Fagforbundet Askøys Minifestival

Etter noen år med pandemi og dårlige kår for både publikum og artister, ønsker Fagforbundet Askøy å bidra til kulturlivet på Askøy og arrangere minifestival for både medlemmer og andre interesserte. Ta med deg kollegaene dine og kom på festival!

God sommer

Mange av våre medlemmer har allerede gått ut i ferie, og snart er det vår tur.

Medlemsmøte

Fagforbundet Askøy innkaller til medlemsmøte 16. juni klokken 18.00. Møte vil finne sted i Folkets hus i Holmedalen.

Årsmøte

Skal du på årsmøte? Papirene finner du her.

Ny dato for årsmøte 2022

På grunn av problemer med overgang mellom gammelt og nytt regnskapsbyrå, rekker ikke styret å få regnskapet ferdig i tide. Vi har på bakgrunn av dette fått tillatelse fra forbundsregion Vestland til å utsette årsmøtet.

Julehilsen

Fagforeningstyret ønsket å gjøre noe annet enn levere ut twist til arbeidsplassene når det er økt smittetrykk på Askøy. Her kan du lese hva de ble enige om etter at de på hver sin kant har tøyset seg med julebilder.

Årsmøte 2022

Fagforbundet Askøy kaller inn til årsmøte 2022. Vi ønsker alle medlemmer velkommen til årsmøte

Informasjon fra valgkomiteen

I forbindelse med Fagforbundet Askøys årsmøte den 27. januar 2022, skal det som vanlig velges representanter til fagforeningsstyret. Det er sendt ut brev til tillitsvalgte i alle avtaleområder. Her kommer samme informasjon til alle medlemmer.

Foredrag med Adil Khan.

Onsdag 17. November inviterer Fagforbundet Askøy, Åwesome Events og Adil Khan til foredrag med tematikk innenfor psykisk helse.

Klubbmøte, hovedoppgjøret 2022

Fagforeningsstyret inviterer til klubbmøte med hovedoppgjøret 2022 som tema. Det er her medlemmer kan komme med innspill til tarifforhandlingene mellom partene sentralt.

God sommer!

Alle arbeidstakere har rett på ferie.

Vel blåst årsmøte og klubbmøte

Juni måned startet med to viktige møter i Fagforbundet Askøy. Årsmøte og klubbmøte med valg av hovedtillitsvalgte og hovedverneombud for medlemmer og ansatte i Askøy kommune. Her vil vi oppsummere begge møtene.

Klubbmøte for medlemmer i Askøy kommune

Det er klubbmøte for medlemmer i Askøy kommune i kveld. Det skal velges hovedverneombud og hovedtillitsvalgte. Det hele skjer på den digitale plattformen Teams.

Digitalt årsmøte

Digitalt årsmøte i Fagforbundet Askøy, 01.06.21 kl. 18.30. Alle medlemmer i avd. 274 ønskes velkommen.

Konkurranseutsettelse renholdstjenesten i Askøy kommune

I forbindelse med rådmannens sak om konkurranseutsetting av renholdstjenestene i Askøy kommune jobbet fagforeningen med en uttale til saken. Uttalen følger som vedlegg i den videre politiske behandlingen. Du kan lese den her:

Innkalling til årsmøte 2021

Det innkalles herved til årsmøte i Fagforbundet Askøy. Fagforbundet Askøy fikk utsatt sitt årsmøte og har i det lengste håpet å avholde fysisk møte. Vi er fortsatt i en usikker smittesituasjon og vet derfor ikke enda om møtet kan avholdes fysisk eller om det blir digitalt.

Årsmøtedatoen er satt.

Vi måtte avlyse og utsette årsmøte i januar som følge av pandemien. Men nå har vi satt dato og satser på fysisk møte med smittevernhensyn.

Årsmøtet i Fagforbundet Askøy 2021 er utsatt.

Koronapandemien utsetter årsmøte.

Julehilsen fra oss

Fagforbundet Askøy vil ønske deg og dine en god jul og et godt nytt år. En ekstra hilsen til dere alle som er på jobb.

Det er ingen skam å snu.

Torsdag 17 desember publiserte Askøyværingen vårt leserinnlegg ang konkurranseutsetting av tjenester i Askøy kommune. Vi måtte kutte og skrive om, men her kan du lese det i sin helhet:

Hei, jeg heter Frøya. Hva kan jeg hjelpe med?