Nettstedet er under oppgradering og kan derfor i perioder være ustabilt eller mangle innhold.

Svekket luft­ambulanse­tjeneste er et svik mot Finnmark

Finnmarkinger, trøndere og bergensere - alle har vi krav på like­verdige helse­tjenester. Vi som bor helt nord i Norge blør fortsatt like fort som resten av landet.

Fagforbundet vil streike for å hindre pensjonssvik i sykehusene

Arbeidsgiver­organisasjonen Spekter unner ikke sliterne i små stillinger i sykehusene en verdig alderdom når de nekter dem pensjonsopptjening fra første krone.

Fagforbundet krever tiltak for å skape flere jobber

Historisk høy arbeidsløshet bekymrer landsstyret i Fagforbundet, som har vedtatt tre nye uttalelser; om arbeidsløshet, outsourcing og regionsreformen.

Høies planer skaper utrygghet

Regjeringen og helseminister Bent Høie (H) la i dag fram forslag til nasjonal helse- og sykehusplan. I første omgang ser det ut til at fem-seks lokalsykehus mister kirurgiske akuttfunksjoner.

Fagforbundet ungdom fornyet seg selv

Nytt navn, ny politikk, ny nestleder og nytt ungdomsuvalg. Det ble travelt på Fagforbundet ungdom sin landskonferanse.