Arbeidstilsynets fem råd til deg som skal ut i sommerjobb

Har du fått deg sommerjobb? Da skal du ha en arbeidskontrakt, og du bør sjekke at den sier noe om arbeidstiden din og hvilken lønn du får.

Fagforbundet Ung med student-podcast!

– Vi måtte finne på noe for studentmedlemmene våre, forteller Victoria De Oliveira, nestleder av Fagforbundet Ung. Resultatet ble en podcastserie på fem episoder.

Melby innfører klasseskille på skolene

Høyreregjeringen og Guri Melbys tvangsinnføring av sitt såkalte «fritt skolevalg» er fullstendig skivebom.

En annerledes sommerpatrulje

LOs sommerpatrulje er ute på veien for 36. året på rad. Denne gangen med smittevern som førstepri.

Arbeiderbevegelsen skal aldri tie

22. juli var et angrep på demokratiet, ytringsfriheten, sosialdemokratiet og arbeiderbevegelsen. – På tiårsdagen for terrorangrepet står arbeiderbevegelsen skulder ved skulder med AUF, sier avtroppende leder av Fagforbundet Ung, Mats Monsen, som selv opplevde marerittet ved Utøya.

Lederbytte i Fagforbundet Ung

Etter fire år som leder av Fagforbundet Ung, går Mats Monsen videre til Fagforbundet Trondheim. Victoria De Oliveira rykker opp og blir ny leder.

Funksjonshemmede diskrimineres fortsatt

3. desember markeres FNs internasjonale dag for funksjonshemmede – en gruppe som diskrimineres daglig.

Få informasjon om de viktigste sakene fra Fagforbundet Ung

Vi lover å ikke spamme deg, og du kan melde deg av nyhetsbrevet når som helst. Vi deler ikke opplysningene dine med noen andre.