene som representerer organisasjonene mottatt et brev fra det israelske forsvarsdepartementet hvor det antydes at advokatene også kan rammes av antiterrorlovgivningen. Fagforbundet reagerer sterkt på Israels forsøk på å svekke retten til juridisk representasjon.

18.08.2022

Alt om ferie - i ferien

Ferietida er over oss og Fagforbundet får inn mange spørsmål fra medlemmer som lurer på forskjellige ting om ferieavvikling, som for eksempel muligheten til å avbryte ferie eller hva som skjer dersom du blir syk i ferien. Arbeidslivet.no har samlet alt du trenger å vite om ferie, både rettigheter og plikter.

30.06.2022

Bli klokere på lønnsoppgjøret: Forskjellen på prosent- og kronetillegg

Økonomisk ramme og lønnstillegg er ikke det samme. Et resultat på for eksempel 3,7 prosent betyr heller ikke at du har fått et prosenttillegg. Fagbladet forklarer.

18.05.2022

Uravstemning - hva er det og hvordan foregår det?

Medlemmene bestemmer: Når Fagforbundet har ferdigforhandlet tariffavtalen din må du godkjenne eller forkaste avtalen. Det gjøres gjennom en uravstemning.

29.04.2022

Ekstreme priser på strøm - hvorfor og hva nå?

Fagforbundets samarbeidspartner Lokalsamfunnsforeningen inviterer til webinar om strømsituasjonen onsdag 6. april kl. 1300 – 1500.

31.03.2022

Fagforbundet med ny tariffavtale

Det er opprettet en ny tariffavtale for Fagforbundets medlemmer i apotekene i Norsk Medisinaldepot (NMD). Avtalen gjelder for Fagforbundets medlemmer i Vitus apotek og er likelydende med Farmasiforbundets avtale for ansatte i apotek.

17.03.2022

Fagforbundet Ringerike i Vilnius for å snakke om medvirkning

Leder Bente Anita Bråthen og nestleder Ole Johan Jensen Mala i Fagforbundet Ringerike, begge også hovedtillitsvalgte i Ringerike kommune, var nylig i Litauen på en konferanse om sosial dialog. Hovedbudskapet de hadde med seg i kofferten var: snakk og samarbeid med de ansatte.

10.03.2022

Sykehuskonferansen 2022

Etter en koronapause på to år, er endelig Fagforbundets populære sykehuskonferanse tilbake - i år i form av tre korte webinarer. Helseministeren kommer, det blir kåring av årets arbeidsgiver og du kan være med og bestemme tema på det siste webinaret. Se programmet og meld deg på!

23.02.2022

Personer

Mats Kvaløy Bjørbekk

Politikk og samfunnsavdelinga
Person mangler bilde

Mona Nesfeldt

Nestleder
Servicesenteret
Person mangler bilde

Inge Eikeland

Yrkesseksjon kontor og administrasjon
Person mangler bilde

Monika Schrøder

Rogaland
Person mangler bilde

Jannicke Skaanes

Styremedlem
Fagforbundet Post og finans
Person mangler bilde

Lizeth Hansen

Administrasjonssekretær
Person mangler bilde

Maren Oddvang

3. vara
Oslo
Person mangler bilde

Marthe Ingeborg Myhre

Leder
Innlandet
Person mangler bilde
Hei, jeg heter Frøya. Hva kan jeg hjelpe med?