Til hovedinnhold

RENHOLDERNES DAG

Den første mandagen i desember hvert år, markerer Fagforbundet renholdernes dag. 2020 har vært et svært krevende år for våre renholdere. De har stått i frontlinja, og de har vist hvor viktig rolle de spiller i arbeidslivet.

01.12.2020
Sist oppdatert: 01.12.2020

Nok en gang ser samfunnet hvor uerstattelige de er, og at de utfører en livsviktig rolle i forhold til smittevern.

Det har blitt et større fokus på riktig renhold, og la oss håpe at det blir en slutt på å skulle skjære ned og spare på renholdet. Renholdsyrket er krevende, det er fremdeles et tungt og belastende yrke, til tross for at det brukes en del maskiner i tillegg til manuelt renhold.

Renholderne opplever ofte å gå i deltidsstillinger, samtidig med et økende krav til å skulle bli stadig mer effektive. Kreativitet og endringsvilje er noe denne arbeidsgruppen er godt kjent med, yrket har gjennomgått store endringer, både i forhold til metoder og digitale verktøy,

Det vises svært godt om renholderen ikke har vært på jobb, og vi setter uendelig stor pris på det arbeidet de gjør. Renholderen gjør det både triveligere, og mer hygienisk og sikrer at vi ikke utsettes like lett for smitte.

Vi håper at alle dere der ute gjør litt ekstra stas på renholderen(e) på arbeidsplassen.

Det behøver ikke være så store ting, men litt skryt, annerkjennelse og takk de for den gode jobben de gjør .

;
Hei, jeg heter Frøya. Hva kan jeg hjelpe med?