Til hovedinnhold

Meny

25 okt. 10:00 15:00

Fjellvegen 11

4 etg.

6800 Førde

Temadag i ernæring

Påmelding
Diettmat skal være like god som annen mat. Den skal også se like delikat ut og lukte like godt, sier Erlend Eliassen.

Temadag i ernæring for alle som jobber med mat.

Tema: Nye nasjonale retningslinjer for førebygging og behandling av undervekt og overvekt. Bærekraft og matglede gjennom smakstyring, tre faglig samarbeid og teamarbeid.

Foreleser - Erlend Eliassen: Leder av Faggruppen for Ernæringsarbeider i Fagforbundet.

Erlend har reist land og strand rundt og holdt foredrag om matglede, samarbeid, og gode løsninger for ernæringsarbeidere. Veileder i filmen måltidsmuligheter. Sittet reduksjonen for kosthåndboken.  Jobber til daglig ved Nygård kjøkken i Sandefjord kommune. Erlend har søkelys på løsninger og holdninger og systemer for varige endringer.

Vi spanderer lunsj og temadagen til medlemmer. Vi dekker ikke reiseutgifter eller tapt arbeidsfortjeneste.

Har dere spørsmål ta kontakt med yrkesseksjonsleder sigrun.boe.perez@fagforbundet.no eller mobil 47028230.

Delta

Meld deg på

Kontakt

Sigrun Bøe Perez

47028230

sigrun.boe.perez@fagforbundet.no

Arrangør

Fagforbundet Vestland

Hei, jeg er Fagforbundets chatbot. Hva kan jeg hjelpe med?