Nyheter

Nyhetsbrev for august 2022

Da var sommeren på hell. Vi er klare for en ny og travel høst og gleder oss blant annet til å treffe mange medlemmer og tillitsvalgte. Her er nyhetsbrevet for august.

Nyhetsbrev for juni 2022

Da er det snart ferietid for mange av oss. En pause fra hverdagens hverdagsligheter for å lade batteriene vil være kjærkomment for mange. Her er det siste nyhetsbrevet på denne siden av sommeren.

Nyhetsbrev for mai

Våren er endelig her, det blir grønt og fint ute og lønnsoppgjørene kommer på løpende bånd. Her er fagforeningens nyhetsbrev for mai.

Nyhetsbrev april 2022

Her kan du lese Fagforbundet Bergen sitt nyhetsbrev for april

Nyhetsbrev mars 2022

Vi er kommet til midten av mars, og her kan du lese nyeste utgave av fagforeningens nyhetsbrev.

Nyhetsbrev februar 2022

Endelig februar, og endelig begynner dagene å bli lysere. Her er også fagforeningens nyhetsbrev for februar.

Innkalling til årsmøte 24. januar 2022

Bli med på digitalt årsmøte i fagforeningen! Sakspapirene finner du nederst på siden.

Innkalling til årsmøte 24. januar 2022

Bli med på digitalt årsmøte i Fagforbundet Bergen!

Innkalling til årsmøte 24. januar 2022

Bli med på årsmøte i Fagforbundet Bergen!

Informasjon fra valgkomiteen

Fagforeningen ønsker flere engasjerte medlemmer som vil påta seg verv. Valgkomiteen er i gang med sitt arbeid, og her finner du informasjon om hvilke verv som er på valg i 2022 og hvordan du kontakter valgkomiteen.

Nyhetsbrev for desember 2021

November måned gikk fort, og det ble ikke laget og sendt ut nyhetsbrev den måneden. Uansett, her er årets siste nyhetsbrev fra fagforeningen din.

Nyhetsbrev for oktober

Riktig god oktober. Med unntak av noen få solgløtt har regnet fosset ned, og vi skal alle være glade for at noen oppfant regntøy. Sånn kan høsten i Bergen være, og vi tar det som straff for det formidabelt flotte sommerværet vi har lagt bak oss. Noen pleier å si at det ikke er regn, men flytende solskinn... Her finner du nyhetsbrevet for oktober.

Nyhetsbrev for september 2021

Vi har nådd årets første høstmåned, og selv om kvikksølvet fortsatt holder seg relativt høyt kjenner vi høstkulden komme så snart solen gjemmer seg bak nærmeste skrent. Uansett; her kan du lese nyeste utgave av Fagforbundet Bergen sitt nyhetsbrev. 

Nyhetsbrev for august 2021

Vel overstått sommerferie til de som har kommet så langt at den er ferdig og hverdagen har begynt igjen. Til dere som fortsatt har sommerfri, ønsker vi en fortsatt god ferie. Her er det første nyhetsbrevet etter sommerferien.

Lokale forhandlinger i Bergen Kommune

Det skal være lokale forhandlinger i Bergen Kommune i 2021. Her finner du mer informasjon, og det skjemaet du skal fylle ut og sende inn.

Nyhetsbrev for juni 2021

Omsider var vi der igjen. Sommeren er her, og noen uker med fri nærmer seg for de fleste av oss. Attpåtil begynner landet vårt å åpnes opp igjen og antallet mennesker man kan treffe og være sammen med er økt. Vi håper vi kan begynne å møte medlemmer og tillitsvalgte igjen når vi er tilbake over sommeren. Det ser vi frem til.

Nyhetsbrev mai 2021

Her finner du nyhetsbrevet fra Fagforbundet Bergen for mai 2021.

Nyhetsbrev for mars 2021

Her er marsutgaven av nyhetsbrevet fra Fagforbundet Bergen

Faglig felleskap til det beste for elevene

Det er et stort behov for sosialfaglig kompetanse i skolen. Er lovfesting av utvalgte yrkesgrupper veien å gå?

Nyhetsbrev for februar 2021

Her finner du februarutgaven av Fagforbundet Bergens nyhetsbrev

Hei, jeg heter Frøya. Hva kan jeg hjelpe med?