Til hovedinnhold

Nyheter

Påske 2024

Kontoret til Fagforbundet Sola blir lite bemannet i uken før påske.  Vi har helt stengt i selve påskehelgen.  Dersom ting haster veldig, så send mail eller sms til en av våre hovedtillitsvalgte, så svarer de når de har anledning.  Navn, mailadresse og telefonnummer finner du ved å klikke deg inn på: Kontakt oss.  Vi vil samtidig få ønske deg en fin og fredelig påskehelg.

Årsmøtet

Styret fra årsmøtet 2024

Årsmøte 2024

illustrasjon - jul

GOD JUL OG GODT NYTT ÅR

Kontoret er stengt i romjulen 2023.

megafon illustrasjon

Kunngøring av årsmøtet 2024

Fagforbundet Sola holder årsmøte torsdag 25. januar 2024. Saker som ønskes behandlet av årsmøtet må være styret i hende senest 31.12.2023. Eventuelle saker som ønskes behandlet sendes til leder av Fagforbundet Sola. may-lis.sundheim@sola.kommune.no - innen oppgitt frist. Med hilsen styret i Fagforbundet Sola

Tillitsvalgtsekk

Opplæringstur

Opplæringstur for styret og tillitsvalgte i Fagforbundet Sola.

Åpent møte - Hvordan "rydde opp" ved tap av partner

Åpent møte på Folkets Hus i stavanger 2. oktboer 2023 - klokka 12.00 - 15.00. Hva skjer økonomisk og praktisk når partneren faller fra ?

Boklansering

Invitasjon til boklansering av Heimevernet 75 år – fra asken til oljen Rogaland Tid: 28. september kl. 18.00 Sted: HV-huset på Bråstein Program: Kort presentasjon av HVhistorien, og arbeidet med boken. Etter presentasjonen blir det salg av bøker, samt anledning til å slå av en prat med kjente. For første gang får HV-08 sin historie. Historien trekker linjene fra krigen i Agder og Rogaland, og viser hvordan veteraner fra blant annet Kompani Linge og Commandos var sentrale i oppbyggingen av både HV-07 og HV-08. Vi får se historien fra golvet, fra distriktstabene i Rogaland og Agder og fra den øverste forsvarsledelsen. Boka omhandler også utviklingen som HV har stått overfor gjennom de store samfunnsendringene som har skjedd i distriktet. Det ble også gjort mye pionerarbeid i distriktene. Hvem vet i dag at den første samøvelsen med amerikanske spesialstyrker skjedde i Fedafjorden? Hvordan var distriktssjefene av den gamle skolen? Og hvordan minner dagens situasjon i Forsvaret mye om tiden da HV ble opprettet? Det er bare noen av temaene som blir tatt opp i boka. Fra asken til oljen er skrevet for vanlige folk, også de som ikke har tødd skoene i avdelingen hvor hundretusener på landsbasis har vært innom fra starten til i dag.

Penger

Lokale lønnsforhandlinger kap. 3 og 5

Vi har i dag sendt ut kravskjema til lokale lønnsforhandlinger 2023. Dette er sendt til våre medlemmer som lønnes i kapittel 3 og 5. Hvis alt går etter oppsatt plan så vil forhandlingene være sluttført ved utgangen av september d.å.

Sommerferie 2023

Nå nærmer det seg ferie og fritid for de to frikjøpte tillitsvalgte, samt leder og nestleder. Det betyr at vi ikke er så tilgjengelige som vi vanligvis er. Hvis du ikke får tak i en av oss på telefon, så send e-post så svarer vi når vi er tilbake på kontoret. GOD FERIE OG SOMMER TIL DERE ALLE.

Hele laget av kommuneansatte får økt lønn!

Vi er fornøyd med at hele laget av ansatte i kommunesektoren får økt reallønn. Dessuten har vi greid å få en ramme for kommuneoppgjøret på 5,4 prosent, noe som er godt over resultatet fra frontfaget, sier Mette Nord, leder av LO kommune.

Kommuneoppgjøret er i gang

27.04.2023 av Informasjonsavdelinga Sist oppdatert: 27.04.2023

Mette Nord er leder av Fagforbundet

Forhandlinger i kommunesektoren og Spekter utsettes

Sist oppdatert: 20.04.2023 Forhandlingene i kommunesektoren og i Spekter utsettes på grunn av streiken i privat sektor. Partene i lønnsoppgjøret i kommunesektoren er i dag blitt enige om inntil videre å utsette den planlagte forhandlingsstarten torsdag 20. april, på grunn av streiken i frontfaget. Partene i KS-tariffområde er KS og forhandlingssammenslutningene LO Kommune, Unio kommune, YS- K og Akademikerne-kommune.

Årsmøtet 2021 - ny dato

Fagforbundet Rogaland, Yrkesseksjon helse og sosial inviterer til BPA-kafé for deg som er personlig assistent

Dato/sted: 28.09.2021 Folkets hus i Stavanger. Se vedlegg for mer informasjon.

Sommerfest 2019 for yrkesaktive medlemmer

Lønnsoppgjøret 2022

Valgkomitéen har startet arbeidet frem mot årsmøtet 2023

Vi har i dag sendt ut e-post til alle våre medlemmer som har registrert e-postadresse. E-posten gjelder ledige verv/representanter til diverse fra 01.02.2023. Vi ønsker at mange av våre medlemmer melder sin interesse til de ledige vervene.

Adventskalender 2022

Endelig er det 1. desember og vi kan begynne å trekke i Fagforbundet Sola sin adventskalender. Alle våre yrkesaktive medlemmer har ett lodd i kalenderen så kanskje det er akkurat DU som er en av våre heldige vinnere. Vi tar kontakt med vinnerne på telefon/e-post eller SMS og avtaler tid og sted for henting av gevinster. VI GRATULERER ALLE VÅRE VINNERE Vinnere: 1. desember - vinner arbeider i Tjodmarka barnehage 2. desember - vinner arbeider på Soltun sykehjem 3. desember - vinner arbeider i Miljøtjøenesten 4. desember - vinner arbeider på Soltun sykehjem 5. desember - vinner arbeider på Læringsverkstedet Jåsund 6. desember - vinner arbeider i hjemmetjenesten Sola 7. desember - vinner arbeider på Sola folkebibliotek 8. desember - vinner arbeider i Tjelta barnehage 9. desember - vinner arbeider i Eiendom, renhold 10. desember - vinner arbeider på Dysjaland skole 11. desember - vinner arbeider i Miljøtjenesten 12. desember - vinner arbeider i Eiendom, administrasjon 13. desember - vinner arbeider i Snøde barnehage 14. desember - vinner arbeider i Stemvegen FUS barnehage 15. desember - vinner arbeider i Skadberg barnehage 16. desember - vinner arbeider i organisasjonsavdelingen 17. desember - vinner arbeider i The Childrens house 18. desember - vinner arbeider i Dysjaland barnehage 19. desember - vinner arbeider i hjemmetjenesten Tananger 20. desember - vinner arbeider i Eiendom, renhold 21. desember - vinner arbeider på Røyneberg skole/SFO 22. desember - vinner arbeider i Kommunalteknikk 23. desember - vinner arbeider i Psykisk helse og rus 24. desember - vinner arbeider på Sola sjukeheim

Sommerfesten. Deler av programmet er klart og det er åpnet for påmelding til sommerfest med valg av hovedtillitsvalgt

Hei, jeg heter Frøya. Hva kan jeg hjelpe med?