Podkast om hørselshemming

Sjansen er stor for at du kjenner noen som har et hørselsproblem. Hvilke utfordringer kan hørselshemming føre med seg? Og hvordan kan du bidra til å gjøre hverdagen litt lettere for en som hører dårlig? Podkasten Fagprat gir deg noen tips!

Tirsdag, 22. Juni 2021

Del et bilde av din nye arbeidshverdag!

Dette er en utfordring til deg som er medlem eller tillitsvalgt i Fagforbundet. Vis oss hvordan du har det på jobb akkurat nå!

Torsdag, 26. Mars 2020

Til studenter ved helsefaglige studieretninger

Det er usikre tider for mange. Mange av våre studentmedlemmer ved helse- og sosialfaglige studieretninger kontakter oss nå med spørsmål om praksis, personlig økonomi og så videre. Her finner dere svar på en del. Vi vil oppdatere fortløpende.

Torsdag, 26. Mars 2020

Nytt faglig tilbud fra Yrkesseksjon helse og sosial: podkasten Fagprat

Sjekk ut det splitter nye faglige tilbudet fra Yrkesseksjon helse og sosial i Fagforbundet, podkasten Fagprat.

Torsdag, 20. Februar 2020

Les deg opp om kjøkkendrift og ernæring i eldreomsorgen

Fagforbundet og Pensjonistforbundet tar i fersk brosjyre til orde for de gode måltidsopplevelser i den siste fasen i livet. Lær hvordan du benytter kjøkkenfaglig kompetanse til beste for pasienter og beboere.

Onsdag, 9. Oktober 2019

Konferanse: Møte med aggresjon

Hold av 19. - 20. mars! Fagforbundet arrangerer en spennende konferanse om vold, aggresjon og sekundærtraumatisering i Oslo.

Tirsdag, 24. September 2019

Ledertreningsprogram for ledere uten personalansvar

Er du fagleder, gruppeleder eller har en annen type lederstilling uten personalansvar? Da kan du søke på Fagforbundet ledertreningsprogram for ledere uten personalansvar. Programmet går over tre samlinger og er utviklet og gjennomføres i samarbeid med det anerkjente konsulentselskapet Administrative forskningsfond (AFF). OBS: Søknadsfristen er 08. september.

Fredag, 23. August 2019

Lagde en liten praktisk revolusjon for hverdagen til pleiepersonell

Når du har bakgrunn fra IT og jobber som sykepleier, er det mange systemer du kan irritere deg over i arbeidshverdagen. Tillitsvalgt i Fagforbundet, Eskild Hustvedt, valgte å gjøre noe med det. Han har laget verktøyet pleiar.no, for Fagforbundets medlemmer i pleiesektoren.

Tirsdag, 13. August 2019

Miljøterapikonferansen 30.-31. oktober - Scandic Oslo Airport

En konferanse for deg som arbeider som praktiker eller leder innen miljøterapi. Miljøterapikonferansen er en møteplass for faglig påfyll for de fleste som arbeider som miljøterapeut, uavhengig av fagbakgrunn.

Mandag, 10. Juni 2019

Verdighets-konferansen - Kreativ Omsorg 2019

I mars 2019 smelter de to tradisjonsrike konferansene Verdighetskonferansen og Kreativ Omsorg igjen sammen på en felles arena i Oslo. Fagforbundet og Verdighetsenteret er arrangører, mens en rekke organisasjoner blir med som samarbeidspartnere. Dette blir vårens nasjonale faglige og sosiale møteplass!

Mandag, 12. November 2018

Advarer mot 12-timers vakter

Sykepleiere som er på jobb halve døgnet, kan ende opp med å bli utbrente, advarer Fagforbundet.

Torsdag, 8. November 2018

Marker Stopp Trykksår-dagen 15. november

De fleste trykksår kan forebygges. Likevel får en av fem pasienter i sykehus og sykehjem trykksår. Bli med og marker Stopp trykksår-dagen 15. november.

Torsdag, 8. November 2018

Hjerneslagskampanjen Prate, Smile, Løfte

Fredag 26. oktober inviterte Helsedirektoratet til et møte for å diskutere videreføringen av Prate, Smile, Løfte-kampanjen som en nasjonal dugnad.

Onsdag, 7. November 2018

Folk vil være sjef i eget liv (Dagsavisen)

Å ta Brukerstyrt personlig assistanse ut av helse- og omsorgsloven kan slå feil ut. Kronikk v/ Hege Weimand Larsen, Drude Berentsen og Marianne Skattum

Torsdag, 14. Juni 2018

Filmvisning av Making Sense Together

Filmen, som undersøker forholdet mellom makt og avmakt, vises under filmfestivalen Oslo Pix 6. og 7. juni, og Fagforbundets medlemmer får rabatterte priser!

Tirsdag, 5. Juni 2018

Samspillkonferansen 2018

Fagforbundet arrangerer for tolvte gang Samspillkonferansen. Årets konferanse vil foregå i Bodø 29.-30. oktober, og er for alle som jobber innen helse- og sosialtjenesten.

Mandag, 28. Mai 2018

Ny veileder om pårørende i helse- og omsorgstjenesten

Veilederen beskriver pårørendes rettigheter, helse- og omsorgstjenestens plikter og gir anbefalinger om god praksis, opplyser Helsedirektoratet.

Fredag, 13. Januar 2017

Setter søkelys på frivillig omsorg for gamle

Hvilke muligheter og utfordringer får vi ved mer frivillig innsats i eldreomsorgen? Deltakerne på Fagforbundets dialogseminar forsøker å finne svar.

Onsdag, 2. November 2016

Vil løfte rettighetene til personer med utviklingshemming

Nå har levekårene til personer med utviklingshemming blitt ordentlig utredet. – På tide, mener Fagforbundet.

Mandag, 3. Oktober 2016

Gratulerer med dagen!

Den 2. oktober er den internasjonale merkedagen for sosialpedagoger. I Norge er dette barnevernspedagoger og vernepleiere, og Fagforbundet vil gjerne benytte anledningen til å gratulere alle vernepleiere med dagen.

Søndag, 2. Oktober 2016