Til hovedinnhold

Nyheter

Invitasjon til temakveld.

Fagforbundet Rogaland fylke, Avd. 469 Medlemmene Yrkesseksjon kirke, kultur og oppvekst inviteres til Foredrag, servering, Quiz og sosialt samvær.

sommertur

SOMMERTUREN 2023

Invitasjon til sommertur Fagforbundet avd. 469 inviterer til sommertur med middag

Vårtur for pensjonister

Invitasjon til vårtur for våre pensjonister og uføre tirsdag 30 mai 2023

megafon illustrasjon

MØTE YRKESSESEKSJON SAMFERDSEL OG TEKNISK

Hei og hå, det hadde vært jysla kjekt og se dere Tirsdag 25 april kl 18 Hvor: Karmsund Videregående skole Vi stiller med Pizza, brus og Quiz

Fagforbundet Leirskole

Informasjon om Fagforbundets sine familieleirer sommeren 2023

Fagforbundet følger opp tidligere års suksess med to leirer fylt med aktiviteter for barn og voksne. For 2023 er det planlagt en leir på Arbeiderbevegelsens folkehøyskole på Ringsaker i uke 26 - og på Haraldvollen leirskole i Målselv kommune i uke 31.

penger økonomi kroner og øre regnskap illustrasjon

KOMPETANSEFORHANDLINGER VÅREN 2023

Uavhengig av øvrige forhandlingsbestemmelser er det mulighet for å forhandle om lønn når en arbeidstaker i kapitel 4 har gjennomført formell og relevant etter-/videreutdanning (ref. Hovedtariffavtalen § 4.2.4).

megafon illustrasjon

Innkalling til medlemsmøte i KS

Møte blir avholdt i forkant av Årsmøte på Quality Hotel Residence, Sandnes. Tid: 27 januar 2023-  kl 18.30

Juridisk bistand gjennom LO

Juridisk rådgiving for LO medlemmer 2023

LO i Nord Rogaland har inngått en avtale med Borgen Advokatar. Denne fordelen gir deg som medlem gratis rettshjelp inntil 60 minutter på møte over telefon eller epost uten vederlag. For den neste timen får du en timepris lik den offentlige salærsats i henhold til lov om fri rettshjelp.

psykisk helse illustrasjon

Psykisk helse og traumer

AOF fagskolen har gleden av å inviterer deg til miniseminar for faglig påfyll over teams! Temaet blir psykisk helse og traumer med Lillian Vartdal.

ÅRSMØTE 2023

Fagforbundet Avd 469 Rogaland fylke avholder årsmøte fredag 27 januar 2023 kl 19.00 Møte blir avholdt på Quality Hotel Residence Sakspapirene legges ut på nettsiden ca. medio. januar

Invitasjon til årsmøte

Fagforbundet avd. 469 inviterer våre medlemmer til årsmøte og middag på Quality Hotel Residence 27. januar 2023 kl. 19.00

VALG AV MEDLEMMER TIL STYRE

Valgkomiteen har nå startet sitt arbeid med å finne gode folk til de ulike vervene som er på valg på neste årsmøte, i 2023. I den anledning inviterer vi alle til å komme med innspill til valgkomiteen, innen 10.desember 2022.

Mistanke om at kollegaen din blir utsatt for vold hjemme?

Mistanke om at kollegaen din blir utsatt for vold hjemme? Hva kan du gjøre?

Hei alle pensjonister og uføre

Vi inviterer til førjulstreff

Foredrag, julebuffet, Quiz og sosialt samvær.

Medlemmene i Yrkesseksjon kirke, kultur og oppvekst inviteres til Foredrag, julebuffet, Quiz og sosialt samvær. Tidspunkt: Torsdag 1. desember 2022, oppstart kl. 17:15 Sted: Quality Hotel Residence, Sandnes

bilde av kalender 2023

Nå er det mulig å bestille almanakk 2023

Nå er det mulig å bestille Fagforbundets almanakk for 2023. Gratis for medlemmer.

Til alle driftsledere/tekniker/driftspersonell og renholdere.

Fagforbundet, avd. 469, Rogaland fylke med Yrkesseksjon samferdsel og teknisk inviterer til yrkesfaglig medlemskveld.

Vi trenger nye prøvenemndsmedlemmer!

Rogaland fylkeskommune skal sammen med partene i arbeidslivet rekruttere og oppnevne medlemmer til prøvenemnder for perioden 01.01.2023 – 31.12.2027. Vervet som prøvenemndsmedlem gjelder for perioden som er nevnt ovenfor. Prøvenemndene vil også fungere som yrkesutvalg.

KOMPETANSEFORHANDLINGER I KAP 4 HØSTEN 2022

Uavhengig av øvrige forhandlingsbestemmelser er det mulighet for forhandle lønn når en arbeidstaker i kapitel 4 har gjennomført formell og relevant etter-/videreutdanning (ref. Hovedtariffavtalen § 4.2.4).

Søk på Fagforbundets ledertreningsprogram

Ønsker du å videreutvikle deg som leder? Har du behov for faglig påfyll og utvide ditt faglige nettverk? Da bør du benytte muligheten å søke på Fagforbundets lederutviklingsprogram.

Hei, jeg heter Frøya. Hva kan jeg hjelpe med?