Aktuelt (Troms)

Svekket luft­ambulanse­tjeneste er et svik mot Finnmark

Finnmarkinger, trøndere og bergensere - alle har vi krav på like­verdige helse­tjenester. Vi som bor helt nord i Norge blør fortsatt like fort som resten av landet.

Fagforbundet vil streike for å hindre pensjonssvik i sykehusene

Arbeidsgiver­organisasjonen Spekter unner ikke sliterne i små stillinger i sykehusene en verdig alderdom når de nekter dem pensjonsopptjening fra første krone.

Fagforbundet krever tiltak for å skape flere jobber

Historisk høy arbeidsløshet bekymrer landsstyret i Fagforbundet, som har vedtatt tre nye uttalelser; om arbeidsløshet, outsourcing og regionsreformen.

Høies planer skaper utrygghet

Regjeringen og helseminister Bent Høie (H) la i dag fram forslag til nasjonal helse- og sykehusplan. I første omgang ser det ut til at fem-seks lokalsykehus mister kirurgiske akuttfunksjoner.

Fagforbundet ungdom fornyet seg selv

Nytt navn, ny politikk, ny nestleder og nytt ungdomsuvalg. Det ble travelt på Fagforbundet ungdom sin landskonferanse.

Hei, jeg heter Frøya. Hva kan jeg hjelpe med?