Til hovedinnhold

Fagbladet: Oksana kjemper for å redde kulturarven fra de russiske bombene

Da krigen i Ukraina brøt ut, var det ikke bare troppene som mobiliserte. I Ukraina foregår det nå et stort arbeid for å redde kulturarven og bokskatter.

Språkopplæring på biblioteket

Jobber du med språkopplæring i bibliotek? Ønsker du å utvide den fysiske språkkafeen til en digital plattform, og lurer hvordan du skal gå frem? I denne podcasten får du vite alt du trenger for å komme i gang med språkopplæring, enten på biblioteket eller på digitale arenaer.

Del et bilde av din nye arbeidshverdag!

Dette er en utfordring til deg som er medlem eller tillitsvalgt i Fagforbundet. Vis oss hvordan du har det på jobb akkurat nå!

Bli kjent med en biblioteksjef

Yrkesseksjonen kirke, kultur og oppvekst har tatt en prat med biblioteksjef i Volda Kommune, Tove Aurdal Hjellnes.

IFLA WLIC - Kuala Lumpur

Årets IFLA-kongress arrangeres i Kuala Lumpur, Malaysia fra 24.-30.august. Du kan søke Fagforbundets IFLA-reisestipend og bli med!

Hei, jeg heter Frøya. Hva kan jeg hjelpe med?