Hvordan bidra til et bra miljø

Bli med på lunsjseminar for fritidsklubbansatte og feltarbeidere, om et faglig utfordrende tema, den 25. oktober fra klokka 12.00 til 15.00 på idylliske Årvoll gård.

06.10.2021 av Martin Halsos
Sist oppdatert: 06.10.2021

- Dette er seminaret for deg som jobber i fritidsklubb, oppsøkende virksomhet eller andre ungdomstiltak. Vi har gleden av å invitere deg til yrkesfaglig "input" med diskusjoner og lunsj, sier Randi Færevik, leder for yrkesseksjon kirke, kultur og oppvekst i Fagforbundet Oslo.

Bare ta kontakt med meg, hvis du har spørsmål, legger hun til.

Program

Fritidsklubb og oppsøkende virksomhet. Hvordan, og hvorfor, kan det utvikles dårlige miljø på en fritidsklubb? - med Bengt Andersen.

  • Bengt Andersen er sosialantropolog og forsker fra OsloMet. Han vil snakke om forebygging av dårlig miljø blant barn og unge. Om hva som fungerer og hva som ikke fungerer. Han deler sine erfaringer fra blant et prosjekt han ledet på Søndre Nordstrand.

Erfaringer og metoder for å hindre negativ utvikling i arbeid med barn og unge. - med Arild Sørum.

  • Arild Sørum, tidligere leder på Veitvet ungdomssenter, nå konsulent i Bydel Bjerke, forteller om sine erfaringer og metoder for å hindre negativ utvikling i sitt arbeid med barn og unge.

Det er satt av tid til spørsmål og diskusjon.

Her melder du deg på. 

Relaterte artikler:

;