Til hovedinnhold

I storform i Gøteborg

Hestehov

Hestehov

Fredag startet Celina Sørensen Tollefsen med sin første sykehusoppgave. Publikum kunne se en nøyaktig, blid og godt forberedt deltaker på scenen i Gøteborg.

02.12.2016 av Seksjon helse og sosial
Sist oppdatert: 02.12.2016

I den første oppgaven Celina skulle gjennom i EuroSkills fredag, lå en 25-årig fotballspiller i sykesenga med beinbrudd. Hun måtte vise hva hun kunne innenfor temaer som smertebehandling, hygiene og sårstell. Celina så ut til å mestre også denne oppgaven fint. 

Blant supportergjengen i publikum befinner det seg fem fra Opplæringskontoret for offentlig sektor i Troms. - Celina er enda  bedre i dag enn hun var i går, og hun virker å være i storform! De mener at Celina er aller best på kommunikasjonsbiten. - Hun er flink til å forklare pasienten alt hun gjør, og hun er klar og rolig når hun kommuniserer.

I forkant var Celina mest nervøs for det å konkurrere på engelsk, og har ikke hatt så lang tid til å trene på språket. Det ser imidlertid ikke ut som om språket hemmer henne veldig. Hvis hun glemmer et spesielt ord på engelsk, er hun flink til å bruke andre ord for å forklare pasientene hva hun mener. 

- Vi har tro på at Celina kan nå helt til topps i helsefag i EuroSkills, sier supporterteamet fra Troms, som blir i Gøteborg fram til mandag. 

;
Hei, jeg heter Frøya. Hva kan jeg hjelpe med?