Til hovedinnhold

Nyheter

personvern - data - sikkerhet - passordbeskyttet - offentlighet - unntatt offentlighet

Sikker bruk av epost

På siden hos NORSIS finner du veiledninger om sikker bruk av e-post og hvordan du kan beskytte deg mot svindel. Har du blitt utsatt for svindel og trenger hjelp?

Hytte.

Er hyttekontor urettferdig?

"Det er urettferdig at noen av oss kan ha hjemmekontor i skiløypa, mens andre bare kan drømme om det.", skriver konsulent og forfatter Hege Hellvik i en kronikk i NRK.

Eliten på hjemmkontor

Studenter

Gode studietilbud til kontorfaglige ansatte

Det utlyses nå nye undervisningsprogrammer for kontorfaglige ansatte ved RBUP i Oslo og Bergen. Studiene er samlingsbaserte på deltid.

Hjemmekontor.

Kan hjemmekontor hjelpe eldre med å jobbe lenger?

En ny studie hevder at tilgang på hjemmekontor gjør det lettere for eldre arbeidstakere å stå lenger i arbeid. Senter for seniorpolitikk mener konklusjonen er for enkel, skriver NRK.

jenterskoleungdomsskole

Søk utdanning i tide!

Nå nærmer det seg frist for å søke utdanning. Det er noen viktige frister å forholde seg til dersom du eller noen du kjenner ønsker å søke utdanning, enten det er videregående skole, yrkesfaglig utdanning, etter- og videreutdanning eller universitet/høgskole.

Ansiennitet, illustrasjon

Sulten på kunnskap?

Vi trenger alle litt faglig påfyll i blant - derfor ville vi tipse deg om at på arbeidstilsynets nettsider kan du følge webinarer direkte, finne kommende arrangement og se opptak av tidligere webinarer!

Trond Finstad

Slik kan kunstig intelligens endre din arbeidsplass de neste årene

Eksperter forventer at kunstig intelligens vil revolusjonere det norske arbeidslivet. Enkelte yrker kan halvere tiden de bruker på arbeidet og KI er allerede etablert på mange norske arbeidsplasser. Trond Finstad er ikke bekymret over bruken av KI, men han mener teknologien må styres på en god måte.

Skattedirektør Nina Funnemark

Slik bruker vi kunstig intelligens på en sikker måte

Skattedirektør Nina Schanke Funnemark forteller i kronikken om hvilke tanker etaten hun leder, har gjort seg om dens bruk og utvikling av kunstig intelligens.

helsesekretær Jaqueline Vasquez på radiologisk avdeling Haukeland universitetssykehus

Kripos varslet om Helseplattformen

Kripos har blitt varslet etter flere avvik i Helseplattformen knyttet til pasienter med hemmelig adresse. Les mer hos Dagens Medisin.

Hei, jeg heter Frøya. Hva kan jeg hjelpe med?