Til hovedinnhold

En riktig god og fredfull jul

Iren Luther, nestleder Seksjon helse og sosial

Iren Luther, nestleder Seksjon helse og sosial (Foto: Karin E. Svendsen)

Kjære alle sammen! Det nærmer seg jul, og på denne tiden er det ofte tusen ting som skal gjøres før vi kan nyte noen roligere dager. Det har vært et travelt år. Mange av Fagforbundets tillitsvalgte har vært opptatt med forberedelser og gjennomføring av Landsmøte og Landskonferanser i seksjonene. Forbundets styringsdokumenter for de neste fire årene er vedtatt, mange viktige yrkesfaglige saker har vært diskutert, og ny ledelse i forbundet er valgt.

19.12.2017 av Hermann Albert
Sist oppdatert: 19.12.2017


Det har vært et travelt år. Mange av Fagforbundets tillitsvalgte har vært opptatt med forberedelser og gjennomføring av Landsmøte og Landskonferanser i seksjonene. Forbundets styringsdokumenter for de neste fire årene er vedtatt, mange viktige yrkesfaglige saker har vært diskutert, og ny ledelse i forbundet er valgt.


For egen del vil jeg takke for tilliten dere har vist meg ved å velge meg som ny leder av Yrkesseksjon helse og sosial. På vegne av hele styret i seksjonen vår, vil jeg takke dere alle for den innsatsen dere gjør på hver deres arbeidsplass, i alle deler av helse- og sosialsektoren.

Håper dere også får litt fri i forbindelse med jul og nyttår, sjøl om vi vet at mange av våre medlemmer er på jobb også disse dagene. Den innsatsen dere gjør er av stor betydning for mange!


Jeg gleder meg til å ta fatt på et nytt spennende år i Yrkesseksjon helse og sosial. Vi høres. Riktig god jul og godt nytt år!

Hilsen Iren Luther

 

;
Hei, jeg heter Frøya. Hva kan jeg hjelpe med?