PÅSKE

Fagforbundet Moss og Våler har stengt i påsken f.o.m fredag 26.mars kl 15 og åpner igjen tirsdag 6. april kl 8.00 God påske alle sammen!

Utsatt årsmøte 2021

Utsatt årsmøte gjennomføres digitalt 10.mars 2021

NY INFO FRA KORONASTENGT KONTOR

DIV INFO SIGNES OG KONTORET

HVA SKJER?

korona, smittevern, streik og Signes

INFO

Fagforbundet Moss og Våler info åpningstider og koronatiltak, oppdatert 18 november 2020

Søknadsskjema Signes jul/nyttår 2020

Søknadsskjema sendes post@fagforbundetmoss.no innen 1 november

SIGNES UTLEIE

Signes er nå utleid fram til jul. leie i jul/nyttårshelgen søkes på eget skjema som ligger vedlagt. Søknadsfrist er 1 november. Utleien er delt i to,onsdag 23. des - søndag 27. des, og onsdag 30. des - søndag 3.jan Vi har fortsatt ekstra smitteverntiltak. Vi tar ikke imot reservering av hyttene etter 1 februar, da det vil komme noen endringer i regler for utleie som skal legges fram på årsmøte i slutten av januar.

ÅPNINGSTIDER OG FERIEAVVIKLING SOMMEREN 2020

Kontoret har stengt i ukene 28 og 30. Ved behov for rask hjelp, send sms til 99524591, og du får svar i løpet av ett døgn. Ellers er kontoret åpnet fra 8.30 - 14.00 i de andre ferieukene.

Signes

Leie av hyttene på Signes

Presentasjon av Hovedtillitsvalgte

Grete Olsen er hovedtillitsvalgt i Moss kommune, og nestleder i Fagforbundet Moss og Våler.

Presentasjon av Hovedtillitsvalgte-149464

Hilde Torgersen fortsetter som leder og hovedtillitsvalgt.

Presentasjon av Hovedtillitsvalgte-149458

Linda Karlsen fortsetter som hovedtillitsvalgt i Fagforbundet Moss og Våler

Presentasjon av Hovedtillitsvalgte-149453

Marianne Mothes er ny hovedtillitsvalgt i Fagforbundet Moss og Våler.

Presentasjon av Hovedtillitsvalgte-149448

Anne-Lene Bergmann er først ut i presentasjonen av våre hovedtillitsvalgte.