Til hovedinnhold

Nyheter

Yrkesseksjon kontor og administrasjon Innlandet avholdt konferanse for å diskutere videre arbeid tidlig i mars. Her med besøk fra Trond Finstad

Yrkesseksjonskonferansene er i gang

På yrkesseksjonskonferansene møtes folka i kontor og administrasjon fra de ulike fylkeskretsene for å organisere arbeidet framover. Først ut var Innlandet, som fikk besøk fra Trond Finstad, leder for Yrkesseksjon kontor og administrasjon nasjonalt.

Debatt: Gjerne eget kontor, men det er ikke ditt hver dag

Det pågår for tiden en interessant debatt om framtidens kontorutforming i Dagens Næringsliv. Ifølge arkitektpsykologene Oddvar Skjæveland , Kaia Aarberg og Marit Sofia Størseth, må vi tenke mer delingsøkonomi på kontoret. Oddvar Skjæveland vil du kunne høre mer fra på Fagforbundets konferanse - Kontoret i endring, 27. april.

Trond Finstad

Krever at ansatte involveres i digitaliseringa

Utviklingen på det digitale området går raskt. Trond Finstad mener det er avgjørende at tillitsvalgte inkluderes, slik at digitaliseringen blir forsvarlig og effektivitetsfremmende. – Bildet av utfordringene nokså klart - og svaret er bedre involvering av tillitsvalgte, sier han.

Plakat fagkonferanse

Meld deg på fagkonferanse under kontoransattes dag

I anledning kontoransattes dag 27. april arrangerer Fagforbundet i samarbeid med faggruppe kontor og faggruppe HR- og personal en fagkonferanse for kontoransatte. Hold av datoen!

Quiz time

Quiz

Har du peiling? Ta Yrkesseksjon kontor og administrasjons quiz og test deg selv, enten alene eller sammen med gode kollegaer over en kaffekopp.

Utvalgsleder Christine Meyer overleverer Kvinnehelseutvalgets rapport til helse - og omsorgsminister Ingvild Kjerkhol.

Foreslår et eget utvalg om kvinners arbeidshelse

I kvinnehelseutvalgets NOU «Den store forskjellen. Om kvinners helse og betydningen av kjønn for helse» som ble lansert på torsdag, foreslås det at et eget utvalg skal se nærmere på kvinners arbeidshelse. Utvalget slår fast at vi vet for lite om kvinner, helse og arbeid.

Plakat Svart økonomikonferansen

Husk å melde deg på Svart økonomikonferansen 2023

Sammen med NTL arrangerer Fagforbundet Svart økonomikonferansen 2023. Den holdes 27. mars kl. 10.00-15.00 ved Oslo Kongressenter. Se hva du ikke må gå glipp av og meld deg på her!

Statssekretær Gunn Karin Gjul er blant innlederne på årets eForvaltningskonferanse

eForvaltningskonferansen 22. mai - meld deg på!

Tittelen på årets eForvaltningskonferanse er "Hvordan bør personvernet i eForvaltningen fornyes?" Konferansen avholdes 22. mai på Oslo kongressenter. Personvernkommisjonen har avgitt rapport for tilstanden på personvernområdet, noe som gir en god ramme for videre diskusjon på årets eForvaltningskonferanse.

Hei, jeg heter Frøya. Hva kan jeg hjelpe med?