Fredag 15. oktober 2021
Fysisk kurs i ERNÆRING for alle som jobber med mat.
2021
Sted
Fagforbundet Vestland, Inngang Vestre Strømkai 7, 5838 Bergen
Arrangør
Fagforbundet Vestland Yrkesseksjon Helse og Sosial
Kontaktperson
Sigrun Bøe Perez
47028230
sigrun.boe.perez@fagforbundet.no
Denne gang har vi med oss to dyktige foreleser som begge sitter i Faggruppen: Ernæringsarbeider i Fagforbundet.
Tilbudet blir satt opp i Førde og Bergen.
Bergen 15. oktober fra 10:00 -15:00.
Kurset er gratis for medlemmer
Påmelding innen 7. oktober-21.
Vi spanderer lunsj.
Forelesere:
Erlend Eliassen: Leder av Faggruppen for Ernæringsarbeider i Fagforbundet.
Erlend har reist land og strand rundt og holdt foredrag om matglede, samarbeid, og gode løsninger for ernæringsarbeidere. Veileder i filmen måltides muligheter. Sittet reduksjonen for kosthåndboken. Jobber til daglig ved Nygård kjøkken i Sandefjord kommune. Erlend har fokus på løsninger og holdninger og systemer for varige endringer.
Ronald Takke: Medlem i Faggruppen for Ernæringsarbeider Fagforbundet.
Ronald har 40 års erfaring fra forskjellige typer kjøkken. De siste 7 årene innen matomsorg for eldre. Nå er han avdelingsleder på kjøkken på sykehus på Gardemoen. Fikk matomsorgprisen 2017. (Nytening, kompetansedeling, brobygging) mellom yrkene. Holder nå på med studie med base i Belgia, for kjøkken ledere.
Tema Bærekraft og matglede gjennom smakstyring, tre faglig samarbeid og teamarbeid