Til hovedinnhold

Tirsdag 30. november 2021
Fagforbundsuka! Åpent fysisk medlemsseminar: Senior – veien til et langt og lykkelig arbeidsliv

30
nov.
2021
17.00 19.00

Sted
Ullevål
Oslo

I uke 48 er det Fagforbundsuka! Yrkesseksjon Helse og Sosial i samarbeid med Fagforbundet Sykehus og Helse, Oslo Avd. 028 ønsker velkommen til åpent fysisk medlemsseminar tirsdag 30 november 17.00-19.00. Det blir enkel bevertning.

Mette Bugge har vært journalist i Aftenposten i 44 år, og ga nylig ut boka «Senior – veien til et langt og lykkelig arbeidsliv».  På medlemsseminaret forteller hun om hvordan hun fikk ny inspirasjon i et arbeidsliv i endring – og hvordan du også kan få det. Temaer blir seniorer i arbeidslivet, hva vi skal kreve av oss selv og andre, og hvordan vi kan få det fint på jobben. Det blir rom for refleksjoner og diskusjoner om seniorpolitikk i helsevesenet, hvordan man kan stå i endringsprosesser og hva som skal til for å få et godt og givende arbeidsmiljø som gjør at man kan stå lenge i jobb. 

På møtet kommer også Mariane Sandholdt, leder av pensjonistutvalget i Fagforbundet Sykehus og Helse, Oslo. Hun vil gi informasjon om pensjonistutvalgets arbeid og hvorfor det er viktig å fortsette å være medlem av Fagforbundet når man går av med pensjon.

Møtet foregår på Ullevål Sykehus og er gratis. Påmelding til elloen@ous-hf.no før 26 november. Merk påmeldingen «Senior».  Mer praktisk informasjon sendes deltakere når påmeldingsfristen har gått ut. Vel møtt!

Hei, jeg heter Frøya. Hva kan jeg hjelpe med?