Aktuelt (Vestland)

Nyheter

Arbeidsmiljøprisen 2022

Fagforbundet Vestland, Utdanningsforbundet og KS deler kvart år i felleskap ut ein arbeidsmiljøpris i samband med den årlege Arbeidsmiljøkonferansen i Vestland. Konferansen til neste år er lagt til Flesland, Bergen, den 29.- 30. September 2022. Alle kommunar, fylkeskommunen, kommunale og fylkeskommunale arbeidsplassar er moglege kandidatar til prisen, heilt ned på avdelingsnivå.

Tur til Storefjell for pensjonistar og uføre

Fagforbundet Vestland inviterer alle våre pensjonist- og uføremedlemmar til å bli med på tur til Storefjell Resort hotell 03. - 06. oktober 2022. Her vil du få opplevelser, sosialt samvær og faglig innhold.

Kvinner i pandemiens frontlinje

Markeringa av den internasjonale kvinnedagen vil i år preges av pandemien. Sosiale arrangement slik vi er vant til 8. mars, blir satt på vent og går over på digitale arenaer. Vi er kun noen dager unna årsdagen da pandemien gjorde hverdagen til en helt annen over natta.

Fagbrevkurs i Helsearbeiderfaget starter i mars

Kurset passer for den som jobber med pleie og omsorg, som assistent o.l. i helsesektoren og ønsker å få mer kompetanse, og få dokumentert den kompetansen de allerede innehar. Undervisningen foregår en kveld i uka og kan fint kombineres med full jobb.

Etikk, yrkesetikk og taushetsplikt.

Alle som yter tjenester innenfor offentlig sektor har taushetsplikt. Derfor vil en innenfor de fleste oppgaver og arbeidsområder, uavhengig av fag, rolle og funksjon, oppleve etiske dilemma og møte spørsmål om taushetsplikt. En vil her belyse de etiske/ yrkesetiske hovedretningene, moral/yrkesetiske hovedretningslinjer, moral og verdier og hvordan dette kan påvirke våre valg og handlinger.

Invitasjon til LOfavør nettkonferanse

Tysdag 16.02.2021

Årets renholder 2020 i Vestland

Espen Farstad fra Fjaler er kåret til årets renholder 2020 i Vestland av Fagforbundet Vestland yrkesseksjon samferdsel og teknisk.

Birgitte Steinsland ble årets helsefagarbeider i Vestland 2020

På selveste helsefagarbeiderdagen har yrkesseksjon helse og sosial i Fagforbundet Vestland kåret årets helsefagarbeider, og Birgitte Steinsland på Stord sjukehus ble den verdige vinneren.

Fagforbundet Etne - avd 438

I vår rundreise der vi presenterer fagforeningene våre i Vestland fylke, er vi i dag kommet til Sunnhordland og Fagforbundet Etne.

Fagforbundet Tysnes sørger for rekruttering av helsefagarbeidere.

I går var det en stor dag for Fagforbundet Tysnes. Intens jobbing det siste halve året ble kronet med at AOF Vestland startet opp teoridelen av helsefagarbeiderutdanningen på Tysnes. Fagforeningsleder Elin Kleppe kan ikke få rost hovedtillitsvalgt Monica Hoff Utne nok for den jobben hun har gjort for å få dette på plass.

Støtteerklæringer streiken i Bussbransjen

Her vil vi legge ut støtteerklæringer til de streikende etterhvert som vi får de inn

Fagforbundet Fana - avd 669

I vår rundtur i Vestland skal vi i dag holde oss i Bergen og besøke Fagforbundet Fana.

Fagforbundet Bergenhus - avd 002

Da skal vi til Bergen for første gang på vår rundtur og besøke en av bergensforeningene. Det er Fagforbundet Bergenhus med avdelingsnummer 002 som vi besøker denne gangen.

Mangler tittel til artikkel med id 150440

Vi fortsetter vår rundtur i Vestland fylke, og i dag skal vi ut til kysten i Sunnfjord og Askvoll kommune og Fagforbundet Askvoll.

Fagforbundet Kvinnherad - avd 260

Vi fortsetter vår rundtur rund I Vestland for å presentere fagforeningene i Fagforbundet Vestland. I dag skal vi sør i fylket og til Kvinnherad der Fagforbundet Kvinnherad holder hus.

Yrkesseksjon Helse og Sosial skal kåre Vestlands sin ambulansearbeidar

Kjenner du ein ambulansearbeidar som yter litt ekstra på jobben ?

Yrkesseksjon Helse og Sosial skal kåre årets helsefagarbeidar

Kjenner du ein helsefagarbeidar som yter litt ekstra på jobben ?

Fagforbundet Frisørenes fagforening - avd 246

I vår rundtur der vi besøker Fagforbundet Vestland sine fagforeninger skal vi i dag til Fagforbundet Frisørenes Fagforening. Dette er en landsdekkende fagforeninger hvor alle frisører i hele Norge er organisert i.

Fagforbundet Lærdal - avd 472

Da er turen på vår presentasjonsrunde av fagforeningene våre I Fagforbundet Vestland kommet til indre Sogn. Vi skal i dag til Lærdal kommune og besøke Fagforbundet Lærdal.

Hei, jeg heter Frøya. Hva kan jeg hjelpe med?