Til hovedinnhold

Nyheter

Webinarer om nye regler for særalderspensjon

Webinar om årsturnus

Nå er det igjen mulig å få advokatforsikring gjennom Fagforbundet

Nå er det igjen mulig å få advokatforsikring gjennom Fagforbunde

Invitasjon til gratis førpremiere

LO i Bodø og Fagforbundet Bodø inviterer til gratis førpremiere av filmen Sulis 1907. Kinosalen tar 288 plasser så her må man være rask for å plass.

Velkommen til arrangement i Stormen konserthus 18 september.

Fagforbundet er 20 år i år og i den anledningen inviterer vi til feiring med Halvdan Sivertsen, Terje Nohr, Erlend Osnes og nestleder i Fagforbundet Odd Haldgeir Larsen.

Førpremiere av storfilmen Sulis 1907

Førpremiere på filmen Sulis 1907.

LOfavør komiteen i Nordland og SpareBank 1 Nord-Norge inviterer til førpremiere på filmen Sulis 1907. Her blir det også mulighet til å få to billetter.

Smaken er halve føde - digital pause i valgkampen

I morgen (torsdag 7.) klokka 16.30 byr Faggruppa for ernæring på et åpent seminar om matomsorg, smak og smaksstyring. Faggruppeleder Erlend Elissen og kokk Ronald Takke innleder.

Svar til DNMF - Fagforbundet mener operatører på 110-sentralen bør ha særaldersgrense

Fagbladets nyhetsbrev 19.06.23

Enighet i kirkeoppgjøret

Fagforbundet og de andre LO-forbundene i kirkelig sektor har forhandlet fram et lønnsløft for de ansatte. Resultatet er på linje med oppgjørene i offentlig sektor og sikrer en god lavlønnsprofil både i felles- og menighetsrådene og i rettssubjektet Den norske kirke. 

Enighet i Norlandia - Barnehagene

Onsdag kveld kom partene til enighet i forhandlingene for Norlandia-barnehagene med bistand fra Spekter og LO Stat. Fagforbundet forhandler sammen med Utdanningsforbundet og Delta, Lederne og FO.

Grand Bodø og TIL

Slaget om Nord-Norge

Fagforbundet Bodø oppfordrer våre medlemmer til å ta turen til Nordlandshallen fredag 16 juni klokka 1800. Der foregår slaget om Nord Norge for kvinne fotballen.

Viktigheten av å organiser seg - Et verdivalg hvilket forbund du velger

Feriepenger

Slik beregnes feriepengene

Hvor mye har jeg krav på i feriepenger? Feriepengene skal være minimum 10,2 prosent av feriepengegrunnlaget. Arbeidstakere over 60 år har rett på minimum 12,5 prosent. Tariffavtale gir normalt rett til 12 prosent. På arbeidstilsynet.no finner du svar på spørsmål om feriepenger.

Ikke tenåring lenger: Fagforbundet vokser jevnt og trutt og er fremdeles i vinden etter 20 år.

Fagforbundet 20 år

17. juni fyller Fagforbundet 20 år! Kanskje litt forvirrende for deg som husker at vi markerte 100-årsjubileum i 2020? Her er forklaringa.

Fagbladets nyhetsbrev

STAMI gjennomfører halvdagssamling om hvordan arbeidsmiljøet har betydning for sykefraværet i hjemmetjenesten

Vedlagt finner dere en link til STAMIS seminar om arbeidsmiljøets betydning for sykefraværet i hjemmetjenesten. Noe som kan være nyttig både for tillitsvalgte, vernetjeneste og ledere innenfor sektoren. Kurset/seminaret foregår fysisk men også digitalt!

LOFAVØR HALVTIMEN

LOfavør halvtimen - Boligdrømmen

Når du skal inn i boligmarkedet, kanskje for første gang...

Teorikurs til fagprøven – bransjeprogram

REGLER FOR ELSPARKESYKKEL

Hei. Her har dere litt informasjon som det er lurt å kunne og som dere kanskje også trenger privat om dere har en el-sparkesykkel hjemme. Fra 01.01.23 må alle ha egen ansvarsforsikring på el-sparkesykkel og siden medlemmene våre nå holder på å klargjøre denne for sommeren så får vi flere spørsmål om dette. Denne endringen har gjort at el-sparkesykkel ikke lenger dekkes på innbo utenom at man fortsatt dekker tyveri dersom det skjer ved/i eget bosted. Under her er det et veldig enkelt og greit oppsett hvor kolonnen til venstre (der det står ansvar øverst ) er det minste man kan tegne og så kan man legge til brann og tyveri om man ønsker det. Helt nederst finner dere en lenke som dere kan sende til de som ønsker å tegne denne forsikringen.

Hei, jeg heter Frøya. Hva kan jeg hjelpe med?