Til hovedinnhold

Tirsdag 30. november 2021
Fagforbundsuka! Åpent digitalt medlemsmøte: Rasisme og antirasisme på arbeidsplassen – hva kan vi gjøre?

30
nov.
2021
13:30 15:00

Arrangør
Fagforbundet Sykehus og Helse, Yrkesseksjon Helse og Sosial

Kontaktperson
Ellinor Lønnå

elloen@ous-hf.no

DIGITALT MEDLEMSMØTE: RASISME OG ANTIRASISME PÅ ARBEIDSPLASSEN – HVA KAN VI GJØRE?

I uke 48 er det Fagforbundsuka! Yrkesseksjon Helse og Sosial i samarbeid med Fagforbundet Sykehus og Helse, Oslo Avd. 028 ønsker velkommen til åpent digitalt medlemsseminar tirsdag 30 november 13.30-15.00.

Norsk Folkehjelp innleder på medlemsmøtet om rasisme i hverdagen. Tema som berøres er

  • hva er rasisme
  • hva sier forskningen om rasisme i arbeidslivet
  • hvordan kan vi jobbe for å skape en antirasistisk arbeidsplass

Etter innledningen er det rom for å dele erfaringer, reflektere sammen og komme med spørsmål. Vi gleder oss til å bruke noen timer sammen for å diskutere hvordan vi vil ha det på vår arbeidsplass og hva hver av oss kan gjøre for å bidra til et antirasistisk felleskap.

Norsk Folkehjelp er fagbevegelsens humanitære solidaritetsorganisasjon. Kampen mot rasisme og diskriminering er et viktig satsingsområde for både Fagforbundet og Norsk Folkehjelp. Vi mener at det viktigste antirasistiske arbeidet gjøres i hverdagen. Dette betyr at vi alle, og særlig de som ikke er sårbare for å bli utsatt for rasisme, har et særskilt ansvar til å si ifra - selv om de blir dårlig stemning.

Møtet foregår på nett og er gratis. Påmelding til elloen@ous-hf.no før 29 november. Merk påmeldingen «Antirasisme». Link til digital plattform sendes når påmeldingsfristen har gått ut. Vel møtt!

Hei, jeg heter Frøya. Hva kan jeg hjelpe med?