Til hovedinnhold

Nyheter

Lønnsoppgjøret 2022

Valgkomitéen har startet arbeidet frem mot årsmøtet 2023

Vi har i dag sendt ut e-post til alle våre medlemmer som har registrert e-postadresse. E-posten gjelder ledige verv/representanter til diverse fra 01.02.2023. Vi ønsker at mange av våre medlemmer melder sin interesse til de ledige vervene.

Adventskalender 2022

Endelig er det 1. desember og vi kan begynne å trekke i Fagforbundet Sola sin adventskalender. Alle våre yrkesaktive medlemmer har ett lodd i kalenderen så kanskje det er akkurat DU som er en av våre heldige vinnere. Vi tar kontakt med vinnerne på telefon/e-post eller SMS og avtaler tid og sted for henting av gevinster. VI GRATULERER ALLE VÅRE VINNERE Vinnere: 1. desember - vinner arbeider i Tjodmarka barnehage 2. desember - vinner arbeider på Soltun sykehjem 3. desember - vinner arbeider i Miljøtjøenesten 4. desember - vinner arbeider på Soltun sykehjem 5. desember - vinner arbeider på Læringsverkstedet Jåsund 6. desember - vinner arbeider i hjemmetjenesten Sola 7. desember - vinner arbeider på Sola folkebibliotek 8. desember - vinner arbeider i Tjelta barnehage 9. desember - vinner arbeider i Eiendom, renhold 10. desember - vinner arbeider på Dysjaland skole 11. desember - vinner arbeider i Miljøtjenesten 12. desember - vinner arbeider i Eiendom, administrasjon 13. desember - vinner arbeider i Snøde barnehage 14. desember - vinner arbeider i Stemvegen FUS barnehage 15. desember - vinner arbeider i Skadberg barnehage 16. desember - vinner arbeider i organisasjonsavdelingen 17. desember - vinner arbeider i The Childrens house 18. desember - vinner arbeider i Dysjaland barnehage 19. desember - vinner arbeider i hjemmetjenesten Tananger 20. desember - vinner arbeider i Eiendom, renhold 21. desember - vinner arbeider på Røyneberg skole/SFO 22. desember - vinner arbeider i Kommunalteknikk 23. desember - vinner arbeider i Psykisk helse og rus 24. desember - vinner arbeider på Sola sjukeheim

Fagforbundet Rogaland, Yrkesseksjon helse og sosial inviterer til BPA-kafé for deg som er personlig assistent

Dato/sted: 28.09.2021 Folkets hus i Stavanger. Se vedlegg for mer informasjon.

Årsmøtet 2021 - ny dato

Sommerfest 2019 for yrkesaktive medlemmer

Kontoret stengt

På grunn av møter og ferie er vi ikke tilgjengelig fredag 16. og mandag 19. juli.

Rogaland - Sola - Solastranda - Jærkysten

Ferie og "sommer"

Det nærmer seg ferie og fritid for de to frikjøpte tillitsvalgte/leder og nestleder.  Det betyr at vi ikke er så tilgjengelige som vi vanligvis er.  Hvis du ikke får tak i oss på telefon, så send e-post så svarer vi når vi er tilbake på kontoret.  GOD FERIE OG SOMMER TIL DERE ALLE.

Sommerfesten. Deler av programmet er klart og det er åpnet for påmelding til sommerfest med valg av hovedtillitsvalgt

Sommerfest for yrkesaktive medlemmer i Fagforbundet Sola

Lokal vervekampanje 2019

Ledige verv - fra årsmøtet 2022

Valgkomiteen har nå startet arbeidet med å få inn kandidater i de forskjellige vervene som er ledige fra årsmøtet i 2022.  Mail om hvilke verv som er ledige er sendt ut på e-post til alle våre medlemmer som har oppgitt sin e-post adresse.    Mvh Valgkomiteen i Fagforbundet Sola

Kunngjøring - årsmøte 2022

Fagforbundet Sola sitt årsmøte torsdag 27.01.2022 holdes på Teams. Årsmøtepapirene blir sendt ut på mail til medlemmer som har meldt seg på til møtet. Trykk på uthevet tekst for å lese mer.

Månedens tillitsvalgte

Månedens tillitsvalgte, Yrkesseksjon Helse- og Sosial

Fagforbundet Rogaland, Yrkesseksjon Helse og Sosial har valgt månedens tillitsvalgt. Det ble Stine Julie som er tillitsvalgt i Fagforbundet Sola og arbeider i Miljøtjenesten, enhet for mestring. Stine Julie fikk diplom, headsett og ryggsekk. Kaken ble levert på arbeidsplassen. Gratulerer !

GOD JUL OG GODT NYTT ÅR

Oppdater medlemsinformasjon om deg selv

Fagforbundet informerer.

GRATULERER MED DAGEN

Med dette fine flagget ønsker vi deg og dine en fin 17. mai feiring. Samtidig vil vi få rette en stor takk til de av våre medlemmer som av en eller annen grunn må gå på arbeid denne dagen. Dere gjør en forskjell for både innbyggerne i Sola og samfunnet for øvrig.

Strikkekafé mandag 18. mars 2019

Vi minner om strikkekafé for NSF Sola og Fagforbundet Sola sine medlemmer. Mandag 18. mars 2019 klokka 19 - 21 på Sola sjukeheim.

Invitasjon til Fagforbundets familieleir

Dette kan fort bli kjekt !

Gratis videreutdanning for deg med fagbrev innen helse og oppvekst.

Hei, jeg heter Frøya. Hva kan jeg hjelpe med?