Slik søker du stipend

12.11.2020
Sist oppdatert: 12.11.2020

{insert_ep_object class="" title="bildefagforbundet.jpg" alt="" vspace="" hspace="" width="350" imageId="75511" type="image"}

RETNINGSLINJER FOR LOKALT STIPEND – FAGFORBUNDET SI AVD. 162

Fagforbundet SI avd. 162 har en stipendordning med formål å kunne gi medlemmer som tar opplæring/utdanning/kurs en økonomisk støtte, og er ikke ment som noen studiefinansiering.

• Stipend kan søkes av medlemmer som tar:

-Utdanninger på videregående skole og grunnskole

-Utdanninger ved høgskoler og universiteter

-Etter- og videreutdanninger på ulike utdanningsnivåer

-Praksiskandidatopplæring

-Yrkesfaglige kurs

• Utdanningen/opplæringen/kurset må være igangsatt ved søknadsfristens utløp.

• Til grunn for søknaden legges følgende utgifter:

-Kursutgifter

-Eksamensutgifter

-Merutgifter til opphold utenfor hjemmet.

-Påkrevd materiell/utstyr

1.   Stipend:

- Størrelsen på stipendet fastsettes ut i fra søkerens utgifter i følge pkt. 3, maks. kr. 5000,- pr. år.

• Medlemskap i Fagforbundet:

Du må være medlem for å kunne søke lokalt stipend, kontingenttrekk må være igangsatt og innbetalingen registrert i medlemsregisteret. Dersom medlemskapet opphører før ett år er gått vil hele eller deler av stipendet bli krevd tilbakebetalt.

1. For at søknaden skal behandles, skal følgende kriterier være oppfylt:

-Det skal foreligge bekreftelse fra lærested med tidspunkt for når utdanningen gjennomføres.

-Det skal foreligge dokumentasjon/kvittering på de utgifter som legges til grunn for søknaden.

-Bekreftelse fra arbeidsgiver, NAV, Fagforbundets sentrale stipendordning eller andre, om de dekker noen av utgiftene.bildefagforbundet.jpg

1. Søknadsfrist: 15. mai og 15. november.

-Søknadene behandles samlet i henhold til ovenstående retningslinjer.

-Vedtak om tildeling av stipend fattes av styret i Fagforbundet SI avd. 162.

-Utbetaling av stipend skjer i uke 23/24 og uke 50/51.

Ufullstendig søknad blir returnert.

;