Til hovedinnhold

Besøk av våre Russiske kamerater fra Moskva

Våre Fagforeningskamerater fra PMR Moskva var på besøk

07.10.2019
Sist oppdatert: 07.10.2019

Våre fagforeningskamerater fra vårt søsterforbund i Russland og Moskva var på besøk for å lære mer om organisasjonsarbeid. De var her en uke hvor en av dagene var å besøke en forening. Denne dagen skulle de besøke Teknisk Fagforening.

Det ble en fin dag hvor vi startet i våres lokaler der det ble en presentasjon av Vår forening og hvordan vår organisasjon virker i alle ledd. videre ble det ut på arbeidsplassbesøk, de besøkte hageavfallsmotaket på Grefsen der Driftsjef Harald Aanes møtte oss. Der fikk våre gjester en grundig gjenomgang av komposttering og proskjektet kompostering med mark kompost, videre gikk turen til Haraldrud gjenbrukstasjon hvor det var omvisning og snakk med medlemmer. Særlig motaket for farlig avfall ble spesielt beskuet og var av interesse for våre gjester.

Videre ble det lunsj og påfølgende en presentasjon av våre klubbledere som fortalte hvordan de jobbet i organisasjonen og hva deres arbeidsted hadde ansvaret for. Det var en fin avsluttning på dagen med mange spørsmål fra salen og god stemning.

;
Hei, jeg heter Frøya. Hva kan jeg hjelpe med?