Tilbereding og servering av måltider
Påmelding ->Det skal presenteres ny fagskole utdanning for tilberedning og servering av måltider på sykehjem, sykehus og i hjemmetjenesten. Dette er basert på tverrfaglig kommunikasjon og samarbeid.
Fagforbundet ønsker å sette fokus på de problemstillingene som dere står i til daglig.
Uavhengig av om du er leder eller medarbeider er dette et seminar som setter fokus på å trekke folk sammen og skape et fellesskap i løsningene for å skape best mulig matomsorg.
Dette på tvers av sentralkjøkken, mottakskjøkken på sykehjem, eldresenter eller kantiner.
Seminaret har til hensikt å fokusere på den gode jobben som utføres av dere hver eneste dag for å skape en god matopplevelser for de som trenger det mest.
Foreleser: Erlend Eliassen
Leder for ernæringsfag gruppen i Fagforbundet, konsulent og prosjektleder.
Leder for ernæringsfag gruppen i Fagforbundet, konsulent og prosjektleder.
Erlend er leder i ernæringsfaggruppa i Fagforbundet samt prosjektleder for bærekraftig matomsorg i helse og omsorgstjenestene. Erlend har stått på barrikadene for å løfte frem betydningene av mat til eldre og syke og synligjøre viktigheten av ernæringskokkens rolle og tverrfaglig samarbeid. Erlend har vært leder av Nygård sentralkjøkken i 16 år og har mottatt annerkjennelser for sitt arbeid med å skape andre løsninger for matproduksjon og teknologi Blant annet så har Nygård sentralkjøkken blitt årets matglede bedrift og mottatt æres diplom fra regjeringen for sitt arbeid med utvikling av ny teknologi for matproduksjon
Delta
Kontakt
Sigrun Bøe Perez
Arrangør
Fagforbundet Vestland
Hei, jeg er Fagforbundets chatbot. Hva kan jeg hjelpe med?