Konsert for pensjonist-og uføremedlemmer

Bli med medlemskveld med Siri Kval Ødegård og hennes mann.

Men livet må gå videre

Terror- og krigsfrykt brer seg i Europa, og uroen preger oss alle. Fagforbundet Tysvær og Bokn, Vindafjord og Karmøy inviterer derfor til et viktig refleksjons- og kunnskaps program om kriser, praktisk krisepsykologi og kriseberedskap.

Treff for ungdom

Er du mellom 18 og 30 år? Har du lyst til å finne på noe med de andre ungdommene i foreningen?

Gratis videreutdanning

Er du helsefagarbeider, eller sykepleier og ønsker videreutdanning? MedLearn har flere gratis studier. Studentene betaler bare for bøker, Fagforbundet har stipend for det.

Yummymummy

Journalist og forfatter Veronika Simone Fjeld, kjent som Yummymummy på Instagram og Snapchat, kommer til Fagforbundet med sitt one-woman show. Dette vil du ikke gå glipp av!

Padel

Treff for pensjonist-og uføremedlemmer

Treff med litterært pusterom på Kopervik kulturhus

Nytt styre

På årsmøte 26.1.2022 ble det valgt nytt styre.

Årsmøte 2022

Årsmøte, vil som i fjor, bli avholdt digitalt.

Fylkesmesterskapet i helsefagarbeiderfaget

La elevene og lærlingene få muligheter til å kvalifisere seg til NM i helsearbeiderfaget. En konkurranse der elever, lærlinger og fagarbeidere kjemper om å bli best i sitt fag.

Medlemsmøte Espira

Alle medlemmer som jobber i Espira er invitert til medlemsmøte på Teams

To nye frikjøpte tillitsvalgte

På medlemsmøte i dag ble det valgt inn to nye frikjøpte tillitsvalgte.

Julebord

Velkommen til julebord for medlemmer i Fagforbundet Karmøy

Kandidater til vervene som frikjøpt tillitsvalgt

Det var flere gode søkere til vervene som frikjøpt tillitsvalgt. Disse kan du stemme på ved valget på medlemsmøte den 2.11.2021.

Innkalling til medlemsmøte

Det er kommet inn flere gode kandidater til frikjøpt tillitsvalgt vervet, bli med å stem fram kandidatene du mener er best på medlemsmøtet.

Verv i styret

Kunne du tenke deg et verv i styret i Fagforbundet Karmøy?

Hovedtillitsvalgt/frikjøpt tillitsvalgt

Det er igjen tid for valg av hovedtillitsvalgt/frikjøpt tillitsvalgt i Fagforbundet Karmøy, gjelder perioden 01.01.22— 31.12.24.

Samling med Litterært pusterom for pensjonister og uføre

DETTE ER DESSVERRE HELT FULT! Pensjonist- og uføremedlemmer i Fagforbundet Karmøy inviteres til samling med Litterært pusterom, sosialt samvær, kaffe og litt å bite i.

Stipend?

Holder du på å ta utdanning eller kurs? Da kan du søke om stipend i Fagforbundet.

Årsmøte

21. april var det årsmøte i Fagforbundet Karmøy. På grunn av smittevern ble møtet digitalt denne gangen.

Hei, jeg heter Frøya. Hva kan jeg hjelpe med?