Ferieavvikling på kontoret 2021

Sentralbordet til Forbundsregion Agder vil være delvis ubemannet i juli. De tillitsvalgte kan nås på sine mobiltelefoner eller epost. Klikk på overskrift for å se kontaktinfo.

Fredag, 18. Juni 2021

Oppgjøret i kommunesektoren kom i havn - se lønnstabell her

Lønnsoppgjøret i kommunesektoren er i havn og LO-medlemmene er sikret kjøpekraft. Se lønnstabell fra KS-nettside her.

Torsdag, 27. Mai 2021

Artikkel fra Fagbladet vedr. Care Service Englegård

Leder i Fagforbundet Tvedestrand uttaler: "Reagerer på planer om ny behandlingsinstitusjon"

Mandag, 3. Mai 2021

Møteplan Fagforbundet Agder

Regionstyret, Representantskapet og Tariffkonferansen.

Mandag, 15. Februar 2021

Støtteerklæring fra SV Vennesla (klikk for å lese hele)

Vi i Sosialistisk Venstreparti Vennesla støtter de streikende i Fagforbundet og Fellesorganisasjonen.

Mandag, 25. Januar 2021

Forlik etter oppsigelse (Artikkel fra Fagbladet)

Helsearbeider gikk fra 90 til 20 prosent: – Den beste løsningen vi kunne få til, sier rådgiver

Torsdag, 21. Januar 2021

Fagforbundet Agder støtter Heismontørene

I lengre tid har det vært konflikt mellom klubben og ledelsen i Schindler heis omkring flere forhold knyttet til driften i selskapet. Saken ble ytterligere spent da Hovedtillitsvalgt i Schindler, Alexander Jones ble avskjediget med umiddlebar virkning i slutten av november.

Tirsdag, 22. Desember 2020

Kampanjer #StoppVoldMotKvinner #Bliforbanna

Vold mot kvinner er et stor samfunnsproblem verden over og har økt i forbindelse med Koronapandemien. For å sette fokus på volden har Fagforbundet i samarbeid med FOKUS, (Forum for kvinner og utvikling), laget en 16 dagers kampanje som har som mål å opplyse og engasjere samfunnet for å avskaffe volden. Kampanjen varer til 10. desember og foregår på sosiale medier og i hovedsak ved deling og tagging på Facebook og Instagram. Fagforbundet Agder deltar i kampanjen og oppfordrer alle fagforeninger til å delta ved å dele informasjon og bilder som blir lagt ut på vår nett og facebookside.

Tirsdag, 1. Desember 2020

Vi ønsker alle våre medlemmer en fortsatt god sommer!

Kontoret er igjen bemannet etter ferieavviklingen.

Tirsdag, 30. Juni 2020

Pressemelding

FAGFORBUNDET AGDER GIR EN LUCAS 3-MASKIN - Regjeringen svikter pasientene!

Mandag, 22. Juni 2020

Ambulansene i Agder får livreddende gave fra Fagforbundet

Regionstyret Agder vedtok forrige uke å bevilge penger til en Lucas3 hjertekompresjonsmaskin til ambulansene i Agder.

Mandag, 22. Juni 2020

Webinar 11. og 16. juni 2020

Yrkesseksjon kirke, kultur og oppvekst ønsker velkommen til en time med energipåfyll og refleksjon med Nina Nakling. Du deltar via pc/mobil/Ipad. Klikk på overskriften for å se kursplakaten.

Torsdag, 4. Juni 2020

Hjemmekontor er forsatt hovedregel for Fagforbundet Agder

Fagforbundet tar korona på alvor og våre ansatte og tillitsvalgte arbeider inntil videre hjemmefra for å være med på å begrense smittespredningen.

Fredag, 22. Mai 2020

Gratis Åge-konsert for medlemmer

Mandag, 27. April 2020

Fagforbundets takkeplakater

Fagforbundet har laget takkeplakater som kan deles i sosiale medier, eller som kan skrives ut og henges opp på arbeidsplassen. Klikk for å finne plakaten

Mandag, 30. Mars 2020

Årets renholder i Agder

Vi gratulerer Ewelina Niewiadoma som er kåret til Årets renholder i Agder.

Tirsdag, 3. Desember 2019