Uttalelser

Nei til sentralisering – ja til distriktene

I større og større grad ser vi at arbeidsplasser flyttes ut av distriktene og til mer sentrale strøk. Regjeringas nedlegging av høgskoletilbudene i Sadnessjøen og Nesna er et grelt eksempel.

Nei til rasering av sykehus-Norge!

Sykehus-Norge går i feil retning! Dagens regjering, med Norges helseminister i spissen, sentraliserer sykehustjenester og legger til rette for storstilt privatisering.

Reversering av tvangssamanslåinga av Finnmark og Troms

Fagforbundet Ung støttar folk i Finnmark og Troms og deira kamp for å reversere tvangssammenslåinga av fylka.

Stans okkupasjonen av Vest-Sahara!

Kolonitiden er ikke over. Ifølge FN er det fortsatt et uløst kolonispørsmål igjen på det afrikanske kontinent: Vest-Sahara. Istedet å bli selvstendig fra Spania på 1970-tallet, ble territoriet ulovlig okkupert av nabolandet Marokko.

Økt anerkjennelse for de fagorganiserte

Organiseringsgraden i Norge synker, og det er et bredt samfunnsansvar å verne om den norske modellen.

Egenregi i alle fylker og regioner

Store deler av dagens kollektivtrafikk er i dag satt ut på anbud. Fagforbundet Ung mener at dette er dårlig forvaltning av fellesskapets midler, gir dårligere tjenester til innbyggerne og dårligere arbeidsvilkår.

Få informasjon om de viktigste sakene fra Fagforbundet Ung

Vi lover å ikke spamme deg, og du kan melde deg av nyhetsbrevet når som helst. Vi deler ikke opplysningene dine med noen andre.

Hei, jeg heter Frøya. Hva kan jeg hjelpe med?