Påskestengt

Vi holder stengt 11. 12. og 13. april 2022.  Hvis ting haster veldig og det ikke kan vente til over påske så send sms eller e-post.  God påske fra Elisabeth og May-Lis

Medlemskveld for yrkesaktive medlemmer

Endelig er vi i gang igjen. Medlemskveld for yrkesaktive medlemmer - onsdag 11.mai 2022.

Digitalt kurs - Ferieloven

Ferien nærmer seg og det er på tide å friske opp kunnskapen om ferieloven. Fagforbundet Rogaland arrangerer gratis digitalt kurs på Teams for tillitsvalgte og medlemmer 16.02.2022 fra klokka 12-14. Klikk deg inn på Fagforbundet Rogaland for mer informasjon og påmelding.

Kunngjøring - årsmøte 2022

Fagforbundet Sola sitt årsmøte torsdag 27.01.2022 holdes på Teams. Årsmøtepapirene blir sendt ut på mail til medlemmer som har meldt seg på til møtet. Trykk på uthevet tekst for å lese mer.

Vervekonkurranse

Den som verver flest nye medlemmer til Fagforbundet Sola i perioden fra og med 29.11.2021 til og med 24.01.2022 vil få gavekort på middag for to personer på Sola Strand Hotel. Hvis det er flere med samme antall vervede, blir det loddtrekning. Sett i gang og verv, og lykke til !

Adventskalender for yrkesaktive medlemmer i Fagforbundet Sola

Almanakk 2022

Ledige verv - fra årsmøtet 2022

Valgkomiteen har nå startet arbeidet med å få inn kandidater i de forskjellige vervene som er ledige fra årsmøtet i 2022.  Mail om hvilke verv som er ledige er sendt ut på e-post til alle våre medlemmer som har oppgitt sin e-post adresse.    Mvh Valgkomiteen i Fagforbundet Sola

Forslag til årsmøtet 2022

Fagforbundet Sola planlegger årsmøte i januar 2022.  Medlemmer som har saker som de ønsker skal tas opp på årsmøtet må sende disse til styret senest 14.11.2021.  Send til: may-lis.sundheim@sola.kommune.no    Hilsen Styret i Fagforbundet Sola

Temakveld med Leo Ajkic

Innvandring og fremmedhat både på jobb og privatliv. Fagforbundet Rogaland sine yrkesseksjoner og ungdomsutvalg inviterer til temakveld 03.11.2021

Fagforbundet Rogaland, Yrkesseksjon helse og sosial inviterer til BPA-kafé for deg som er personlig assistent

Dato/sted: 28.09.2021 Folkets hus i Stavanger. Se vedlegg for mer informasjon.

Ferietid

På grunn av sommerferie er de to frikjøpte tillitsvalgte/konstituert leder og nestleder ikke like tilgjengelige som vanlig. Vi har begrenset kapasitet fra 02.08.2021 til og med 05.09.2021. Hvis du må ha tak i en av oss - send sms eller mail, så svarer vi så raskt vi kan. Fortsatt god sommer.

Valg av frikjøpte tillitsvalgte

Medlemsmøte med valg av frikjøpte tillitsvalgte.

Leder og nestlederfunksjonen + frikjøpt tillitsvalgt

På ekstraordinært styremøte 12.07.2021 ble May-Lis Sundheim konstituert leder. Elisabeth Dueland er midlertidig som nestleder. Elisabeth Dueland er også valgt midlertid som frikjøpt tillitsvalgt. Alt frem til årsmøtet 2022 (ut januar 2022).

Kontoret stengt

På grunn av møter og ferie er vi ikke tilgjengelig fredag 16. og mandag 19. juli.

Siri Helleland er gått bort

Det er med stor sorg at vi har mottatt budskapet om at leder av Fagforbundet Sola og frikjøpt tillitsvalgt, Siri Helleland, er gått bort. Som kanskje flere av dere vet så har Siri vært syk det siste året og hun døde på SUS torsdag 10.06.2021.  Våre tanker går til Siri sin familie.

Hei, jeg heter Frøya. Hva kan jeg hjelpe med?