Gratulera med BPA dagen

15. juni er BPA-dagen: Gratulerer med dagen, personlege assistentar! Takk for den gode jobben de gjer. Bli medlem på fagforbundet.no.

Somarfest i Parken

Det blir somarfest for medlemmane våre i juni dette året og. 21. juni kl. 18:30 Utdeling av heidersmerker, underhaldning, besøk frå Fagforbundet Vestland. Grillmat frå Ellevilt, iskaker, og kaffi. Les meir i vedlegget i forhold til påmelding osv.

Ingen streik i kommunesektoren

Gratulera med dagen aktivitørar

Gratulera med dagen til dykk som jobbar som aktivitørar!

Medlemstur til Kalvåg

Fagforbundet Luster invitera til medlemstur til Kalvåg/ Bremanger. Knutholmen hotell. 26. – 28.august 2022.

Brannfolk gratulerer med dagen

Gratulera med dagen!

Gratulera med 1. mai

Gratulara med dagen!!

Gratulera med dagen kontortilsette

Gratulerer med dagen, kontortilsette! Takk for den gode jobben de gjer.

Bioingienørar, Gratulera med dagen

15. april er den internasjonale bioingeniørdagen: Gratulerer med dagen, bioingeniørar! Takk for den gode jobben de gjer.

Webinar BPA

Yrkesseksjon helse og sosial i Fagforbundet Innlandet, Vestland og Viken Invitere Personlige assistenter til digitalt fagseminar om Rettigheter, plikter og muligheter i BPA yrket

Gratulara med kvinnedagen!

Gratulera med kvinnedagen!

Saksbehandlingsreglene i forvaltningsloven

Yrkesseksjon kontor og administrasjon og samferdsel og teknisk i Fagforbundet Vestland, i samarbeid med Fagakademiet AOF, har gleden av å invitere medlemmer i Fagforbundet Vestland til gratis nettkurs:

Kunnskapsbasert sårbehandling-kurs

Kunnskapsbasert sårbehandling Bergen 18 Oktober, Førde 19 Oktober-21. Med forbehold av Corona sitasjonen.

digital BPA-kafé

Yrkesseksjon helse og sosial i Fagforbundet Innlandet, Vestland og Viken Inviterer deg som er personlig assistent til digital BPA-kafé

Fysisk kurs i ERNÆRING for alle som jobber med mat

Fagforbundet Vestland Yrkesseksjon Helse og Sosial inviterer til fysisk kurs i Ernæring. Denne gang har vi med oss to dyktige foreleser som begge sitter i Faggruppen: Ernæringsarbeider i Fagforbundet.

Hei, jeg heter Frøya. Hva kan jeg hjelpe med?