Til hovedinnhold

Jubileumsfest 13.juni!

Portrett Vigdis H

Portrett Vigdis H (Foto: Fagforbundet)

Fagforeninga feirer 10 år!

08.06.2023
Sist oppdatert: 08.06.2023

Det gjør vi på #melahuset 13.juni kl. 16.00. Du kan forvente kultur, quiz, politikk, god mat og sosialt samvær!

Kulturelle innslag hører med når vi feirer oss sjøl og i anledning kvelden klisser vi til skikkelig, med en eksklusiv liten førpremiere på oppsetninga "Den første gangen", med og av Vigdis Hjorth, akkompagnert av musikerene Rolf-Erik Nystrøm, Juliana Venter og Ivar Grydeland.

Rolf-Erik Nystrøm laget musikken til Vigdis Hjorts lesning på åpningen av Litteraturfestivalen på Lillehammer 2021. Til konserten på Kongsberg har han fått med seg de formidable musikerne, Ivar Grydeland på gitarer og den sørafrikanske vokalkunstneren Juliana Venter til å både å lage og intuitivt skape musikk til en splitter ny historie fra Vigdis Hjort om sin aller første gang. 

En skjellsettende episode fra eget liv som fikk stor betydning siden og en opplevelse som fikk henne til å innse at det vi dikter opp kan være sannere enn det som virkelig skjedde.

Dette er første gang Vigdis Hjorth og disse musikerne som kvartett framfører noe sammen, men de tre musikerne har en spesiell interesse for og lang erfaring med å lage musikk til tekst, og selv om alle tre er frie improviserende musikere, har de alle tre i tillegg en uvanlig bred musikalsk palett som skaper forutsetninger for en svært spennende konsert. Vi gleder oss stort til å få en smakebit av hva de har kokt sammen!

;
Hei, jeg heter Frøya. Hva kan jeg hjelpe med?